Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Feb 07, 2009 12:45 am Naslov: Trstenièko pozoriŔte |
|
|
jeste li imali prilike da pogledate neku predstavu?
smtrate li da se malo ulaže u kulturu ovog grada? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Feb 07, 2009 2:44 am Naslov: |
|
|
Poslednji put sam bio u pozoristu (ne bioskopu) prosle nedelje na premijeri Profesionalca. I bio sam vise nego odusevljen. Ali stvarno nisam ocekivao onako nesto. Jako dobro prolagodjena. Ne samo gluma, vec i citav koncept predstave! Sve pohvale nasim glumcima!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Feb 07, 2009 10:36 am Naslov: |
|
|
Naravno da se malo ulaže u kulturu, ali, kako ĆØujem, ima pomaka na bolje od kako smo dobili novog predsednika. Ćujem da je spreman da odvoji novac iz budžeta za kuturu(viÅ”e nego Å”to se odvajalo do sada) kao i da pomogne novom direktoru NU u realizaciji nekih projekata koji naravno ukljuĆØuju i kulturne dogadjaje u Trsteniku. Dokaz za sve ovo je i nova postavka trsteniĆØkog pozoriÅ”ta pa se nadam da Ʀe Profesionalac i neke druge predstave ponovo puniti salu Doma kulture.
U svakom sluĆØaju, treba pozdraviti napore svih ovih ljudi da pokrenu stvari sa mrtve taĆØke.
P.S. Gledala sam sve predstave trstenièkog pozoriŔta. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Ned Feb 08, 2009 9:07 am Naslov: |
|
|
Ne malo nego premalo.Ljudi su izgubili tu naviku da idu u pozoriste ili bioskop.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aleksandar Pejèiæ TS novinar

Pridruio: 03 Dec 2008 Poruke: 99
|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 2:11 am Naslov: |
|
|
Meni je žao Ŕto nisam gledao Profesionalca,pogotovu Ŕto su ga radili naŔi ljudi.Kao i obièno,radim kad se neŔto lepo deŔava u TS-u.Nova godina,Božiæ,.. sad i ovo.Baksuz.
I ja mislim da æe kultura da se malo uzdigne sa novom ekipom u opŔtini,mislim red bi i bio.Mladi ljudi. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 3:21 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Poslednji put sam bio u pozoristu (ne bioskopu) prosle nedelje na premijeri Profesionalca. I bio sam vise nego odusevljen. Ali stvarno nisam ocekivao onako nesto. Jako dobro prolagodjena. Ne samo gluma, vec i citav koncept predstave! Sve pohvale nasim glumcima!!! |
Potpis.
Ko nije gledao Prof., ima 13. i joŔ nekog datuma (piŔe na blagajni). Takoðe, Narodno pozoriŔte iz BG-a gostuje 20. sa predstavom Velika drama. Preporuèujem vam da je pogledate. Bilo bi dobro da napiŔete kad saznate da se daje neka predstava u DK. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 9:45 pm Naslov: |
|
|
Ajde sad jedan grupni odlazak u pozoriste,umesto okupljanja. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Dec 18, 2009 10:32 am Naslov: |
|
|
zvoncica :: | Citat: | Komadant Mark
Poslao: Pet Dec 18, 2009 8:52 am Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
Sve èestitke Trstenièkom pozoriŔtu, za uspeŔnu premijeru "Babaroge".
|
Predstava je zaista bila odliĆØna...naravno, Å”njur su nosili Ćule i Rade...sve pohvale i za Radetovu Ʀerku...  |
Rade i Cule su stvarno bili vrh!!! Ja nisam mogao da prestanem da se smejem na face koje je Rade pravio, cak i kad nije pricao i kad nije bio u prvom planu.
Sve cestitke! Ko nije bio, ne sme da propusti reprizu kad bude. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|