Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Ned Feb 15, 2009 12:20 am Naslov: Siptarska propaganda u Trsteniku |
|
|
Te veceri setajuci se po gradu sa izvesnim Markom Ericem zapazio sam neobelezeno vozilo marke Volkswagen tip Golf sa Albanskim tablicama, naravno shvativsi da je rec o nicemu drugom vec propagandi Siptara sa Kosmeta pristupio sam vadjenju kljuca iz dzepa od svog automobila i pruzanju istog prema metalik farbi gore pomenutog automobilasa oyloglasenim tablicama. Nazalost covek koji je isao pored mene, levicar, Marko Eric odlucno je stao u odbranu ljudskih prava, sloboda, zenevske konvenicje i ostalih zavrsnih aktova da sam ja morao da se zbog toga povucem jer vise nisam mogao da ga slusam, cak je za malo i on dobio po nosu kljucem umesto automobila (Je*ite mene, nemojte nju)
A sad ozbiljno, ovo sam slikao ispred Kredi Banke u Trsteniku kod suda...
Sta vi mislite pojedinacni slucaj ili dogovorena propaganda?  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Ned Feb 15, 2009 1:24 am Naslov: |
|
|
Vojniche!!! Otadzbina se brani sa pushkom u ruci na bojnom polju ili sklapanjem posla sa vlasnikom prikazanog automobila tj. ostvarivanjem deviznog priliva, ali NIKAKO grebanjem automobila po parkingu!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Feb 15, 2009 6:40 am Naslov: |
|
|
Iskusno grofe iskusno! ''..Sklapanjem posla sa vlasnikom, tj ostvarivanjem deviznog priliva'' i u ruci mu je umesto kljuca ili bombe kragujevke, trebala biti krpa od jelenske koze ,model m87. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Feb 18, 2009 7:44 am Naslov: |
|
|
Elbasani gospodine doktore.....Elbasani......Bese nekad Elbasan. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Feb 18, 2009 9:49 am Naslov: |
|
|
Zar tako postupa omadinac DS-a?  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Feb 18, 2009 8:19 pm Naslov: |
|
|
Govorimo o istom Micunovicu koji nije glasao za Rezoluciju o Kosovu !?  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Feb 21, 2009 3:59 pm Naslov: |
|
|
grof :: | Vojniche!!! Otadzbina se brani sa pushkom u ruci na bojnom polju ili sklapanjem posla sa vlasnikom prikazanog automobila tj. ostvarivanjem deviznog priliva, ali NIKAKO grebanjem automobila po parkingu!!! |
Ekonomija je keva.  _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Feb 21, 2009 9:33 pm Naslov: |
|
|
Ljudi moji, ja sam toliko ogorcen na nas debilski kriminalni element... Oni zec dugo saradjuju sa siptarskim smradovima ovde kao i u dijaspori.
Da ne bude zabune, prakticno sam siguran da pomenuto/uslikano vozilo nije deo te igre, vec neki "privatnik", najverovatnije hidraulika-bato.
A nasi samoubedjeni mafijasi... omoguavaju smradovima da pravoslavno belo roblje siluju i salju dalje po "demokratskim zemljama", zavrsavaju sitne poslice za sitne parice, a oni nam tim kucu rasturise.... sramota nevidjena.
Sto se ne nadje neki Staljin da razresi vec jednom sa jajarama. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Feb 22, 2009 1:10 am Naslov: |
|
|
Ne bi da budem mafijaski advokat, al da bas Srbi servisiraju albanske kriminalce cisto sumnjam.A saradnja medju tim polusvetom postoji isto koliko i u drugim segmentima ''postene privrede''. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 12:42 pm Naslov: |
|
|
Ciroza :: | Ljudi moji, ja sam toliko ogorcen na nas debilski kriminalni element... Oni zec dugo saradjuju sa siptarskim smradovima ovde kao i u dijaspori.
Da ne bude zabune, prakticno sam siguran da pomenuto/uslikano vozilo nije deo te igre, vec neki "privatnik", najverovatnije hidraulika-bato.
A nasi samoubedjeni mafijasi... omoguavaju smradovima da pravoslavno belo roblje siluju i salju dalje po "demokratskim zemljama", zavrsavaju sitne poslice za sitne parice, a oni nam tim kucu rasturise.... sramota nevidjena.
Sto se ne nadje neki Staljin da razresi vec jednom sa jajarama. |
Bato_bato...nije hidraulika, veƦ...viiiiiino rumenooo...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aleksandar Pejèiæ TS novinar

Pridruio: 03 Dec 2008 Poruke: 99
|
Poslao: Čet Maj 28, 2009 5:00 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | On je WaffenDS na celu sa Micunovicem  |
Ne dirajte mi dedu ! |