Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
NebojŔa1 Dosljak

Pridruio: 28 Jul 2009 Poruke: 2
|
Poslao: Sre Jul 29, 2009 9:30 am Naslov: PRODAJEM STAN U TRSTENIKU |
|
|
PRODAJEM STAN U TRSTENIKU SA CENTRALNIM GREJANJEM POVRÅ INE 71,5 KVADRATNI METAR
064/4618138 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

Pridruio: 04 Jun 2008 Poruke: 67 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Jul 29, 2009 2:02 pm Naslov: |
|
|
Gde se nalazi stan? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sre Jul 29, 2009 9:07 pm Naslov: |
|
|
Ne mogu da verujem
Ostavio ĆØovek broj telefona, zovi pa pitaj  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Sre Jul 29, 2009 11:29 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Ne mogu da verujem
Ostavio ĆØovek broj telefona, zovi pa pitaj  |
O bre lepljiva...možda èovek slabo stoji sa...impulsima...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Jul 30, 2009 12:17 am Naslov: |
|
|
DrO je u pravu!Pitanje postavljeno ispod same ponude.
Ovako postavljena ponuda dovodi prodavca vec u sledecem potezu do prednosti! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
NebojŔa1 Dosljak

Pridruio: 28 Jul 2009 Poruke: 2
|
Poslao: Pon Avg 03, 2009 10:42 am Naslov: |
|
|
Stan je u ulici D. Maksiæa.Izvinjavam se Ŕto sam zaboravio to da kažem. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Pon Avg 03, 2009 1:10 pm Naslov: |
|
|
NebojŔa1 :: | Stan je u ulici D. Maksiæa.Izvinjavam se Ŕto sam zaboravio to da kažem. |
Bio je ovde jedan kupac stana -------> http://trstenik.net/phpBB2/viewtopic.php?t=1278 , ako do sada nije pazario, ponudi njemu... _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Avg 04, 2009 7:26 pm Naslov: |
|
|
Zvoncice podseti me gde je ta ulica. Koliko se secam , ta ulica nije u uzem gradskom jezgru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Sre Avg 05, 2009 2:57 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Zvoncice podseti me gde je ta ulica. Koliko se secam , ta ulica nije u uzem gradskom jezgru? |
Nije...ta ulica vodi od èuvene Kožare... , pa izmeðu ona dva hotela, pa do ulice Sv. Save...
E, sad, da si u BG, to bi bilo uže gradsko jezgro...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Avg 05, 2009 11:53 pm Naslov: |
|
|
Tako sam i mislio, pijacno-kozarski deo grada presecen kanalom (nikad ciscenim).Cuvena kozara , najbolje tovljeni crvi koji postaju mamci za ribe.Zvonce ako se zezamo objasnicu ti:Krug bgd dvojke preslikan na TS je potes oivicen ulicama Vuka Karadzica , Radojka Krstica , Cajkinom i Milevin sokak iza RK.Ova prica dakako nema nikakve veze sa ozbiljnom ponudom za prodaju stana.Cenim da je stan lep i na juznoj strani, ali bih voleo zvoncice da saznamo prvu cifru broja koji oznacava vrednost po kvadratnom metru.Podrazumeva se da taj broj predstavlja valutu u svim razvijenijim delovima Evrope -Euro!
primer 3oo Eura po Kvm |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Čet Avg 06, 2009 11:40 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Tako sam i mislio, pijacno-kozarski deo grada presecen kanalom (nikad ciscenim).Cuvena kozara , najbolje tovljeni crvi koji postaju mamci za ribe.Zvonce ako se zezamo objasnicu ti:Krug bgd dvojke preslikan na TS je potes oivicen ulicama Vuka Karadzica , Radojka Krstica , Cajkinom i Milevin sokak iza RK.Ova prica dakako nema nikakve veze sa ozbiljnom ponudom za prodaju stana.Cenim da je stan lep i na juznoj strani, ali bih voleo zvoncice da saznamo prvu cifru broja koji oznacava vrednost po kvadratnom metru.Podrazumeva se da taj broj predstavlja valutu u svim razvijenijim delovima Evrope -Euro!
primer 3oo Eura po Kvm |
Da bre...tamo krug dvojke, a ovde krug dvesta dvojke...u koracima...
Apropos zezanja...smanji malo, kume...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Čet Avg 06, 2009 12:36 pm Naslov: |
|
|
GreŔka!!!
Citat: | Nije...ta ulica vodi od èuvene Kožare... , pa izmeðu ona dva hotela, pa do ulice Sv. Save... |
Ulica vodi od samaĆØkih hotela, preko dve "ambasade" pa sve do raskrsnice sa ulicom Sv. Save.
Upoznaj svoj grad da bi ga viŔe voleo  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Čet Avg 06, 2009 1:32 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | GreŔka!!!
Citat: | Nije...ta ulica vodi od èuvene Kožare... , pa izmeðu ona dva hotela, pa do ulice Sv. Save... |
Ulica vodi od samaĆØkih hotela, preko dve "ambasade" pa sve do raskrsnice sa ulicom Sv. Save.
Upoznaj svoj grad da bi ga viŔe voleo  |
Jebem li ga, kol'ko znam, Kožara je DMbb...ili sam ja u meðuvremenu prestala da volim moj grad...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Čet Avg 06, 2009 1:35 pm Naslov: |
|
|
EEEEEE Zeno,mnogo je proseravanja ovde.Ali bolje da cutim da ne odemo u OOOFFF... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Čet Avg 06, 2009 1:43 pm Naslov: |
|
|
marijeta :: | EEEEEE Zeno,mnogo je proseravanja ovde.Ali bolje da cutim da ne odemo u OOOFFF... |
Zahvaljujem...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|