Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Čet Nov 19, 2009 9:07 pm Naslov: parkiranje |
|
|
jako me zanima kako ce se resiti problem parkiranja ljudi koji zive u centru grada. verovatno ce biti vise izduvnih gasova jer ce morati da naprave nekoliko krugova da bi pronasli parking mesto. a i ko nam je kriv sto zivimo u centru dedovi su mogli da kupe kuce u pocekovini ili odzacima pa ne bismo imali taj problem _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pet Nov 20, 2009 3:13 pm Naslov: Re: parkiranje |
|
|
mira :: | a i ko nam je kriv sto zivimo u centru dedovi su mogli da kupe kuce u pocekovini ili odzacima pa ne bismo imali taj problem |
Spremni smo da vam izadjemo u susret. Cena po dogovoru.  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pet Nov 20, 2009 3:42 pm Naslov: |
|
|
Iza tvoje zgrade postoji idealan prostor za montazu parkinga.Tu vec postoji parking , prilazi su super. Tender neki , sad ima puno ljudi koji ulazu u biznis sa parkinzima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

|
Poslao: Pet Nov 20, 2009 3:53 pm Naslov: |
|
|
iza moje zgrade je mali parking sa desetak mesta i to je sve i tu nema mesta za montazni parking ali pored tvoje zgrade i iza osmospratnice ima _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Nov 20, 2009 4:25 pm Naslov: |
|
|
Da , na taj sam parking mislio , iza 8-o I 6-ospratnice!
Glede pomenutih mestashaca sjetih se urbane legende.Ucila majka decu iz Trstenika.Udajte se , zenite se svud , samo nemo'te u Odzace i Lopas:)) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Nov 22, 2009 9:28 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Glede pomenutih mestashaca sjetih se urbane legende.Ucila majka decu iz Trstenika.Udajte se , zenite se svud , samo nemo'te u Odzace i Lopas:)) |
Ih, nije bas tako... Lena drukce...
Sto se parkiranja tice, vidim da se "nacrtana" mesta vec ne postuju. Ne postuju se ni obelezena za parkiranje, ni ona na kojima je zabranjeno parkiranje. Cova parkirao preko dva mesta, zena zalepila auto "zuto" mesto... Takvi smo valjda... Ima li leka? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Nov 22, 2009 10:49 pm Naslov: |
|
|
Naravno... Država treba da bije tamo gde najviŔe boli... Po džepu ! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pon Nov 23, 2009 6:55 am Naslov: |
|
|
Kako vam se sviưaju obeležena parking mesta ispred "Ćarlija"? Deo obeleženja je na trotoaru?! Ili ulica Vuka KAradžiƦa - obeležena je sa obe strane? Ili ulica prema Komstanu? _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Nov 23, 2009 2:46 pm Naslov: |
|
|
Pokusavam da stvorim sliku da li se jednosmerna ulica ( siroka) moze obeleziti parking mestima sa obe strane?Ne znam kako je zakonom regulisano , ali mozda to nije losa ideja.
Ulica Vuka Karadzica od chekpoint Carlija do crkve je uvek davala vise, duplo. Taj zapadni deo grada , gde se nalaze prodajni objekti , skole i hramovi vere i kulture i jeste najprometniji ali se tu specijalnom uredbom zastite gradjani koji tu zive i njihovi ''ljubimci na 4 tocka''.Odatle je verovatno i krenula ideja da ti gradjani mogu da parkiraju vozila i na trotoarima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pon Nov 23, 2009 3:47 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Kako vam se sviưaju obeležena parking mesta ispred "Ćarlija"? Deo obeleženja je na trotoaru?! Ili ulica Vuka KAradžiƦa - obeležena je sa obe strane? Ili ulica prema Komstanu? |
Nisam joŔ videla, al verovatno mi se neæe svideti...
No, bitno je da svidi gunjama kad doðu u èarŔiju...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Nov 28, 2009 12:36 pm Naslov: |
|
|
Pa, svakako je neobicno... Ali videcemo... Vreme ce da pokaze. Mislim da to nece da spasi grad od nedostatka mesta za parkiranje. Treba nam jos parkinga u centru. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Sub Nov 28, 2009 8:43 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Pa, svakako je neobicno... Ali videcemo... Vreme ce da pokaze. Mislim da to nece da spasi grad od nedostatka mesta za parkiranje. Treba nam jos parkinga u centru. |
Pa može...na onom praaaaznom, cementno - betonskom prostoru ispred opŔtine.  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

|
Poslao: Ned Nov 29, 2009 3:53 pm Naslov: |
|
|
pa izgleda da ce svako moci da plati 250 dinara mesecno za parkiranje i sta smo onda dobili NISTA samo se u direkciju slilo malo plata pojedini aktivisti dobili privremeni posao guzve ostale _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Nov 30, 2009 2:22 am Naslov: |
|
|
Pa tako reci Miro:) Ti bi da ''zaduzis'' par kvadrata Trstenika i samo Vi da tu parkirate vaseg cetvorotockasa.Ne dalje od ulaza u Pesicevu radnju( ako jos postoji) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

|
Poslao: Uto Dec 01, 2009 3:59 pm Naslov: |
|
|
nisi u pravu ali ako za istu mesecnu nadoknadu svi koje sam nabrojala mogu da se parkiraju u recimo zutoj zoni nisam sigurna a u crvenoj ne moze da se ima pretplata znaci oni koji su se parkirali recimo u cajkinoj ulici a tu zive ili imaju radnju sad ce da se presele u zutu zonu jer nisu ludi da parkiraju na sat pa kako su bile prebukirane sve povrsine u zutoj i crvenoj zoni a nove nisu dodate cak su i smanjene znasci da nece biti dovljan broj mesta u zutoj zoni za pretplatnike pa cemu onda mesecna pretplata. mozda neko ko je imao uvid u ceo projekat moze da nam kaze koliko ima parking mesta u zutoj zoni a koliko ima radnji i registrovanih vozila na stanovnike pomenute zone. ali boze moj pasarela nije daleko, malo ce biti vise kruzenja a samim tim i vise izduvnih gasova u nasoem gradicu, ali tako su odlucili... _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|