Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Mar 21, 2008 1:38 am Naslov: Vaterpolo i ostali vodeni sportovi |
|
|
Milorad Cavic osvojio zlato na evropskom prvenstvu i postavio novi rekord na 50m delfin stilom!!!
Ali, eto...
Decku ne daju medalju kao coveku... Samo zato sto voli svoju zemlju...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Ned Mar 23, 2008 12:12 am Naslov: |
|
|
Ja mislim da nije korektno to sto je uradio...Znao je to i sam.Sta bi se desilo da jedan Nemac nosi na majici kukasti krst,zato sto voli svoju zemlju i svoj narod...
Sport i politika ne idu zajedno,to i vrapci znaju,a on je dovoljno pametan i trebao je da zna sta ga ceka.
Ako voli svoju zemlju,mogo je da napise "I love Serbia" ili "Srbija"...ovo je vec nesto drugo. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
DuskoTosic TS kompjuteras

Pridruio: 05 Apr 2007 Poruke: 221 Lokacija: Veliki Grabovac
|
Poslao: Pon Mar 24, 2008 5:45 pm Naslov: |
|
|
On je tu majicu nosio tokom celog turnira ali su je organizatori primetili tek kada je osvojio zlato.
A kukasti krst je zabranjen dok Kosovo jos uvek nije clan UN-a ili neke druge medjunarodne organizacije i niko ne moze da mu zabrani da nosi tu majicu. To i nije politika vec samo znak podrske nasim ljudima na Kosovu!
Onda bi trebali da izbace i Barselonu iz svih takmicenja jer su navijaci istakli transparent:"Katalonija nije Spanija" _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
NEGO DA IH SA KASIKAMA CEKAMO U SVOJIM" |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Mar 24, 2008 8:01 pm Naslov: |
|
|
DuskoTosic :: |
Onda bi trebali da izbace i Barselonu iz svih takmicenja jer su navijaci istakli transparent:"Katalonija nije Spanija" |
Boze,Boze...
Drugo su navijaci bre.I juce su na tenisu na tribinama nosili iste majice pa im niko nista nije reko.On je covek sportista...ne bi trebalo ni na koji nacin da pokaze bilo sta sto ima veze sa politikom...Oni treba da budu ambasadori dobre volje ma sta se u njihovim drzavama odigravalo,zar je to tesko da se shvati?
Da,sigurno je to bila podrska nasim ljudima...
Nisam ni ja za,sto je diskvalifikovan,mogli su samo da ga kazne ali pravila su pravila a Srbi su Srbi... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Mar 24, 2008 10:04 pm Naslov: |
|
|
A Di Canio???
Kako to da jos uvek igra??? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Mar 24, 2008 11:01 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: |
Nisam ni ja za,sto je diskvalifikovan |
Di Canio je snosio posledice zbog svog fasizma.Iako nisam znala ko je,proguglala sam i procitala dovoljno o njemu.
S obzirom da su njegovi fanovi skupljali novac za izrecenu kaznu od 10 hiljada evra posle ispada sa jedne utakmice i demonstrirali ispred sedista Fudbalskog saveza Italije,mogli smo i mi isto da ucinimo...
Jel smo Srbi il nismo?
A da, i Cavic ce i dalje da se takmici i bavi svojim poslom,ali sa ovog EP je diskvalifikovan... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Mar 25, 2008 12:31 pm Naslov: |
|
|
A to sto je Valdes odbio poziv za reprezentaciju Spanije jer je,kako je rekao,Katalonac a ne Spanac.
A Di Kanio je dobio kaznu od 10000 evra,dok je Cavic suspendovan.
Sto Cavicu nisu odredili novcanu kaznu? _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Mar 25, 2008 7:23 pm Naslov: |
|
|
DuskoTosic :: |
A Di Kanio je dobio kaznu od 10000 evra,dok je Cavic suspendovan.
Sto Cavicu nisu odredili novcanu kaznu? |
Di Canio bio suspendovan jednu utakmicu i platio 10000 evra...sto je veoma "mlaka" kazna.Poznato je i da u Italiji vlada fudbalska mafija i da su malo bolji od nas po tom pitanju a Di Canio se veoma dobro poznaje sa Berluskonijem,tako da ko zna kolko je tu para otislo u necije ruke jer su mu pretili dozivotnom suspendijom i ko zna kolikom novcanom kaznom...
A Cavicu je takodje izrecena novcana kazna od 6000 ili 7000 evra... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 7:17 am Naslov: |
|
|
DuskoTosic :: | A Di Kanio je dobio kaznu od 10000 evra,dok je Cavic suspendovan.
Sto Cavicu nisu odredili novcanu kaznu? |
Zato sto je Di Kanio uvek pravio incidente sa podignutom rukom, cime je zadobio simpatije Pape Benedikta XVI, koji je bio clan "Hitler Jugenda" kao sto je poznato. Iza njega je bio Vatikan a iza Cavica Vojislav"Suverenitet"Kostunica  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 12:15 pm Naslov: |
|
|
Di Canio je pravi delija. Kad moze Livorno da slavi komunjare, moze i on Musolinija. Demokratija! _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 1:30 pm Naslov: |
|
|
Jbg,mozda papa nije bio nazi. I moja Dragica bi bila u "Jugendu" da je u to vreme zivela tamo. _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 10:59 pm Naslov: |
|
|
Partizan - Mladost (Zagreb) 9:9
Ne da ih nije htelo... Precke, stative... U revansu od nule... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 11:32 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Di Canio je pravi delija. Kad moze Livorno da slavi komunjare, moze i on Musolinija. Demokratija! |
Beskrajno smaraÅ”. Demokratija je kad slaviÅ” Hitlera i ostale debile? Super...
Žao mi je Å”to su ĆaviƦa ovako pederski skinuli. KloÅ”ari. Sad mu preostaje samo da uzme zlato u Kini i da napiÅ”e na majici Ipak je Srbija... _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Mar 27, 2008 12:27 am Naslov: |
|
|
Normalno da je to demokratija.
Ti bi hteo da ukines sve sto ti smeta. To je cist KOMUNIZAM _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Mar 27, 2008 11:49 am Naslov: |
|
|
Sta je to sloboda misljenja?
Moramo svi misliti kao dragi Innuendo?
Partizan-Mladost 9-9
Odigrali su ocajno. Posebno Prlainovic, koji je napravio bar 5 prekrsaja u napadu. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|