Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Karl TS pro

Pridruio: 04 Apr 2011 Poruke: 12 Lokacija: Deutschland
|
Poslao: Uto Apr 05, 2011 12:36 pm Naslov: Pomoc u vezi Trstenika |
|
|
PoŔtovani/a,
molim za pomoƦ u vezi trenutnog stanja u Trsteniku.
Rodjen sam i detinjstvo sam proveo u Srbiji, ali od tada živim u Nemaèkoj.
Pre izvesnog vremena ponudjen mi je poslovni poduhvat u Trsteniku. Zaintrigiran tom ponudom pokuŔao sam da neŔto viŔe saznam o tom gradu, ali sem osnovnih podataka (broj stanovnika, istorijat, struktura stanovniŔtva...) ne uspevam da saznam niŔta viŔe. U toku potrage naiŔao sam na neke èudne podatke i fotografije, pa molim nekoga da mi potvrdi njihovu verodostojnost.
Posebno me interesuje dali postoji avio saobraƦaj iz i ka Trsteniku, jer nikako ne uspevam da pronadjem zvaniĆØan podatak o tome sem Å”to se na web sajtu niÅ”kog aerodroma pojavio neki podatak o nekakvom ātehniĆØkom letuā ka Trsteniku, i Å”to se jedna moja koleginica, koja je rodbinski vezana sa tim krajem seƦa da joj teĆØa možda rekao da je leteo baÅ” na toj relaciji ā NiÅ” ā Trstenik.
Unapred sam zahvalan na svakoj pomoƦi.
Pozdrav,
Karl Jasim. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Apr 06, 2011 12:01 am Naslov: |
|
|
PoŔtovani,
Sve ove slike su taène osim Airbus A380. Nažalost, njega nemamo, ali imamo dva A321.
U svakom sluèaju hvala Ŕto se interesujete za naŔ mali grad.
Pozdrav Karl JaŔim. _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridruio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Uto Maj 17, 2011 10:47 pm Naslov: |
|
|
Takodje ova slika aerodromske zgrade je stara jer se radovi na novijoj ,vecoj i lepsoj privode kraju a sve u cilju prevelike potraznje putnika iz svih krajeva sveta.A takodje se uvode i veoma povoljni carter letovi ka Grabovcu takodje zbog velike potraznje tamosnjeg zivlja. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Maj 31, 2011 12:57 pm Naslov: |
|
|
Zasto nema slika aerodroma "Car Vasilije Bugaroubica" u Grabovcu ? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|