Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 2:49 pm Naslov: Pitajte predsednika opstine |
|
|
PITANJA ZA PREDSEDNIKA OPSTINE AKO NIJE U MOGUCNOSTI DA ODGOVORI NEKA VAS UPUTI NA SLUZBU KOJA JE ZADUZENA ZA TAKO NESTO _________________ trstenik je moj izbor
Poslednji izmenio mira dana Ned Dec 07, 2008 10:13 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 5:10 pm Naslov: |
|
|
Predsednice uz pozdrav samo jedno pitanje iz dijaspore.
Kakva je realna snaga crvenih mundira? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 5:41 pm Naslov: |
|
|
Uh, uplasi me, ja sam se nasao prozvan na trenutak.  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridruio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 6:30 pm Naslov: |
|
|
Kao i kod svih drtugih zavojevaca, kad tad rodoljubi pobede, bez obzira na trenutni odnos snaga. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 6:36 pm Naslov: |
|
|
Hej Marche, da li je izlaznost zadovoljavajuca , biljezite li nekakvih nepravilnosti, da li je stab u stanju da odgovori na izazove?
Ima li sampanjca?? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 6:47 pm Naslov: |
|
|
Imam ja jedno pitanje...
Šta opŔtina preduzima povodom zadržavanja omladine u gradu !? Evo, recimo, skim god da prièam Ŕta je planirao/planirala, kažu da æe "da beže iz ove rupe", da neæe da ostaju ovde kad nema perspektive itd itd... I evo, koliko znam, samo sam ja izrazio želju da se nakon fakulteta vratim ovde... Mada, niko ne zna Ŕta nosi dan, Ŕta nosi noæ ! Dakle, jel ima nekog plana !??? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 7:11 pm Naslov: |
|
|
Pitanje je vise nego tesko i nije jednostavno odgovoriti na njega. Osnovni uslov da se maldi ljudi vrate posle fakulteta je da se ovde stvore uslovi za zaposljavanje. Naravno da to nije dovoljno, Trstenik je 18 godina u nazadovanju, potrebno je modernizovati sve oblasti, a to je ogroman posao. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 7:22 pm Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | Osnovni uslov ... je da se ovde stvore uslovi za zaposljavanje ... potrebno je modernizovati sve oblasti, a to je ogroman posao. |
Pa Ŕta se èeka...
Ljudi, bude li se ovako nastavilo, Trstenik æe za tridesetak godina postati jedan veliki penzionerski dom !!! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 8:27 pm Naslov: |
|
|
Je li opstina voljna da sretstvima podrzi izradu spomenika Dr Milanu Stojadinovicu u Stopanji, rodnom mestu oca doticnog velikana. Gre'ota je da jedan takav covek nema ni ulicu ni spomen u Srbiji... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 8:47 pm Naslov: |
|
|
Baba o ustipcima! Ali, svakako podrzavam predlog! Red bi bio ovekoliciti premijera predratne nam Juge! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 8:56 pm Naslov: |
|
|
Ono sto nam sad ne treba je sabotiranje. Taj spomenik cemo postaviti sa ili bez pomoci opstine... Pare ce se skupiti, ne sekirajte se. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Dec 08, 2008 9:59 am Naslov: |
|
|
Nisam pazljivo procitao prethodne predloge pa sam bio siguran da se radi o Anti Markovicu.Izneo sam i ja niz razloga zasto taj spomenik treba podici na onooj cistini-plostadu kod lamele.Hvala ti Ante sto si postojao bi bilo dovoljno da pise.
Dr Milan Stojadinovic,Milentije Popovic pa i rahmetli Dzemal Bijedic zasluzuju neko manje obelezje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

|
Poslao: Pon Dec 08, 2008 4:57 pm Naslov: |
|
|
Ova ideja za spomenik Milanu Stojadinovicu mi se bas svidela. Mogli bismo da popricamo o tome. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pon Dec 08, 2008 5:47 pm Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | Ova ideja za spomenik Milanu Stojadinovicu mi se bas svidela. Mogli bismo da popricamo o tome. |
Drago mi je sto sam naisao na razumevanje. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Pon Dec 08, 2008 7:26 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Komadant Mark :: | Osnovni uslov ... je da se ovde stvore uslovi za zaposljavanje ... potrebno je modernizovati sve oblasti, a to je ogroman posao. |
Pa Ŕta se èeka...
Ljudi, bude li se ovako nastavilo, Trstenik Ʀe za tridesetak godina postati jedan veliki penzionerski dom !!! |
Cuj, za tridesetak godina.... lol _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|