Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Mar 02, 2007 5:47 pm Naslov: Sudar na slepo |
|
|
Koliko vas je imalo sastanak bez predhodnog upoznavanja? I naravno, kakva su iskustva? Ko vam je cinio medvedju uslugu? Ili ste sam svoj majstor? _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pet Mar 02, 2007 7:57 pm Naslov: |
|
|
Ja i onako nosim naocare jos treba da idem i na sudar na slepo! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Mar 03, 2007 3:57 am Naslov: |
|
|
Nisam nikad bio, tako da ne mogu da pricam o tome...
Neka drugi kazu...
Ali ja ne bih tako nesto probao... Sada... Mozda promenim misljenje, otkud znam... Ne vidim svrhu... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Sub Mar 03, 2007 11:25 am Naslov: |
|
|
Ja sam bio jednom na sudar sa nekom curom iz KS. Preko mts-a nadjemo brojeve i ona ladno me pozove da se upoznamo, bez da pita ko sam i sta. I odem, kupim ruzu, sacekam kod fontane i BAM! Iskreno, cura je bila ruzna, a kasnije kroz pricu i puna sebe, kao da je oslobodila Krusvecac. I najlaksa fora da je otkacim, bila je da ona otkaci mene. Zato sam pricao o svasta i sve, i naravno sve najgore o sebi, bilo to istina ili ne. A najvise od svega sam bio brbljiv. Toliko sam bio ubedljiv da je ona pozvala konobara da plati pice i da idemo. Kasnije, samo je stigla poruka da mi nemamo nista slicno i da je bolje da budemo prijatelji. I ja promenim broj.... _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Sub Mar 03, 2007 1:11 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Ja sam bio jednom na sudar sa nekom curom iz KS. Preko mts-a nadjemo brojeve i ona ladno me pozove da se upoznamo, bez da pita ko sam i sta. I odem, kupim ruzu, sacekam kod fontane i BAM! Iskreno, cura je bila ruzna, a kasnije kroz pricu i puna sebe, kao da je oslobodila Krusvecac. I najlaksa fora da je otkacim, bila je da ona otkaci mene. Zato sam pricao o svasta i sve, i naravno sve najgore o sebi, bilo to istina ili ne. A najvise od svega sam bio brbljiv. Toliko sam bio ubedljiv da je ona pozvala konobara da plati pice i da idemo. Kasnije, samo je stigla poruka da mi nemamo nista slicno i da je bolje da budemo prijatelji. I ja promenim broj.... |
Alal vera! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Mar 03, 2007 1:12 pm Naslov: |
|
|
Ja do sada sam imao 4 na slepo, i ni jedan nije bio "greska", uvek je bilo bas onog sto sam trazio |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Sub Mar 03, 2007 2:18 pm Naslov: |
|
|
Pa neko ima srecu.... Mada i sada da mi se pruzi prilika isao bih, jer znam da nemogu da izgubim. A ko najcesce spaja te ljude? _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Mar 03, 2007 4:11 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Pa neko ima srecu.... Mada i sada da mi se pruzi prilika isao bih, jer znam da nemogu da izgubim. A ko najcesce spaja te ljude? |
Najcheshce ih spaja Miljko Pliskin
A i bre nikad ne znas kako ce da bude... Lepo kazes- nema sta da se izgubi, samo mozes da dobijes |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Ned Mar 04, 2007 3:25 pm Naslov: |
|
|
Nikad nisam imao takav sastanak mada ko sto Pacov kaze nema sta da se izgubi tako da mozda to jednom i probam _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Ned Mar 04, 2007 11:33 pm Naslov: |
|
|
Nikad nisam imao i nisam ni hteo bas da ne bih prosao kao Paci. Doduse, sad cu mozda da probam, pa ako ne ide, da iskoristim ovu njegovu taktiku. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Pon Mar 05, 2007 5:25 pm Naslov: |
|
|
Ne brini, uspeva 100%. A ja sam uvek spreman, jer ne gubim nista. A sto dalje to bolje, tako sam stigao i do Kikinde.... _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pon Mar 05, 2007 5:37 pm Naslov: |
|
|
e ovako devojke javite se ovi momci koji su najcesce na sajtu (da ih ne nabrajam) su divni, malo su zaludjeni za racunare i za net, ali cete uvek znati gde su. mogu da vas prevare sa nekom virtualnom, ali to moze da se podnese, oni nisu kao iz nekih drugih profesija da su zenskarosi, posadjni su na svoje stolice kao zumbuli. ako odu u kafanu (citaj old gold, duks...) onda se nalaze sa drustvom sa foruma i pricaju iste price samo malo opustenije. zato devojke navalite svi su kandidati za zenidbu neki za par godina, neki odmah a neki jos juce. navalite. _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Pon Mar 05, 2007 5:41 pm Naslov: |
|
|
He he, da se nadovezem. Mi i kada smo u kafani zalimo sto nemamo lap-top pored sebe, da chatamo.
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pon Mar 05, 2007 5:46 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | He he, da se nadovezem. Mi i kada smo u kafani zalimo sto nemamo lap-top pored sebe, da chatamo.
 |
E bas tako!  _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Uto Mar 06, 2007 1:09 am Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Mi i kada smo u kafani zalimo sto nemamo lap-top pored sebe, da chatamo. |
Joj, da
 _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|