Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Ned Mar 04, 2007 5:38 pm Naslov: |
|
|
I tako se jednog dana skupila druzina slavnih i odabranih forumasa u Duksu u gradu (jel) zvanom Stopanja... _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Ned Mar 04, 2007 7:43 pm Naslov: |
|
|
Ideja je bila samo jedna, Trstenik za capital. Za komandanta je izabran Hannibal, mada je malo lose mirisao.  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Ned Mar 04, 2007 7:48 pm Naslov: |
|
|
I dat mu je mac ekskalibur da predsedava okruglim stolom
*****/\
****/PL\
***//PL\\
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
**|<]PL[>|
((((((())))))))
****(PL)
****(PL)
****(PL)
****{PL}
***(((__))) _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Mar 05, 2007 1:56 am Naslov: |
|
|
Da bi dokazao da je on "izabrani", Hanibaal izvadi mac iz svoga dupeta, kao sto je u knjigama i zapisano, mada je morao dobro da se potrudi jer je mac tu bio vekovima i vec se pomesao sa svime onim sto je gorepomenuti jeo, a nije mogao iz organizma da izbaci zbog maca takodje gorepomenutoga...
Ostatak druzine ga priznade za vrhovnoga glavara, ali samo radi toga sto se promucurni Hanibaal popeo na tronozac pa je bio za glavu visi od ostalih. Kao sto to price kazivahu, glavaru se morala iskazati pokornost, pa, po starom Bresnopoljskom obicaju svi padose nicice pred njime, a onda prilazahu jedan po jedan i ljubljahu ga u sveto mesto iz kojega mac svoj carobni on izvadi... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Mar 05, 2007 2:26 pm Naslov: |
|
|
Onda se hrabri vitez Retardirani lord.trax oglasio mudrim recima: "Sta cemo sad? Leba vi 'bem" _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Pon Mar 05, 2007 5:32 pm Naslov: |
|
|
A veliki crveni papa Pacovdlak oglasi se recima: Tito se rodi! Vaistinu se rodi, rekose hrabri vitezovi. Bio je to leta Lenjinova 1914, kada su guske prdele. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Uto Mar 06, 2007 12:50 am Naslov: |
|
|
A na sve to dvorska luda Coldman dodade: "Alo bre, mene niko ne shvata za ozbiljno!" Te se pope na dvoglavu azdaju i rece: "Metalika je moj dobar drugar." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Uto Mar 06, 2007 12:59 am Naslov: |
|
|
Postovani Forumasi molimo vas da pricu u koju su ukljuceni Nickovi ovog foruma nastavite da pisete u novootvorenoj temi koja se zove "Nastavi Pricu (Koristeci Nickove Foruma Kao Likove)". Glavni lik teme "Nastavi Pricu" je neimenovani carevic i on to treba i da ostane. S zaljenjem vas obavestavamo da cemo u suprotnom pokrenuti sudski spor pred Ustavnim sudom Srbije za zloupotrebu sluzbenog polozaja i za nesavestno rukovanje elektricnim sporetom kao i za protiv pravno lisavanje slobode medija
S Postovajem Uprava Carina
Mihajl Kertez, direktor (bivsi)

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost!
Poslednji izmenio skiner_x dana Uto Mar 06, 2007 2:22 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Mar 06, 2007 1:45 am Naslov: |
|
|
Prihvaceno.
Molim nastavite... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Mar 06, 2007 1:47 am Naslov: |
|
|
Posto Hanibaalov izbor za vodju (duxa, posto se u duxu sastadose) niko nije ozbiljno shvatao, on resi da se uozbilji i da strajkuje ozbiljnoscu sve dok ostali ne obrate paznju...
Kad ne lezi Sadame, retardirana druzina ugleda... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Sre Mar 07, 2007 11:58 pm Naslov: |
|
|
...mudrog starca Innua, koji im se, peruci svog stojadina, obrati sledecim, biranim recima: "Ja sam odvec star da bih vam mogao pomoci, ali poslusajte moj savet. Mislim da su cetiri elemente koja su stvorila svet: zemlja, vazduh, voda i vatra." _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Čet Mar 08, 2007 2:03 pm Naslov: |
|
|
VODA!!!- povika retardirana druzina.
JA VODU NE VOLIM NI U OPANCIMA!- zareza Pacovdlak i izvadi svoj zarezac! VIDIS LI TI OVO, STARCE?! OVIME SAM ZAKLAO HILJADE I HILJADE MUNGOSA, JEDAN STARAC NECE BITI NIKAKAV PROBLEM!
Starac Innu zbaci ogrtac sa sebe i ... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Čet Mar 08, 2007 2:15 pm Naslov: |
|
|
Na to Coldman dodade: "Jednom je na mene pao plafon. SA 200 ljudi na njemu! A jednom je pala ves masina na mene. S kamiona. U PUNOJ BRZINI!" Retardirana druzina: "Pa kakve to veze ima s time sto pacov `oce da zakolje starca?" Coldman: "To su me isto pitale stotine i stotine hiljada retardiranih druzina!" Onda bi tisina. Neko prdnu i cela druzina poce da se smeje... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Pet Mar 09, 2007 4:13 pm Naslov: |
|
|
Ali Inni umiri papu Pacovdlaka kada ga je podsetio da mu je nesudjeni surak. Paci se mudro pocesa po bradici mu jarecoj i rece: Volovi su spori, ali je zemlja strpljiva... _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Mar 09, 2007 4:30 pm Naslov: |
|
|
A ovaj mu odgovori: "Cipiripi zivi u Srbiji"... _________________