|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Apr 12, 2007 1:23 pm Naslov: Obavestenje!!! |
|
|
Molim sve clanove foruma da ne vredjaju jedni druge, da ne pisu neistine i neproverene informacije na temama ozbiljne sadrzine i da ne skrecu sa teme kad se razgovara o ozbiljnim stvarima.
Forum je napravljen za svakog. Svako moze da se registruje i pise. Ako nema tema na kojima moze da pise uvek moze da otvori novu.
Postoje teme za salu, ali postoje i one na kojima ljudi pokusavaju da pomognu nasem gradu! Te ce teme, nadam se, prerasti u nesto vise uskoro...
Veliki pozdrav svima!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sre Okt 10, 2007 3:20 pm Naslov: |
|
|
Obavestavam Skinera da se njegovi postovi brisu zato sto konstantno postavlja isti post po nekoliko puta.
Takodje obavestavam Genie da svoje nesuglasice sa Innuendom izgladi na PP ili na temi na kojoj su se sukobili, naravno u skladu sa propisima foruma - bez vredjanja i skretanja sa teme(if possible).
_________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Maj 06, 2008 3:45 pm Naslov: |
|
|
Molim forumase da ne upropascavaju ozbiljne teme ljudima. U stvari, nema razloga da se bilo koja tema upropasti spamovanjem i glupim komentarima, a narocito ne kukumavcenjem za obrisanim porukama. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|