Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Sub Jun 16, 2007 3:30 am Naslov: DISKOTEKE I KLUBOVI |
|
|
STA MISLITE O JEDNOM NOVOM KLUBU SA ZIVOM SVIRKOM(RAZNIH ZANROVA) U GRADU!? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Jun 16, 2007 8:24 pm Naslov: |
|
|
Nece da moze... pored ovoloko seljosa to bi bio klub u kome bi svirao non-stop turbo folk... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Jun 16, 2007 11:22 pm Naslov: |
|
|
Lorde, pre nego sto opljujes sve zivo, pusti nas da malo pisemo...
Klub sa zivom svirkom??? Zasto da ne.
Ali ja bih vise voleo pravi klub. Klub gde bi se pustala muzika za igru, brate. Haus/dance/techno komercijala miksevi za igru! Lupam, ne znam kako se zove to, inace ne slusam, ali mi je do yaya da odem da se izukcem, a i vidim da je popularno svuda. Mislim da bi to bio pun pogodak! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Anti-Virus TS dopisnik

Pridruio: 31 Maj 2007 Poruke: 17 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Jun 16, 2007 11:52 pm Naslov: |
|
|
100% se slazem sa Hanibalom... Klub da se izukcemo brate,to nam treba,bez bilo kakve domace muzike,samo skakanje i igranje da bar malo pobegnemo od cele istine...  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Ned Jun 17, 2007 1:02 pm Naslov: |
|
|
Delim mishljenje sa vama dvojicom, tako neshto bi bio pun pogodak |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Ned Jun 17, 2007 7:26 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: |
Ali ja bih vise voleo pravi klub. Klub gde bi se pustala muzika za igru, brate. Haus/dance/techno komercijala miksevi za igru! Lupam, ne znam kako se zove to, inace ne slusam, ali mi je do yaya da odem da se izukcem, a i vidim da je popularno svuda. Mislim da bi to bio pun pogodak! |
Dajte bre, molim vas. Takav klub ne moze da radi ni u Krusevcu, kamo li u nasem malom Trsteniku. Bile bi to non stop gay zurke koje nebi posecivale zenske jer, kako kazu, ne vole ludu muziku, ali zato gotive goveda sa GRANDA Selju Kolaca i Bobana-Cobana Zdravkovica. Ovo nije opljuvavanje, ovo je ruzna stvarnost... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Ned Jun 17, 2007 8:40 pm Naslov: |
|
|
Господо, мислим да Трстенику треба један клуб са живом рок свирком као што је у Крушевцу на пример КПД, а сељос клубова је доста у овом веку _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Ned Jun 17, 2007 8:45 pm Naslov: |
|
|
Bilo je toga proŔlog leta u Pinku i XXX-u i bile su dobro poseæene. Pojedini forumaŔi tvrde da od toga ovog leta nema niŔta. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Jun 17, 2007 11:00 pm Naslov: |
|
|
Ej, treba nama mnogo toga. I, Lorde, vec sam ti rek'o, ako ne umes lepo nesto da kazes bez tog pljuvanja i pominjanja Granda, nemoj ni da pises. To sto ti sanjas o njima, nije moj problem.
Da, sto rece Innu, bilo je prosle godine svirki u Pinku i XXX-u. Ne znam za ovo leto, ali se nadam. Nedostaje mi stari, pravi Pink.
I i dalje mislim da bi klub bio pun pogodak! To ti je, bre, za svakog. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Ned Jun 17, 2007 11:01 pm Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Господо, мислим да Трстенику треба један клуб са живом рок свирком као што је у Крушевцу на пример КПД, а сељос клубова је доста у овом веку |
Uze mi reĆØenicu iz usta!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ajs_nigrudin TS novinar

Pridruio: 14 Jun 2007 Poruke: 59
|
Poslao: Pon Jun 18, 2007 9:22 am Naslov: |
|
|
Ma treba jedan diskont pica u centru grada gde ce se do mile volje tociti pivo tako da ce pijanci sami da naprave odgovarajucu atmosferu i muziku. Kakve tvoje zive svirke  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pon Jun 18, 2007 12:37 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Ej, treba nama mnogo toga. I, Lorde, vec sam ti rek'o, ako ne umes lepo nesto da kazes bez tog pljuvanja i pominjanja Granda, nemoj ni da pises. To sto ti sanjas o njima, nije moj problem.
Da, sto rece Innu, bilo je prosle godine svirki u Pinku i XXX-u. Ne znam za ovo leto, ali se nadam. Nedostaje mi stari, pravi Pink.
I i dalje mislim da bi klub bio pun pogodak! To ti je, bre, za svakog. |
Ja nisam reko da je to lose, a ti mene batali jednom u zivotu. Jel imas ti neki drugi poso ili samo da seres kao bolesna foka na -10. Dzovanijada ima 1000 u okolini i u gradu, kazem samo da je problem da nakupis dovoljno ljudi da klub posluje u plusu.
[size=30] Jeb-ao te grand[/size] _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
leBron88 TS kompjuteras

Pridruio: 11 Jun 2007 Poruke: 226 Lokacija: Cleveland
|
Poslao: Pon Jun 18, 2007 1:34 pm Naslov: |
|
|
MA VAMA STO STE DALI TAJ PREDLOG TREBA ZABRANITI PRISTUP OVOM FORUMU(ODNOSI SE NA HANNIBALA LECTORA). AKO TOLIKO VOLITE GRAND IDITE U CARAPAN ILI KOBRU. STO SE TICE TEHNO HAUS MUZIKE TO IMAS U SVAKOM KAFICU DO 1H. JEDINI NORMALAN PREDLOG JE OVAJ DA SE OTVORI NESTO SA ZIVOM ROCK MUZIKOM. ALI I TO CE USKORO DA POCNE, MISLIM KOLIBRI. _________________ face the price you pay for the games you play, when its all said and done at the end of the day. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jun 18, 2007 3:00 pm Naslov: |
|
|
Å ta je Kolibri? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
leBron88 TS kompjuteras

Pridruio: 11 Jun 2007 Poruke: 226 Lokacija: Cleveland
|
Poslao: Pon Jun 18, 2007 9:26 pm Naslov: |
|
|
TO TI JE KULTURNA MANIFESTACIJA U TS-U GDE SE SKUPLJAJU ROCKERI U STILU NIRVANE, PEARL JAMA. GROUNGE STIL. TAJ FESTIVAL JE VEC 5 GODINA. NAJBOLJE JE BILO KADA JE BIO PRVI. LEPILI SU PLAKATE PO GRADU I ONDA SU SVE MAJKE SA MALOM DECOM DOSHLE DA GLEDAJU(KOLIBRI). I IMALI SU STA DA VIDE. _________________ face the price you pay for the games you play, when its all said and done at the end of the day. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|