Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
ajs_nigrudin TS novinar

Pridruio: 14 Jun 2007 Poruke: 59
|
Poslao: Sub Jun 23, 2007 12:40 am Naslov: ko je najinteligentniji |
|
|
Ja glasam za svoju devojcicu MM |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Jun 23, 2007 2:31 pm Naslov: |
|
|
Ja glasam za tebe. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Ned Jun 24, 2007 1:46 am Naslov: Re: ko je najinteligentniji |
|
|
ajs_nigrudin :: | Ja glasam za svoju devojcicu MM |
"Ruznim devojkama se pricha da su lepe, a lepim da su pametne" - stara fora, samo malo izlizana, ali ko zna mozda i upali.
Kazu ljudi da su najinteligentniji kuriri na brodovima, al shta im veredi, kao i ovim silnim nauchnicima.
Izgleda da je najinteligentniji lik onaj Hju Hefner - iskreni poklonik zenske lepote  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Jun 24, 2007 2:06 am Naslov: |
|
|
Napravio lovu i ljudski proziveo a zivi i danas.Mada verovatno zali za mladoscu.A ko ne bi zalio? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
leBron88 TS kompjuteras

Pridruio: 11 Jun 2007 Poruke: 226 Lokacija: Cleveland
|
Poslao: Ned Jun 24, 2007 2:49 pm Naslov: |
|
|
Nije on. On je najbogatiji na svetu. Po pitanju inteligencije prvi je onaj Steven Hawkins ili tako nesto. On je skoro kompletno paralizovan. Prica preko racunara u kolicima kucajuci na tastaturi. A IQ mu je oko 180 i vishe. A jel znate za onu kletvu za vunderkindove? _________________ face the price you pay for the games you play, when its all said and done at the end of the day. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Jun 24, 2007 2:54 pm Naslov: |
|
|
Stiven Hoking (Stephen Hawking) jeste jedan od najinteligentnijih ljudi na svetu. On se bavi fizikom, astronomio, matematikom... i svim ostalim prirodnim naukama. On je autor mnogih knjiga o astronomiji i misija mu je bila da astronomiju priblizi "obicnim smrtnicima".
Mislim da je najinteligentniji covek na svetu ikada bio Leonardo Da Vinci sa 280. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Ned Jun 24, 2007 5:46 pm Naslov: |
|
|
Danas se inteligencija meri nekim testovima i sl. A ja sam i dalje za onu ideju, da je najpametniji covek (zena), onaj koji na odredjeni zadatak, u odredjenom trenutktu da najbolje resenje. Ne samo u matematici ili slicno, nego i u opstem zivotu. A to znaci da i Gruja Dzaver bi mozda sa svoji IQ 92 (pozovite), u nekom trenutku na pravi nacin reagovao i spasio nekom zivot. Eto toliko, a ja necu da se hvalim sa svojih IQ 122, jer ko zna, mozda sam ja glup, a to neznam. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Jun 24, 2007 8:55 pm Naslov: |
|
|
Za Hokinga se slazem, ali yebes ti to, brate. Ko bi se od vas menjao sa njim???
A za Leonarda sam skeptik, jer ne moze da se dokaze. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Jun 25, 2007 12:35 am Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Danas se inteligencija meri nekim testovima i sl. A ja sam i dalje za onu ideju, da je najpametniji covek (zena), onaj koji na odredjeni zadatak, u odredjenom trenutktu da najbolje resenje. Ne samo u matematici ili slicno, nego i u opstem zivotu. A to znaci da i Gruja Dzaver bi mozda sa svoji IQ 92 (pozovite), u nekom trenutku na pravi nacin reagovao i spasio nekom zivot. Eto toliko, a ja necu da se hvalim sa svojih IQ 122, jer ko zna, mozda sam ja glup, a to neznam. |
Haha gde nadje Gruju
Bio u mom razredu, pa se premestio  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Jun 25, 2007 4:44 pm Naslov: |
|
|
Jeli bacove, sto lazes _ _ te Mile Liturgija? Juce si reko da imas 118. Guzico. Nisi mnogo daleko od Grujice... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Serious threat TS pro

Pridruio: 30 Jul 2007 Poruke: 7 Lokacija: Pod vedrim plavim nebom
|
Poslao: Pon Jul 30, 2007 5:21 pm Naslov: |
|
|
Po pitanju IQ-a najveci ima zena u Americi koja je novinarka i njen IQ je 214, dok Stiven Hoking sa svojih 199 zauzima mesto Ajnstajna danasnjice. Radi poredjenja najinteligentniji BIVSI drzavljanin SCG a sada samo CG je postar koji ima IQ preko 160, slagacu ako kazem neku drugu cifru. Kratko receno, covek ima pun potencijal koji nije iskoristen ni 5% _________________ http://www.mobik.com/mobik/mobik.html |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Pon Jul 30, 2007 8:04 pm Naslov: |
|
|
Ja sam cula da ta Amerikanka vozi kamion ili autobus, tako nesto... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Pon Jul 30, 2007 11:39 pm Naslov: |
|
|
E i ja sam cuo da vozi FAP masinu. Elem, ako pogledamo da inteligencija ustvari ide od 0 do beskonacno.... Nama je svejedno da li koristimo 5% a neki i manje, ili ne. Zato nam trebalo hiljade godina da napravimo neto sto bi i odredilo koliko malo toga imamo. Ali i dalje se divim jednom pronalasku: Anti-bebi pilulama. PRC!!!!!!!!! _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Uto Jul 31, 2007 12:03 pm Naslov: |
|
|
Pricajte vi sta `ocete. Prosecan covek iskoriscava priblizno 4% potencijala svog mozga, dok je nama cuveni Ajnstajn koristio trichavih 7%. Kakav bi to chovek bio koji bi imao skroz razvijene mozdane celije koje bi davale 100% ucinak? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Sre Avg 01, 2007 1:21 pm Naslov: |
|
|
Bio bi Veliki Brat, samo on zva sve i sve vidi. Inace, dobra je to knjiga, uci nas kako ne treba.  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|