Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeu temu |
ima li nade za Trstenik II |
nema |
|
54% |
[ 18 ] |
ima sigurno |
|
6% |
[ 2 ] |
ima ako krene privreda |
|
12% |
[ 4 ] |
ima ako se probude pejovèani |
|
27% |
[ 9 ] |
|
Ukupno Glasova : 33 |
|
Autor |
Poruka |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Uto Sep 11, 2007 12:38 pm Naslov: PEJOVAC. welcome to hell vs gradina |
|
|
Pre krize Trstenik II je zamišljen kao malo socijalistièko rajsko naselje. danas posle svega svima izgleda kao jedna velika promašena investicija. ima ili nade za Pejovac, ili æe nam na kraju ostati samo grad duhova? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Sep 11, 2007 1:13 pm Naslov: |
|
|
Trstenik II je naselje uglavljeno izmedju veæ postojeæih èairskih kuæa koje se sastoji od tri paralelne ulice i niza naizgled besmisleno postavljenih zgrada bez predviðenog asfaltnog prilaza. projektanti u startu nisu ispoštovali jednu od osnovnih pretpostavki, pa naselje nema svoj centar. osim ako se tu neraèuna propala prodavnica zapadne morave napravljena na atomskom skloništu. kad bolje razmislim ova mi se postavka èini logiènom posledicom ''moramo raditi kao da æe uvek biti mir a živeti kao da æe sutra rat'' ili veæ nekom takvom kom-maksimom. kao normalno kupuješ kafu i pivo i brzo strèiš u sklonište ako nas neprijatelj bombarduje. bilo kako bilo naselje je bez gravitacije, bez trga, i nije ni èuda ništa ne može da opstane (kafic, prodavnica, da nije mešovite robe, igraonica, da ne spominjem neku galeriju i tome sliènu avangardu. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Uto Sep 11, 2007 1:41 pm Naslov: |
|
|
Jeee, ja sam prva glasala!  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Sep 11, 2007 2:18 pm Naslov: |
|
|
ukupnoj promašenoj viziji (ako je bilo vizije) dodajmo još samo èuveni nikome potrebni most-vijadukt i nasuti drum koji nikuda ne vodi i pijacu koja to nikada nije postala. od poèetnog entuzijazma koji se ogledao u stalnom dograðivanju škole zbog narastajuæih potreba, odnosno sve veæeg broja dece, sada se cela škola svela na 10 novoupisanih godišnje. Stanovnici novog trstenika su pretežno došljaci: pazarci, kosovari, pešterci, crnogorci koji su u njemu videli samo prolaznu stanicu a ne definitivno mesto za život. zato se iz Pejovca uglavnom odlazi a dolazi samo onaj koji mora.
gradina i pejovaèki kud samo su svetle taèke u sivilu, ali bude nadu da tamo još ima života, zato ja pejovèanima, i onima koji se tako oseæaju, želim sve najbolje. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Sub Dec 22, 2007 7:32 pm Naslov: |
|
|
Peyton is Darkness,zbog toga mi se i svidja!!! _________________ "One, two, Freddy’s coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.” |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Dec 23, 2007 3:12 pm Naslov: |
|
|
Nema u Pejovcu zivota, pogotovu zbog strukture koja ga sacinjava. To je najnekulturnije i najneuljudnije naselje ikada. Nek mi oprosti nekolicina koja se izdvaja i koja nema veze sa naseljuem osim sto tu mora da prespava... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
TaSHke TS<=>NS TS novinar

Pridruio: 18 Dec 2007 Poruke: 83 Lokacija: NS
|
Poslao: Ned Dec 23, 2007 7:33 pm Naslov: |
|
|
S obzirom da mi je decko pejovcanin.... moram da branim PEJOVEEEC!!!!
Salu na stranu, tamo je stvarno ledilo _________________ Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako neæemo živi iz njega izaæi |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Dec 23, 2007 8:19 pm Naslov: |
|
|
A, jbg...
Kako da se ne slozim kad je u sustini istina... I kako da se slozim kad zivim tu i nista mi ne fali?
Kad poznajes sve ljude mnogo je lakse. Ja stvarno volim Pejovac i Pejovcane i pored svih nedostataka!
Payton bizz!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 11:32 am Naslov: |
|
|
Kako ste me razocarali live i HAnibale...NIkad necu menjati moj PEJOVAC za pederski trstenik!!!
Pejovac city uvek u eliti,trstenik city bice nam na kiti!!!!! _________________ "One, two, Freddy’s coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.” |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 11:55 am Naslov: |
|
|
Skoro je bila,kod nas u skoli, prica kako je skroz pogresno izgradjen nas grad;kazu Petoletka i Pejovac su trebali da se podignu preko Morave.
Razlog- Manja steta po ekosistem |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 1:35 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | Kako ste me razocarali live i HAnibale...NIkad necu menjati moj PEJOVAC za pederski trstenik!!!
Pejovac city uvek u eliti,trstenik city bice nam na kiti!!!!! |
Trstenik Zwei
 _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 1:55 pm Naslov: |
|
|
Koliko sam video postoji jedna tema na ovom forumu,ZBOGOM TS,a ne secam se da sam video ZBOGOM PEJOVAC!!! _________________ "One, two, Freddy’s coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.” |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 2:07 pm Naslov: |
|
|
Zbogom Pejovac je aksioma Nama na grbu mesne zajednice(pored slike Sanje kozmeticarke ) pise Pejovac na q..!!!!!!!  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Èabar-varoš
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 4:18 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | NIkad necu menjati moj PEJOVAC za pederski trstenik!!!
Pejovac city uvek u eliti,trstenik city bice nam na kiti!!!!! | e stavicemo mi tu elitu na trstenicku....  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Èabar-varoš
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 7:04 pm Naslov: |
|
|
.........autobusku stanicu  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|