Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Okt 29, 2008 1:54 pm Naslov: Plan Amerike? |
|
|
Amerikanci polako narusavaju suverenitet i teritorijalni integritet Sirije... Da li je to priprema za napad na Iran? O takvim planovima je govorio Ahmadinedzad ranije, ali je i sam odustao od furanja te ideje pre par meseci... Sirija vazi za bezuslovnog, ali tihog saveznika antisemita, pre svega Irana i Hezbollaha. Oce li biti kavurme bez praseta na bliskom istoku? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Sre Okt 29, 2008 7:33 pm Naslov: |
|
|
Ova tema se sasvim nadovezuje na moju; znaci, sve zavisi od vlasti u Americi... zajebite vi te vase ideje da predsednik sisa jajca i da je samo pijun na sahovnici vlasti, Obama je za prvu tacku svoje kampanje uzeo evakuaciju trupa sa Istoka, te je pitanje dalje americko angazovanje tamo. Da li ce nastaviti da titraju jajca Buseve administracije ne znam, no ukoliko dodje do sukoba sa Iranom, moguca je intervencija Rusije, a to je sve sto cekam.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Okt 29, 2008 8:30 pm Naslov: |
|
|
Tesko da ce Rusija da intervenise ako Ameri budu krenuli svim silama. Ova situacija ima sve izglede da zapocne novi svetski rat, a Rusija uopste ne mora odmah da se ukljuci. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Sre Okt 29, 2008 9:10 pm Naslov: |
|
|
No, to cemo tek da vidimo; cenim da Ruja nece da presedi ovu mogucnost!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Okt 30, 2008 7:59 am Naslov: |
|
|
Iran ce biti kraj jedne svetske epohe jer Amer ne moze ni ovako da se organizuje a kamoli ako doda zemlju od 80 miliona stanovnika fanatika.
Gerila je keva!  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Čet Okt 30, 2008 9:03 am Naslov: |
|
|