Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
SCHPITZ TS kompjuteras

Pridruio: 01 Apr 2007 Poruke: 144 Lokacija: TS u srcetu hehe
|
Poslao: Pon Okt 08, 2007 4:18 pm Naslov: VESTI IZ BESVESTI |
|
|
Imam jednu molbu za sve posetioce koji imaju malo vise vremena da za nas koji nismo u nasoj domovini pisu sta se vazno desava u Trsteniku i okolini kako bi i mi mogli da se informisemo. Eto malopre sam cuo da su pre par dana poginula neka dva muzicara u Stulcu, neki violinista i harmonikas ?!? [/b] |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Okt 08, 2007 5:43 pm Naslov: |
|
|
To nisam ni ja cuo. Ima li ko neke informacije, verovatno i znam ljude... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Okt 09, 2007 6:29 am Naslov: |
|
|
Aca Paganini je ziv i zdrav. On je najpoznatiji violinista u okolini(ako si se za njega zabrinuo) Ne znam o kome se radi.... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Okt 14, 2007 7:13 pm Naslov: |
|
|
Na putu Vrnjci-Stulac je oko 18 sati poginuo pesak a oko 2 ujutru su stradali ti muzicari malo ispred restorana Grafit(kod Makse)da bi se istog dana kod firme MAG-djordjevic sudarila tri auta(jedna osmica je jos uvek pored Magove ograde).O eventualnim zrtvama neznam nista.Cuo sam babske price da je taj put proklet ili uklet zbog onolikih posecenih topola!!!!! _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SCHPITZ TS kompjuteras

Pridruio: 01 Apr 2007 Poruke: 144 Lokacija: TS u srcetu hehe
|
Poslao: Uto Nov 06, 2007 12:48 am Naslov: HVALA NA INFORMACIJI! |
|
|
Daleko bilo da je Aca, cuo sam da su klinci, i kao jedan je poginuo a jedan ostao ziv... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|