Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Gde se snimaju bolji filmovi? |
U Americi. |
|
38% |
[ 10 ] |
U Evropi. |
|
61% |
[ 16 ] |
|
Ukupno Glasova : 26 |
|
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Uto Maj 08, 2007 12:15 pm Naslov: Filmovi od kojih vam se povraca!!! |
|
|
Juce sam skontao da nam treba i ova tema...
Naime, gledao sam film od koga mi se sere na lakat. Obecao sam Innuu da cu jos pre par nedelja da ga odgledam, al' nisam bio u prilici... Oni koji su pratili tamo znaju vec da je rec o blockbusteru 300.
Imao bih mnogo toga da kazem, ali svescu sve na jednu konstataciju... Ubedljivo najgora scena u filmu je kad su Persijanci izveli borbenog nosoroga!!! (!!!) Moj jedini komentar je (pre sranja na lakat) bio:"Jok, borbena zirafa, majke vi ga nabijem!!!"
Ko zeli da cuje jos nesto o filmu, slobodno nek' pita... Imam toliko toga da pricam...
Mislim, ja razumem da je snimljen po stripu, ali...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Uto Maj 08, 2007 12:55 pm Naslov: |
|
|
Probaj Hanibaale neki put da gledas film a da se ne osvrces na istoriju i na stvarne dogadjaje iz proslosi. Pokusaj da gledas neki film a da o njemu razmisljas kao o umetnickom delu a ne kao nesto sto treba svetu da pokaze sta se zaista desilo nekad! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Uto Maj 08, 2007 1:38 pm Naslov: |
|
|
hm... odgledala i ja i ogavan mi je...
u stvari,film je odradjen do jaja-ima te stripovske kadrove koje ja volim,jake boje i kontraste... neke scene su snimane kamerama koje snimaju ne-znam-ti-koliko frejmova u sekundi (inace se koriste za snimanje kolibrija dok letucksa) i sve je to super,i efekti i photoshop produkcija, ali... DZABA! ima previse te americke patetike koju ja ne podnosim... a i to je sve u stvari pocelo sa Gladijatorom to utrkivanje u specijalnim efektima... nema tu nesto mnogo umetnosti da je ostalo...
ne znam za nosoroga ali meni su najpikantniji detalj ona dva Undead-a sto su ih uzeli iz Warkraft-a i slicnih igrica...
sve u svemu-fuj... _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Maj 08, 2007 2:30 pm Naslov: |
|
|
Cuti kad nisi gledao "Atilu".... Atila ladno sahranjuje neku svoju vracaricu i postavlja joj krstacu na grobu....Vrlo dirljiv i isusoljubiv kadar....  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Uto Maj 08, 2007 2:39 pm Naslov: |
|
|
Pa kako vam nije jasno da je to za Americku publiku koja je zatucana, glupa i voli dobre efekte! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Maj 08, 2007 2:56 pm Naslov: |
|
|
nightwalker :: | film je odradjen do jaja-ima te stripovske kadrove koje ja volim,jake boje i kontraste... neke scene su snimane kamerama koje snimaju ne-znam-ti-koliko frejmova u sekundi (inace se koriste za snimanje kolibrija dok letucksa) i sve je to super,i efekti i photoshop produkcija, ali... DZABA! ima previse te americke patetike koju ja ne podnosim... |
Slazem se u potpunosti sa tobom...
I meni se svidja kako se snima... Ali nije film samo produkcija!
Dzaba im!!!  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Maj 08, 2007 2:58 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Cuti kad nisi gledao "Atilu".... Atila ladno sahranjuje neku svoju vracaricu i postavlja joj krstacu na grobu....Vrlo dirljiv i isusoljubiv kadar....  |
Cuti, gledao sam...
Ali meni je najsladji detaljcic dubokozelena boja Atilinih ociju... Pa, pored toliko kosookih na svetu, oni nadjose onog debila da glumi Bica Bozjeg!!! A vojska je tek smesna... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Maj 08, 2007 3:01 pm Naslov: |
|
|
casper :: | Probaj Hanibaale neki put da gledas film a da se ne osvrces na istoriju i na stvarne dogadjaje iz proslosi. Pokusaj da gledas neki film a da o njemu razmisljas kao o umetnickom delu a ne kao nesto sto treba svetu da pokaze sta se zaista desilo nekad! |
casper :: | Pa kako vam nije jasno da je to za Americku publiku koja je zatucana, glupa i voli dobre efekte! |
Znam ja sve to... Ali znas sta znaci kad ti je nesto odvratno???
Umetnicko delo??? Da je neko snimio onakav film i da je onako ocrnio Amere, znas kakvu bi frku digli?! Ali ovako je ok... Ko yebe Irance!!! Mater im fasisticku!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Uto Maj 08, 2007 3:16 pm Naslov: |
|
|
Pa dovoljno su ih ocrnili u jednom filmu o kome smo pricali na okupljanju, ali oni su i previse glupi to da shvate! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
Cica Jeremija TS kompjuteras

Pridruio: 29 Mar 2007 Poruke: 166 Lokacija: Sudbina je tako htela da odem iz rodnog sela...
|
Poslao: Sre Maj 09, 2007 1:04 pm Naslov: |
|
|
Najgori su partizanski filmovi!!! _________________ Srbija je vecna dok su joj deca verna!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
DuskoTosic TS kompjuteras

Pridruio: 05 Apr 2007 Poruke: 221 Lokacija: Veliki Grabovac
|
Poslao: Sre Maj 09, 2007 1:08 pm Naslov: WALTER BRANI SARAJEVO |
|
|
Iskusni Zivojinke zaustavlja citavu grupu c nemackih armija...
SVE ZA BRATSTVO-JEDINSTVO I NASU OTADZBINU JUGOSLAVIJU _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
NEGO DA IH SA KASIKAMA CEKAMO U SVOJIM" |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Maj 09, 2007 1:45 pm Naslov: |
|
|
Domovinu Dusko...domovinu....Za otadzbinu se islo u Zabelu! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pantelija TS kompjuteras

Pridruio: 20 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Grabovac-MALA REKA
|
Poslao: Sre Maj 09, 2007 3:00 pm Naslov: |
|
|
mislim da su bolji filmovi snimaju u evropi
posebno u srbiji prethonih godina (citaj- partizanski filmovi)
zar nisu najjaci |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Cica Jeremija TS kompjuteras

Pridruio: 29 Mar 2007 Poruke: 166 Lokacija: Sudbina je tako htela da odem iz rodnog sela...
|
Poslao: Sre Maj 09, 2007 3:47 pm Naslov: |
|
|
Rekao sam da su najgori!Za mene sigurno jesu!Oni i americki rimejk(poceo sam da koristim engleski ko Hanibal ) filmovi evropskih civilizacija! _________________ Srbija je vecna dok su joj deca verna!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Maj 10, 2007 9:14 am Naslov: |
|
|
Da bre, ja kad sedim malo duze sa Hanijem vise ne znam da li sam u Trsteniku ili u Northshiru  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|