Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Dec 19, 2007 12:34 pm Naslov: Trstenicke i Pejovacke ulice pod ledom! |
|
|
Mislim da smo i dalje jedna od retkuh opstina na koje komunalno preduzece ne obraca paznju. Valjda je dovoljan kamion koji rastera sneg po strani dok se sve ne zaledi i tako ostane do marta...O Pejovcu necu ni da komentarisem, tamo ni osnovno nisu ocistili. U mesnoj zajednici se skupljaju da piju, a ne da rade. Dzamahirija.
Treba im dovesti inspekciju, pa nek placaju kazne ako im je to jeftinije od ciscenja. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Sre Dec 19, 2007 5:00 pm Naslov: |
|
|
Ma,iznenadio ih sneg u decembru ( sta bi tek bilo daje pao u septembru)  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Sre Dec 19, 2007 10:03 pm Naslov: |
|
|
Hehe, znaci svuda je tako sa tim iznenadjenjem. Znam da je off topic, ali mi u BP imamo Slavu Sirinjara, pa cim prci snezic prodje, a on bagerem rastera. Ove god smo ulozili novce u kanale, pa nismo imali da mu platimo za ovo. Molim Vas drugarice, samo nastavite.... _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Dec 20, 2007 12:26 am Naslov: |
|
|
Ayvallah, doista nije u redu!!!
U Ts i nekako. Batice, u Pejtonu su ulice katastrasne!!! Prekjuce je prosao traktor koji je bacao rizlu (ne tu rizlu, Jerry) i to je to. Samo da napomenem da nista nije pomoglo! Jbm ja sve one koji su odgovorni za ovo!!! Nije bitan geto! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Dec 20, 2007 7:18 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Prekjuce je prosao traktor koji je bacao rizlu (ne tu rizlu, Jerry) |
Pa sta znam Pejovac je to (hehehhee jesi lud `Anibale) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Dec 20, 2007 7:27 am Naslov: |
|
|
Rizla je svugde po pejovcu! Ma gosn. Hanibaale ima i one "Jerrijeve" rizle u izobilju, samo sto nju ne razbacije traktor vec... jbg vec je ima svugde. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Čet Dec 20, 2007 8:44 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: |
U Ts i nekako. Batice, u Pejtonu su ulice katastrasne!!! Prekjuce je prosao traktor koji je bacao rizlu i to je to. Samo da napomenem da nista nije pomoglo! Jbm ja sve one koji su odgovorni za ovo!!! Nije bitan geto! | Pa moraju i komunalci nekako da opravdaju troskove za odrzavanje ulica!!!!!!!!!!!Znate li vi koliko kosta traktor rizle????Lova drugari,golema lova, _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pet Dec 21, 2007 12:31 am Naslov: |
|
|
znaŔ Ŕta, od kako znam za sebe moja ulica je pod ledom pola godine- ceo grad se sam od sebe otopi i dodje proleæe a ispred moje zgrade led... tako da... kod mene zimska radost traje i u maju... deda mraze, deda mraze...ne skreæi sa staze... _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pet Dec 21, 2007 4:18 pm Naslov: |
|
|
Da ne živiŔ možda u K2? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Dec 22, 2007 2:39 am Naslov: |
|
|
ne bas u K2, al mogu da pljunem dotle sa terase...ako se potrudim...  _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Dec 22, 2007 3:33 am Naslov: |
|
|
Ne teraj me da zamisljam tu scenu... A i ne pokusavaj, razbices nekom prozor - zaledice se pre nego sto stigne do cilja joj...
Elem, ulice u getu su jos pod ledom!!! Gospodo koji ste vec odgovorni, u Pejovac je danas stiglo kulturno umetnicko drustvo iz Makedonije! Sta treba ljudi da pomisle o nama, o nasem gradu ako vide da je okovan ledom! Bolje bi vam bilo da je put do Ljubostinje ok - sutra ih vodimo tamo!!!  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Dec 22, 2007 12:33 pm Naslov: |
|
|
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Dec 24, 2007 4:00 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Ne teraj me da zamisljam tu scenu... A i ne pokusavaj, razbices nekom prozor - zaledice se pre nego sto stigne do cilja joj...
|
 _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 2:21 am Naslov: |
|
|
nightwalker :: | znaŔ Ŕta, od kako znam za sebe moja ulica je pod ledom pola godine- ceo grad se sam od sebe otopi i dodje proleæe a ispred moje zgrade led... tako da... kod mene zimska radost traje i u maju... deda mraze, deda mraze...ne skreæi sa staze... |
Ovo me podseæa na K2 - stiglo je proleæe, ptièice cvrkuæu, ljudi idu u kratkim rukavima, a ispred K2 se neko oklizne i slomije nogu, jer je led debeo pola metra. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|