Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Sub Feb 02, 2008 3:29 am Naslov: Kada nestane nafta |
|
|
Sta mislite kako ce ovaj svet tada izgledati? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sub Feb 02, 2008 3:45 am Naslov: |
|
|
No, æe se izmisli do tad neŔto novo !!! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Legolas TS kolovodja

Pridruio: 26 Jan 2008 Poruke: 373 Lokacija: Zlochudovo
|
Poslao: Sub Feb 02, 2008 12:58 pm Naslov: |
|
|
Vodonik i bio goriva, pa uklopice ih valjda nekako  _________________

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Feb 02, 2008 2:58 pm Naslov: |
|
|
Znate ono, kad su moju sestru pitali sta ce kad nestane voda, a ona rekla: "Ce pijemo sook!" . Morace malo da pozure sa razvijanjem bio goriva jer ce u suprotnom da nastane energetska kriza. U Brazilu koriste etanol koji se dobija od secerne trske. Nadajemo se najboljem. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Sub Feb 02, 2008 3:21 pm Naslov: |
|
|
danas se prave takozvane zero energy houses- kuæe koje prizvode onoliko energije koliko im je potrebno, tj cela naselja koja koriste iskljuèivo solarnu energiju, i obièno je dele i 'pozajmljuju' jedni drugima ako neko proizvede viŔe nego Ŕto mu je potrebno... ima izgradjeno jedno takvo naselje al se ne seæam gde, da li u Nemaèkoj ili sam prebacila... _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Pet Feb 08, 2008 4:05 pm Naslov: |
|
|
Kad nestane nafta onda bicikla... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Pet Feb 08, 2008 4:10 pm Naslov: |
|
|
tooooooo maxoooooooo, kazi im. bice bicikle i smao bicikle svet ce biti bez izduvnih gasova. ne znam zasto se uopste opterecivati. nesto ce vec postojati, ali cemo ziveti u cistijoj sredini bez zagadjenja vazduva sagoravanjem fosilnih goriva, ako se do tada ne unistimo, pa i ne sacekamo nestanak nafte. _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Apr 06, 2008 11:28 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Brazilu koriste etanol koji se dobija od secerne trske. | znas li ti Lorde, koliko suma treba da se posece da bi se dobilo dovoljno povrsina za sadjenje secerne trske,uljane repice i sta ja znam cega jos.U svetu pocinju da dokazuju da je gorivo dobijeno od biljaka neisplativo za proizvobnju i da je steta naneta stvaranjem prostora za sadjenje trske i repice neuporedivo veca od koristi dobijene pravljenjem bio-goriva  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
rubeoli TS kolovodja

Pridruio: 27 Okt 2005 Poruke: 318 Lokacija: Underground
|
Poslao: Pon Apr 07, 2008 10:06 am Naslov: |
|
|
Kad nestane nafta ce da predjemo na rakiju!!! _________________ Zenu dupe krasi a tortu orasi! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pon Apr 07, 2008 4:55 pm Naslov: |
|
|
rubeoli :: | Kad nestane nafta ce da predjemo na rakiju!!! |
Uze mi rec iz usta...Eto unosnog posla za Srbe,bili bi Saudijska Arabija Nr.2.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 07, 2008 6:28 pm Naslov: |
|
|
rubeoli :: | Kad nestane nafta ce da predjemo na rakiju!!! | ona prava"sto tera voz"je odavno popijena a sa ovom sadasnjom brljo ne mozez da teras ni "frezu"  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 07, 2008 7:21 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Ja imam 6 `ekteri sume, za nas ce da ima  | a prvo ce poseces sumu???????? _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Apr 08, 2008 6:37 am Naslov: |
|
|
Pa rekao si "znate li koliko sume je potrbno za sadnju secerne trske i slicno".....Imamo kapacitete  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Apr 08, 2008 7:01 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Imamo kapacitete  | imamo,samo kada ti se usled erozije zemljista jerinin grad sruci u malu reku,cu te pitam  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|