Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 3:34 pm Naslov: |
|
|
Ne znam ja to...
Ali sve jedno - tebi ili njemu - kazem sad da nije bezrazlozno uklonjen. On zna o cemu je rec. Da li ce da ti kaze, to je njegova stvar.
Ovim zavrsavam diskusiju o tome i ovu malu digresiju. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 3:51 pm Naslov: |
|
|
Salu nastranu, ajde da vidimo ko moze veceras da dodje. Znaci, potpuno neobavezno, ali eto uzeleo sam se nekih likova. A dosijej Skiner_X.... da se zatvori. Predpostavljam sta se opet dogolilo, jer on decko je nedokazan. Da mu se obrise nalog i da se banuje, imao je dovoljno prilike da se iskupi, a ne da tera inat. Iznini druze, ali posao je posao. To separatisanje iz licnih hirova mi se ne dopada. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 3:54 pm Naslov: |
|
|
Konsultovavsi se sa Pacovdlakom malo pre, saznao sam da neki od nasih clanova koji odavno nisu bili na okupljanju zele da se vidimo veceras.
Zato, veceras ko god moze i hoce neka dodje na Mracnu kulu Rakinu oko 8-9. Nece to biti veliko okupljanje, cisto malo da se vidimo. A ostaje ono za izborni vikend, tada ce vecina biti u gradu.
Daklem, veceras dvadesetsestoga januarija leta Gospodnjega dvehiljadeosmoga na Mracnoj kuli Rakinoj bice odrzano prvo okupljanje ove godine.
Veceras 26. 1. 2008. Kula _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 4:58 pm Naslov: |
|
|
Mozemo da napravimo i sledeci vikend ako nekom nije glupo? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 5:04 pm Naslov: |
|
|
Pa, naravno da hocemo. Ovo je veceras cisto da se zagrejemo... Sledeceg vikenda racunam da su svi tu. Ako nista drugo, makar zbog one buve da nema para bez glasanja...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 6:39 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Pa, naravno da hocemo. Ovo je veceras cisto da se zagrejemo... Sledeceg vikenda racunam da su svi tu. Ako nista drugo, makar zbog one buve da nema para bez glasanja...  |
...a onda, posle objavljivanja rezultata izbora može se u kukèinare il' kod demokrata il' kod radikala ( u zavisnosti ko pobedi ), biæe džabe piæe, garant
P.S. Samo nemojte da krenete sa prièom da ste gadljivi na radikalsko piæe, jer je na forumskom glasanju Toma uzeo 5 glasova. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Legolas TS kolovodja

Pridruio: 26 Jan 2008 Poruke: 373 Lokacija: Zlochudovo
|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 6:49 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav svima _________________

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 6:56 pm Naslov: |
|
|
Zdravo Lego!
Dobro nam doso! Odma da te upozorim, cuvaj se Mirjane... kibicuje ki nekrst.
Ako ti neko od ovih formulasa ponudi "andol", odma odbij... ja pokrcao par tih pilula, probudio se tri dana kasnije u Aleksincu.
Osim toga, opusteno...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 6:58 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav Legolase. Inace, legolas je Tolkinov lik koji me najvise nervira! Gimly Rules!
Vazi za okup. Ce se vidimo tamo. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Ned Jan 27, 2008 1:22 am Naslov: |
|
|
Ima l' kakvi' slika? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Ned Jan 27, 2008 10:49 am Naslov: |
|
|
Ovaj.... ja sam bio samo a 5 min, imao sam ratni raspored. Jos jednom se DUBOKO izvinjavam drugovima koje sam napustio u prvim redovima. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Jan 27, 2008 1:46 pm Naslov: |
|
|
Zdravo, Lego!!! Dobro dosao! (Matori, vidim prosuo si price, a opet nisi izneo rakiju! )
@ Lord
Ajd' u dvaes' marke da je Legolas zensko!
@ Lepljiva
Ne znam da li je ovde neko gadljiv na pice, ali sigurno znam ko nije gadljiv na radikale... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Jan 27, 2008 1:50 pm Naslov: |
|
|
E, sad za okup...
Rekli smo lepo da je to cisto da se malo vidimo. Nije nas bilo puno, a i trecina nas je napustila posle deset minuta. No, oprosteno joj je! Toj trecini i uz takve razloge uvek se oprasta!
Miniokup je bio vrlo konstruktivan (jesam se dobro izrazio, Grofe?). Razmenjene su informacije od vitalnog znacaja za opstanak foruma kao zajednice, a prisutni clanovi su jos jednom izrazili spremnost na borbu za opstanak i napredak nase male komune.
Hvala svima koji su bili!
Sledece smo zakazali za izborni vikend, ako se ne varam. Recite datum i sat koji vam odgovara da pocnemo sa dogovorima. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
windfucker TS kolovodja

Pridruio: 11 Jan 2008 Poruke: 336 Lokacija: Krusevac
|
Poslao: Pon Jan 28, 2008 2:21 am Naslov: |
|
|
J'bi ga, tek sada sam video datum i mesto, a datum je veæ proŔao. A baŔ sam bio raspoložen za èaŔicu razgovora!  _________________ OF ALL THE THINGS I LOST, I MISS MY BRAIN THE MOST! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|