Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Sub Maj 12, 2007 7:35 pm Naslov: |
|
|
U Banji se naplacuje parking pa opet to nista nije resilo, parkira gde ko stigne. Nego lepo kazne i kao sto sam vec rekao moraju vozaci da steknu neku kulturu i da misle malo i na druge a ne samo na sebe! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Sub Maj 12, 2007 9:42 pm Naslov: |
|
|
Neznam Caspar kada si zadnji put platio parking u VB,ja u zadnje dve godine nisam video ni jednog inkasanta i banji.Nasi vozaci mogu da se doteraju u red samo kad im puca po dzepu,to je jedini nacin. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Ned Maj 13, 2007 1:50 am Naslov: |
|
|
Pa nisi ih video zato sto ne diraju KV table kao i pauci, sto je slucaj i u Kraljevu, ali za TS i KS table vaze druga pravila. Ja radim u Vr. Banji tako da znam. _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
pantelija TS kompjuteras

Pridruio: 20 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Grabovac-MALA REKA
|
Poslao: Ned Maj 13, 2007 3:47 pm Naslov: |
|
|
da znate da su pauci u evropi zabranjeni zakonom o ljudskim pravima nemam pojma koji clan, inace u banji je postojao pauk koji je dolazio iz Kraljeva a Simic ga je ukinuo jer Banja nema dovoljan broj parking mesta za turiste i mestane. ne moze pauk da skuplja vozila sve dok se ne regulise parking prostor u gradu, da znate da prvi policajci parkiraju kola po trotoarima kako bi se bolje sakrili od vozaca |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Maj 13, 2007 3:57 pm Naslov: |
|
|
neznam koliko je ovo o zabrani pauka tacno ali u Nemackoj pauci rade punom parom.U Svajcarskoj je u toku neka afera o odnosenju vozila sa hotelskog parkinga(neznam kako se zove)pre isteka vremena.kazu dil hote, slep-sluzba a mozda i policija. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Maj 13, 2007 4:12 pm Naslov: |
|
|
U Grckoj su zabranjeni kao vozila koja ti odstane kola na neki parking van grada. Ako nepropisno parkiras oni ti skinu tablice i ostave ti pod brisacem mapu kako da stignes do policijske stanice i pokupis tablice, naravno uz placanje kazne. Tao treba i kod nas. Ako neko krene da vozi bez tablica da mu se naplate 2 kazne. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Maj 14, 2007 1:15 am Naslov: |
|
|
cuka :: | Samo tako ce ljudi iz garaza(zgrade preko puta tehnicke skole)da iznesu burad od kiselog kupusa,nepotrebnu starudiju,i da tamo parkiraju kola |
Vala, to si sto posto u pravu!!! Strasno za sta sve te jadne garaze ne sluze... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Maj 14, 2007 1:25 am Naslov: |
|
|
casper :: | Pa nisi ih video zato sto ne diraju KV table kao i pauci, sto je slucaj i u Kraljevu, ali za TS i KS table vaze druga pravila. Ja radim u Vr. Banji tako da znam. |
To nije tacno. Mom drugaru iz Banje su digli kola u KV jer se parkirao na parkingu te zgrade gde je bio kod nekog lika. I on ima KV table...
To su gluposti... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pon Maj 14, 2007 1:40 am Naslov: |
|
|
Gluposti nisu sigurno, radim u Banji godinu ipo i prvo sto banjski panduri gledaju kad treba da zaustave nekog ili pisu kaznu za parking su tablice. Naravno da ce da napisu i nekom iz Banje kaznu ali mrznja prema Trsteniku i Krusevcu postoji od strane Banjcana sigurno i iza toga stojim! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Maj 14, 2007 2:12 am Naslov: |
|
|
Ok, to je druga tema... U pravu si, ali bas si bio iskljuciv u prvoj poruci. A sta sam ti rekao za to? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pon Maj 14, 2007 2:21 am Naslov: |
|
|
Ok, 'ajmo nazad na temu! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Maj 14, 2007 5:54 am Naslov: |
|
|
Mozda bi mogla opstina ili komunalac da pocnu pausalno(300-500din)mesecno da naplacuju koriscenje javnih parkinga svim vozacima koji nemaju svoje garaze ili mesta za parkiranje(zapadni sistem),idemo u Evropu!!!Mozda onda pojedinci koji voze kola petkom i nedeljom(popunjavaju rezerve kod roditelja u selu rese da i kola ostave tamo. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Maj 14, 2007 6:29 am Naslov: |
|
|
Ja sam potpuno spreman za jos jednu Glavnu knjigu S moje strane je OK. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pon Maj 14, 2007 9:14 pm Naslov: |
|
|
cuka odlicno zna da na nasem parkingu vikendom mogu da se okrecu autobusi a preko nedelje ce uskoro da se parkiraju na sprat. _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Maj 15, 2007 5:33 am Naslov: |
|
|
Tacno Miro,sto posto si u pravu.Zato sam i predlozio da se pausalno naplacuje parking svim vozacima koji nemaju svoje garaze ili parkinge a da se od tih nadoknada prave novi ili sredjuju postojeci parkinzi. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|