|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Pon Jun 04, 2007 1:54 am Naslov: KOJU MUZIKU NE VARITE I ZASTO? |
|
|
TURBO-FOLK I GRAND SRANJA |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Jun 10, 2007 1:52 pm Naslov: |
|
|
Ceca, Brena, Halidi (koligo god da ih ima), Ziki, Viki, Shiki, Indi, Kindi, Karanvil, Ljubicica, Sneki, Extra Nena... ima ih ko govana. Sve bezvredna imena samozvanih umetnika, koji su otrov nase kulture. Ima mnogo ljudi koji ih gotive i slusaju a to me uvek iznervira do pucanja. Jednog ce dana biti krvi do kolena.
A ti gosn. BronX samog sebe demantujes. Prvo si reko da volis Cecu, a sad kazes da ne mozes da svaris turbo folk... To ti je isto kao da si vegetarijanac iz ubedjenja i da si aktivan lovac i ribolovac u isto vreme. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Jun 11, 2007 1:12 am Naslov: |
|
|
Lorde, nauci da razlikujes Cecu od turbo folka...
U stvari, nauci da razlikujes Cecu od bilo cega! Ceca je unikat! Ako imas nesto da mi kazes na tu temu, raci mi tamo gde treba... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pon Jun 11, 2007 1:32 am Naslov: |
|
|
И моје говно се разликује по боји и облику од других али подједнако исто смрди  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Pon Jun 11, 2007 3:13 am Naslov: |
|
|
GOSPODINE LORDE,ZAMOLIO BIH VAS DA RAZLIKUJETE DIVNU PEVACICU OD NEKIH DZIBERA!VASA TVRDNJA OKO LOVA I VEGETARIJANSTVA SE NIKADA NECE POKAZATI TACNOM JER JE LOV PRE SVEGA JEDAN VITESKI SPORT!MNOGI LJUDI GA BAS TAKO I SHVATAJU,PA IM MESO NIJE NI BITNO! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Jun 11, 2007 11:52 am Naslov: |
|
|
Viteski sport? Viteski sport je kad se davis sa shakalom golim rukama. Tu imate sanse i ti i sakal, a u lovu ce tesko zeka da potegne shmajser da uzvrati vatru.
Ceca je ista kao i sve druge... peva o razvratu, tacnije svaka pesma ima veze sa neobaveznim sexom, peva o svom muzu koji je po misljenju marine tucakovic heroj i otisao je u raj kod Milosevica i Tudjmana. Poenta je da su sve iste, jedino se razlikuju po tome koja daje vise kinte kompozitorima, koji, gle cuda, samo traze pesme po Grckoj i Turskoj, a nemaju blage veze sa komponovanjem. Textovi su, u najmanju ruku, ocajni... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jun 11, 2007 6:13 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Viteski sport? Viteski sport je kad se davis sa shakalom golim rukama. Tu imate sanse i ti i sakal, a u lovu ce tesko zeka da potegne shmajser da uzvrati vatru. |
NeŔto slièno sam i ja rekao na onoj temi o lovu.
Imate temu o lovu i ribolovu.
Imate temu o Tzetzi.
Ajd nazad na temu. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tram TS kompjuteras

Pridruio: 12 Avg 2006 Poruke: 165 Lokacija: beograd
|
Poslao: Pon Jun 11, 2007 10:46 pm Naslov: |
|
|
rep i kuknjavu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Pon Jun 11, 2007 11:04 pm Naslov: |
|
|
Kad chujem usisivach, Mikija Jevremovica i Chobija bezim koliko me noge nose - to je za moj sluh jedan nesnosan shum |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 1:43 am Naslov: |
|
|
BronX :: | GOSPODINE LORDE,ZAMOLIO BIH VAS DA RAZLIKUJETE DIVNU PEVACICU OD NEKIH DZIBERA!VASA TVRDNJA OKO LOVA I VEGETARIJANSTVA SE NIKADA NECE POKAZATI TACNOM JER JE LOV PRE SVEGA JEDAN VITESKI SPORT!MNOGI LJUDI GA BAS TAKO I SHVATAJU,PA IM MESO NIJE NI BITNO! |
Ајде срећети дефиниши ми врсту музике коју цеца пева? _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 11:32 am Naslov: |
|
|
Grand, domaæu muziku 90-ih, crnaèku muziku.. Ima joŔ, nego ne mogu da se setim. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tram TS kompjuteras

|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 1:20 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | domaƦu muziku 90-ih |
mislis:
dvesta na sat,
uuuuuuu krivinu...  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 1:24 pm Naslov: |
|
|
E, baŔ to! Ima tu joŔ kandidata koji mi idu na ganglije. Popizdeo sam kad sam video da je ta muzika joŔ živa i da se puŔtaju dizel žurke na nekim splavovima u BG. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tram TS kompjuteras

|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 1:27 pm Naslov: |
|
|
ah, splavovi...
pa ne treba uopste ni da zalazis tamo, NIJE ZDRAVO. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 1:32 pm Naslov: |
|
|
Nisam bio, video sam plakat. Nije mi jasno kako se ta muzika održala, bio sam ubeðen da je otiŔla u daleku proŔlost, zajedno sa hiperinflacijom, redovima, nestaŔicama... _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|