Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Pon Jun 11, 2007 8:19 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | A i sta ce im cure kada imaju komp? Evo recimo ja, kupio sam novi i sada mi zao da bilo koji slobodni trenutak bude na njemu neiskoriscen.  |
Hahahahha!!! (ovo u mojoj glavi zvuèi smeŔno jer zamisli da si umesno imenice komp upotrebio devojka ) Kupio sam novu devojku i sad mi zao da......  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Jun 11, 2007 10:58 pm Naslov: |
|
|
 _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 10:55 pm Naslov: |
|
|
Pa ja sam znao da samo ovaj moze da se smeje na ovu foru. Meni zivot cine mala zadovoljstva, malo magije i dosta manchmelow-a. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tram TS kompjuteras

Pridruio: 12 Avg 2006 Poruke: 165 Lokacija: beograd
|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 11:22 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Meni zivot cine mala zadovoljstva, malo magije i dosta manchmelow-a. |
a cokoladne bananice? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Anti-Virus TS dopisnik

Pridruio: 31 Maj 2007 Poruke: 17 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 11:32 pm Naslov: |
|
|
Mirjana vidim da se trudis i dajes sve od sebe da se ujedinite..Napravila si novu temu i to samo znaci za zenski deo forumasa ili pak forumasica
Sta da ti kazem,hmmm... Drzim ti palceve !!!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Sre Jun 13, 2007 7:06 pm Naslov: |
|
|
Samo zli ljudi ne mogu da vole krem bananice. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
dragon TS kompjuteras

Pridruio: 10 Mar 2007 Poruke: 223 Lokacija: MaĆØkovac
|
Poslao: Čet Jun 14, 2007 12:13 am Naslov: |
|
|
To se jede ĆØoveĆØe. A voli se ... Setio sam se: "domovina". |
|
Nazad na vrh |
|
 |
kafe dvoriste TS pro

Pridruio: 16 Mar 2007 Poruke: 14
|
Poslao: Čet Jun 28, 2007 8:59 pm Naslov: |
|
|
nije istina da su devojke sponzoruse ako su sa nekim ko ima para,jer ukusi su razliciti,mozda se njoj ipak nesto na njemu svidja ako je on za nas ruzan i u ostalom kome trebaju gubitnici jer ljubavi nema bez sredjenog zivota tako da devojke samo napred sredjujte svoje zivote sto bolje mozete!!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Čet Jun 28, 2007 9:58 pm Naslov: |
|
|
"Mushkarac treba da bude visok,malo zgodniji od majmuna i da ima pare. Novac ima jednu divnu osobinu da eliminishe sve nedostatke mushkarca"  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Jun 28, 2007 11:23 pm Naslov: |
|
|
Kolko para onda treba ja da skupim leba ti poljubim... mnogo... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

|
Poslao: Pet Jun 29, 2007 10:06 pm Naslov: |
|
|
Zavisi kakvi su ti apetiti?
Kvalitet: koji je model, u kakvom je stanju, godina proizvodnje, kolko je preshla, koji je vlasnik, da nije udarana (farba nije bitna - lako se menja po zelji kupca i ne pishe u saobracajnoj)
Kvantitet: na koje je vreme zelish: 30min, 1h, 2h, jednu noc (zavisi od kondicije) ili na duze staze
U svakom slucaju iskoristi inteligenciju da prodjesh shto jeftinije i izvucesh maksimum, a mozda i zaradish  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Jun 29, 2007 11:31 pm Naslov: |
|
|
grof :: | Zavisi kakvi su ti apetiti?
Kvalitet: koji je model, u kakvom je stanju, godina proizvodnje, kolko je preshla, koji je vlasnik, da nije udarana (farba nije bitna - lako se menja po zelji kupca i ne pishe u saobracajnoj)
Kvantitet: na koje je vreme zelish: 30min, 1h, 2h, jednu noc (zavisi od kondicije) ili na duze staze
U svakom slucaju iskoristi inteligenciju da prodjesh shto jeftinije i izvucesh maksimum, a mozda i zaradish  |
Tema je, koliko ja umem da proĆØitam, Å”ta se devojkama svidja tj. ne svidja kod momaka. Grof je temu pogodio u onom ne svidja, jer sve ovo Å”to je napisao takvo nipodoÅ”tavanje devojaka da posle ovoga nema potrebe sa njim komentarisati o njima. Jasno se vidi iz njegovog posta da na devojke iskljuĆØivo gleda kao na potroÅ”nu robu, Å”to se njima u svakom sluĆØaju ne dopada. NARAVOUĆENIJE: Nikada ovakve stavove ne upotrebljavati kako biste smuvali neku devojku! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

|
Poslao: Ned Jul 01, 2007 10:33 pm Naslov: |
|
|
NARAVOUCENIJE: Izbegavati zene koje ne znaju za shalu i chija sujeta tezi beskonachnosti.
"Ljubav je izmislila sirotinja da bi mogla da qara za dzabe"- Isidora Bjelica  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 7:56 am Naslov: |
|
|
Ma naravno da znam za Ŕalu, ali Ŕalu sa smislom. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 10:10 am Naslov: |
|
|
Sta se ovo "Adamovo rebro" navrzlo na nas muskarce ? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|