Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Uto Jul 10, 2007 10:42 pm Naslov: |
|
|
U komunizmu nema izbora - brishi temu |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Avg 10, 2007 6:58 am Naslov: |
|
|
Ako cemo iskreno ja sam veliki protivnik izbora(ovakvih kakvi su kod nas). Jednopartijski sistem je najbolji, normalno sa znamo vec kojom partijom na celu a izbori trebaju da se odrzavaju samo za poslanike, tj. ko ce da predstavlja regiju u Skupstini. A ovo prostituisanje nekih minijaturnih stranaka je smesno. LDP ima 5.671 "lidera" okupljenih u jednu koaliciju koja je jedva presla cenzus.Dakle, jednopartijski ili eventualno dvopartijski kao u Americi(jer se tada odrzava kontinuitet neke ideje). Ovako nova vlast, novi Ustav, novi zakoni......i sve iz pocetka kao da se prethodno nije ni zivelo! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Avg 10, 2007 9:34 am Naslov: |
|
|
Ponavljam, pravi komunisti ne izlaze na ove izbore. A izbori postoje, cak moze da se predstavi kao prava demokratija, naravno u okviru partije, izmedju ljudi koji zele da se bave politikom i da uticu na drustvo, kao u staroj grckoj, valjda. Prednost jednopartijskog sitema je ta da ne postoji druga extremna strana, a u drustvu slicnih lakse je doci do dogovora. Zete, naravno mislim da ovo vazi i za tebe? _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pet Avg 10, 2007 11:26 am Naslov: |
|
|
Shuro vidis da imas toliko toga zajednickog. Bice od tebe dobar Nacional-socijalista jednog dana(kad ti dodje iz duppeta u glavu ) Cemu vodi hiljadupartijski sistem? Vodi tome da se moraju stvarati koalicije od 5-6 stranaka ciji su lideri apsolutisti i od te sloge vajde nema. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Avg 12, 2007 5:34 pm Naslov: |
|
|
Paci, i u komunizmu je postojala "druga strana" samo sto ona nije smela da se oglasava. _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Ned Avg 12, 2007 5:44 pm Naslov: |
|
|
Dzabe ti to njemu Cuko pricas,on je kao i svi komunisti naglup decko! 
Poslednji izmenio BronX dana Pon Avg 13, 2007 12:37 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Avg 12, 2007 6:23 pm Naslov: |
|
|
Mozda je Paci naucio da kao u komunizmu drugi razmislja umesto njega i da mu svetuje sta je i kako bolje za njega pa zato tako i misli. _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Ned Avg 12, 2007 11:22 pm Naslov: |
|
|
BronX :: | Dzabe ti to njemu Cuko pricas,on je kao i svi komunisti naglup decko!  |
 _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Avg 12, 2007 11:38 pm Naslov: |
|
|
A sto li man se Genie ovoliko smeje????? _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Ned Avg 12, 2007 11:47 pm Naslov: |
|
|
Na jednoj drugoj temi sam plakala..... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Pon Avg 13, 2007 12:38 am Naslov: |
|
|
Pa neka je kad voli! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Avg 13, 2007 7:54 am Naslov: |
|
|
Genie :: | Na jednoj drugoj temi sam plakala..... |
A ja mislio da se Lord.trax najcudnije ponasa.... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Pon Avg 13, 2007 2:06 pm Naslov: |
|
|
Zato sto sam opet propustila okupljanje! _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pon Avg 13, 2007 8:30 pm Naslov: |
|
|
Pa ona da je malo pametna imala bi sta da komentarise, a ne da se smeje ko lud na brasno. A ovaj bronsk.... tu komentari ne treba. Zna da se siri ovde po forumu a kada je okupljanje verovatno gleda iz nekog coska. A za Marinu uvek ima sledeca god, ne brini.
A u danasnje vreme mozda je bolje da odredjena grupa ljudi razmislja umesto svih, jer sta ce nekim ljudima politicke slobode ako neznaju da je upotrebe? A i jos kada svako pocne da vuce na svoju stranu, nista ne ostane za nas cigane. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Avg 14, 2007 7:00 am Naslov: |
|
|
"Marina....i Marinu cemo mi... " -e ovo je iz Top liste nadrealista, da ne bude da sam bezobrazan. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|