|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Pon Jul 16, 2007 5:29 pm Naslov: |
|
|
Hocu i ja da se pridruzim ovoj maloj ali pametnoj skupini  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tram TS kompjuteras

Pridruio: 12 Avg 2006 Poruke: 165 Lokacija: beograd
|
Poslao: Uto Jul 17, 2007 8:16 pm Naslov: |
|
|
juhu, dobrodosla!  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Uto Jul 17, 2007 8:22 pm Naslov: |
|
|
Hvala! Jedva cekam Mirjana da se vrati sa jezera  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Čet Jul 19, 2007 9:31 pm Naslov: |
|
|
Eeee bre pa desi ti Vidim snasla si se poprilicno dobro na forumu. To bre. Pisi, zezaj, udri, kolji, kill, destroy!!!!! (uh, zaneh se malo )
Bar da se neko raduje mom povratku sa jezera  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jul 19, 2007 10:11 pm Naslov: |
|
|
Da bre, otkud znas da sam bila na jezeru? Mora da su mish ili honey malo tracharili a? Pa ti ne znas da su oni glavne trachare. Ako nesto zelis svi da saznaju, samo reci njima u poverenju  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Čet Jul 19, 2007 10:49 pm Naslov: |
|
|
Honey te nije pominjao ali zato sam sa Markom pricala o tebi. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jul 19, 2007 11:21 pm Naslov: |
|
|
Kuku meni
Pa znala sam. Jelo bilo ono "Jaoooo ona Mirjana amazonka me svaki dan bije na poslu, jaoooooooo, evo vidi mi modrice, jao, pa spasi me Marinice nekadasnja moja, jaooo ona me maltetira, cu je prijavim nekoj ne vladinoj organizaciji za nasilje u porodici, i za nedolican poslovni odnos, jaoooo ona udara ki pneumatski cekicj, jaoooooooooooooo, kuku meni. Jel tako bilo? a? a? a?  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Čet Jul 19, 2007 11:25 pm Naslov: |
|
|
Ha! Sacu jos vise da ga zezam! Nije mi to pricao  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 1:36 am Naslov: |
|
|
Evo, da zapocnem. Posto momcima, jelte, nije dozvoljeno da daju komentare u ovoj temi, mi smo odlucile da malo tracarimo o momcima. Cisto onako, ko je kakav frajer, ko je kakav frajer bio, ko ima potencilaja da bude frajer, i slicno. Nesto kao spanska serija. Svi znaju o cemu se radi a niko ne gleda  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 1:37 am Naslov: |
|
|
Mudro zboris  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 1:49 am Naslov: |
|
|
Posto su neki clanovi foruma izrazili zelju da saznaju nesto malo vise o nekim drugim clanovima foruma, evo ja cu rado da podelim informacije....
Ovako, Hani, posto ima najvise glasova, njega cemo prvo da obradimo
Hani: On je ovako, fin mladic, smeker (naravno svi smekeri za sebe govore kako nisu smekeri), verovatno je dobra shlihtara kad treba da obrlati roditelje neke od svojih devojka (moze i jednina), prica kao navijen, voli da bude u pravu, narocitu po pitanu nekih stvari koje se ticu istorije, jer jelte, to je kao studirao. Znaci, nije los ako pored sebe zelis da imas nekog ko ce da odvlaci paznju sa tebe, a to nikako nije dobro, jer svi moraju da gledaju u zensko, a ne u neki hodajuci cirkus pored tebe
A verujem da ne postoji musko koje nije zelelo da ga isprebija Jer kad krene da prica..... oooooooooo... on ne se*e, on preliiiiiiivaaaaa (pa moram malo da budem surova, jer takvi se obavezno uobraze kad ima kazes nesto lepo)
Nastavak u sledecem broju..... _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 1:54 am Naslov: |
|
|
E bas me zanima da vidim da li je uzivo interesantan kao sto je interesantan ovde na forumu. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 2:05 am Naslov: |
|
|
Ma uzivo je baja.
Nastavak: Ima obicaj da startuje devojku i da kasnije kaze "Covece ladno me devojka startovala". Nema obicaj da deli komplimente (verovatno neki macho trip). Uvek ima copor devojaka tj. obozavateljke (od 13 pa da 40) koje uzdisu za njim, ali kad pogledas sta pa devojke znaju
Da bre, slusa dobru muziku (mada pojam "dobra muzika" je diskutabilan). Generalno, ne moze nikad da ti bude dosadno sa njim.
A da je zivot film, on bi bio zavodnik, ili cistachica wca  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts
Poslednji izmenio Mirjana dana Ned Jul 22, 2007 2:08 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 2:05 am Naslov: |
|
|
Sta mislis, kako ce da se snadje u ulozi vodica? _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ĺ mizla TS pro

Pridruio: 20 Jul 2007 Poruke: 5 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 11:34 am Naslov: |
|
|
Njemu stvarno nije dosadno u Ĺživotu!
Pozdrav svima! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|