|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 11:47 am Naslov: |
|
|
Ih, ma ima super da se snadje, on je takoreci sav snadjen
Ovaj, salu na stranu, stvarno je super i sve naj naj, ja se ne bih nista bunila
Da vidimo.. sledeci je Casper (ti preuzmi Pacova )
Takodje fini mladicj, opasan kompjuteras (sto znaci da vec ima jednu obozavateljku, hihi), u drustvu mudro cuti i povremeno se ubaci sa nekom mudrom opaskom (a takvi smekeri su najopasniji mislim takvi imaju jos vise devojaka koje pate za njima).
Plemenit, karakteran, veran (ali pripaziti da ne posveti vise vremena kompjuteru nego vama).
Lose strane: Pushi cigarete, i ume da bude ljutko (ali meni je to bas slatko, jer oko takvih moras malo vise da se potrudis, a sta je veza bez izazova ) _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 12:56 pm Naslov: |
|
|
Šmizla :: | Njemu stvarno nije dosadno u životu!
Pozdrav svima! |
Dobrodosla!  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 1:01 pm Naslov: |
|
|
Pacov...Hm.... Kao prvo najgori nick na svetu - Pacovdlak! Samo on tako nesto moze da smisli. Ne mogu da pricam o njemu a da ne odam neke 'intimne detalje'. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 1:22 pm Naslov: |
|
|
Kod Marka je lose to sto previse prica o sebi ali svidja mi se sto ume da bude kavaljer. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jul 22, 2007 9:58 pm Naslov: |
|
|
Ti si ovo devojko preozbiljno shvatila. Sve bre sama moram da radim, c c c. Ajde ja cu da tracharim onda i o Pacovu, pa nek mrzi mene....
Ovako Pacovdlak:
Fin mladicj, u narodu poznat kao Marko (onaj sto ne ide u crkvu, i sto je mozda u nekoj sekti, pu pu, crni sinko), ili Pacov. Nekadasnji san da upise vojnu akademiju, medjutim posto je bio suvise dobar za njih, odbijena je njegova molba za prijem pod izgovorom "Izvinite ali vojna akademija prosto nije sposobna da takav potencijal prihvati ovde i na pravi nacin to iskoristi. Vi ste suvise dobri za nas" Sta da se radi, zivot je takav....
Inace pravi smeker... ja ne znam boljeg. Previse dobar za devojke. Zato devojke i nemaju hrabrosti da mu pridju, nego se drze na distanci
Od devojke trazi da ne gleda u njega vec u istom pravcu... (slatko)
Uzrecica: :Ispalila me"  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Å mizla TS pro

Pridruio: 20 Jul 2007 Poruke: 5 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Jul 23, 2007 8:53 am Naslov: |
|
|
Nisam dugo ovde da bi mogla da komentarisem, ali ovaj opis caspera, hmmmm, zanimljivo  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tram TS kompjuteras

Pridruio: 12 Avg 2006 Poruke: 165 Lokacija: beograd
|
Poslao: Pon Jul 23, 2007 9:20 am Naslov: |
|
|
ja ne poznajem nikoga sa foruma licno, pa nemam realnog osnova za ogovaranje, al se zato nasladjujem citajuci ove tvoje komentare, vrlo zanimljivo, vrlo zanimljivo!
izdvojila bih samo po meni najbolje delove:
hanibaal Citat: | Ima obicaj da startuje devojku i da kasnije kaze "Covece ladno me devojka startovala" |
casper Citat: | u drustvu mudro cuti i povremeno se ubaci sa nekom mudrom opaskom |
pacovdlak Citat: | Previse dobar za devojke. Zato devojke i nemaju hrabrosti da mu pridju, nego se drze na distanci |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Pon Jul 23, 2007 4:01 pm Naslov: |
|
|
U pravu sam ja sto sam prepustila sve Mirjani  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Pon Jul 23, 2007 4:13 pm Naslov: |
|
|
Ali evo sta je Casper rekao: Misli radjaju patnju.
Stendal
Tako ona previŔe misli o Pacovu i napiŔe svaku poruku u patnji, ali sa stilom, da ne može svako to da primeti (sem ljudi koji poseæuju forum)!
Eto sta je on zakljucio!  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jul 23, 2007 7:20 pm Naslov: |
|
|
tram :: | ja ne poznajem nikoga sa foruma licno, pa nemam realnog osnova za ogovaranje, al se zato nasladjujem citajuci ove tvoje komentare, vrlo zanimljivo, vrlo zanimljivo!  |
Fala fala, ne morate da mi aplaudirate
Ma ni ja ih ne poznajem toliko dobro, ali sitnice koje neko cini umeju mnogo toga da kazu o istom Zato, trudicemo se da ih sve obradimo
Å mizla :: | Nisam dugo ovde da bi mogla da komentarisem, ali ovaj opis caspera, hmmmm, zanimljivo  |
Ma slobodno komentarisi You go, girl! A Casper.... ma sacekaj da ga vidis pa ces tek onda da kazes "hmmmm, zanimljivooooooooooooo" hihihih
Genie :: | U pravu sam ja sto sam prepustila sve Mirjani  |
Ti nemoj da se shtekash nego kupi informacije pa posle izvestavaj  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Pon Jul 23, 2007 7:37 pm Naslov: |
|
|
Ja se vise shlihtam nego sto se shtekam  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Sub Jul 28, 2007 11:27 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal je skroz sexy, ali sto bre voli da laze......... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jul 31, 2007 8:38 pm Naslov: |
|
|
Posto je zenama zabranjeno da pisu na Muskim temama, onda cu ovde da dam komentar na sledeci post:
pacovdlak :: | Joj... nema nam spasa. Prvo, ogovaranje nije muska tema, to je evolucijom odredjeno. A sta ja o kome mislim, to verujte nije za forum. Jer ako postanem iskren, necu docekati zoru, bicu banovan. Znaci, moje misljenje zadrzavam za sebe, po bilo kom pitanju. Sve ostalo me pitajte na PP, odgovaram bez razmisljanja. |
Hhaahhahaahahahahahahahahahhahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cudno kako ovakva izjava moze da potekne od nekoga ko je trachara no.1!
Ma koje tvoje crno mishljenje zadrzavas za sebe??? Za sebe??? Mishljenje???
Brate, nasmeja me do suza!!!!  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|