Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 12:07 am Naslov: NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA? |
|
|
Hanibal me podseti da postavim ovu temu, a iskreno da vam kazem zanima me i vase misljenje!Dakle ja sam za,a vi? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 3:09 am Naslov: |
|
|
ZA!
Ali to je samo prvi korak. Kada se izbori nezavisnost treba se pod hitno pripojiti maticnoj drzavi.
Ljudi, vi ne znate kako je meni svaki put zao kad odem tamo i vidim koliko oni nas vole i znaju sve sta se desava kod nas. A mi???
Независна Српска!!!
http://www.plebiscitrs.org/sajt/index.php _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 12:41 pm Naslov: |
|
|
ZA _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 3:40 pm Naslov: |
|
|
И ја сам за не могу да порекнем зато смо и ратовали од 1991-1995., али то је само по себи немогуће јер смо потписали Дејтонски споразум и у њему се одрекли Српске. Ако би се борили за независност Српске сада, то би значило да кршимо међународно право у које се сви кунемо и на које се позивамо у случају Косова. Наравно ако међународна заједница додели Косову независност и ако тада не дође до рата, независност Републике Српске је само питање дана!
СРПСКА СРБИЈИ _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ultravisitor TS kompjuteras

Pridruio: 14 Mar 2007 Poruke: 159 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 6:20 pm Naslov: |
|
|
Mene samo interesuje kako æe opstati takva država sa takvim granicama (u sluèaju da se pridruži srbiji), živo me interesuje kako država sa takvim oblikom granica može uopŔte da opstane... _________________ +-+-+-+-+-+-+-+-+-+
|b|a|c|k|T|R|A|C|E|
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+ |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 6:26 pm Naslov: |
|
|
Ako narod Srpske tako odluci (u sta ne sumnjam) neka se pripoje Srbiji, nemam nista protiv... Dobri su to ljudi... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Pon Jul 30, 2007 7:37 am Naslov: |
|
|
To pripajanje matici se podrazumeva! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Jul 30, 2007 9:30 am Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Ako narod Srpske tako odluci (u sta ne sumnjam) neka se pripoje Srbiji, nemam nista protiv... Dobri su to ljudi... |
A onda æe posle pripajanja matici zemlji skontati u kakva su se g_vna uvalili i troŔiti pare na joŔ jedan referendum kako bi se od iste odvojili!
Što se mene tièe neka se pripoje, ali ne shvatam Ŕta bi im to konkretno donelo. Valjda smo odavno prevaziŔli tezu - Svi Srbi u jednoj državi! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Jul 30, 2007 10:41 am Naslov: |
|
|
Pa ako nisi provalila, "svi Srbi" vec zive u jednoj drzavi. Samo nam Srpska fali da budemo kompletni. Ne vidim sta je tu lose. Srbija Srbima-Srbin za Srbina
Ja bih gurao to prikljucenje do kraja(interesantno je kako se nasa situacija u potpunosti poklapa sa istorijom jedne zapadne zemlje ) a na drugom mestu bi mi bila decrnogorizacija(kakav izraz a?) Srbije. Nego....nikako da me postave za kancelara da regulisem to za dva meseca. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
LUNATICS TS kompjuteras

Pridruio: 15 Mar 2007 Poruke: 248 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Pon Jul 30, 2007 11:13 am Naslov: |
|
|
JA SAM ZA!!!!!!! _________________ Tek sada ne odustajemo!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Jul 31, 2007 12:59 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Pa ako nisi provalila, "svi Srbi" vec zive u jednoj drzavi. Samo nam Srpska fali da budemo kompletni. Ne vidim sta je tu lose. Srbija Srbima-Srbin za Srbina
|
Aj daj granice te države, prosvetli me! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Jul 31, 2007 1:07 pm Naslov: |
|
|
Pa to su ove sadasnje granice Srbije. Izbeglice iz Slvenije, Hrvatske, Bosne i Kosova i eto nas.....Svi Srbi u jednoj drzavi Kazem da nam jedino fali Srpska. Oni se jasno i glasno izjasnjavaju kao Srbi i zasto bi tu bilo problema. Nisu kao ova bagra Crnogorska i Makedonska.
Srpska je keva! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Avg 01, 2007 4:28 pm Naslov: |
|
|
ovi koji su se brinu za granice Republike Srpske, treba da pogledaju granice croatije (neko je zove i NDH neodrzivna drzava hrvatska). dok ima ljubavi i (ili) baruta bice i drzave.
sto se tice referenduma, samo polako, takticki.
sede dva bika na brdu i gledaju krdo krava dole malo nize. mladji bik kaze starijem: hajde da se sjurimo dole i poj..mo neku od onih krava!
a stariji mu kaze: hajde da sidjemo polako i poj..mo ih sve.
(iz filma Boje sa Son Penom) _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Avg 01, 2007 11:54 pm Naslov: |
|
|
Uh...
Nemam vise zivaca da se raspravljam na temu koju bi Lepljiva da pokrene...
Sto se tice mog stava, vec sam ga izneo, ali bih zeleo da kazem da se slazem sa Germaninom i sa Milochem. A narocito sa Milochem. Dok sam citao gornje postove koji se ticu granica RS isto sam hteo da napisem.
Dodao bih jos da mi ne krsimo nikakva medjunarodna prava sada. Krse ih preko nasih ledja (Kosovo). Ako to tako bude, ne vidim zasto i mi = nasa braca u RS ne bi ucinili isto... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|