Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Pet Jul 27, 2007 10:11 pm Naslov: Nasi vozaci i saobracajna kultura |
|
|
Da cujem vasa misljenja o tome _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sub Jul 28, 2007 1:31 am Naslov: |
|
|
"Откиде ми жмигавац, а знаш ли му цену, ко ти даде дозволу кретену. Возиш као последњи аматер ако те ухватим јебаћу ти матер"
"Пешаци су досадни, пешаци су спори зато их обори"
И тако... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Jul 28, 2007 12:53 pm Naslov: |
|
|
Kod nas nista ne valja sto se tice saobracaja, od saobracajnih policajaca do zena vozaca... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Sub Jul 28, 2007 1:06 pm Naslov: |
|
|
Ma da, kao da su samo zene losi vozaci....... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sub Jul 28, 2007 5:26 pm Naslov: |
|
|
Nisu samo zene loshi vozaci, ali su procentulano vishe izrazeni! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Jul 28, 2007 7:56 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | ...do zena vozaca... |
Ako veæ želiŔ ovo da tvrdiŔ, potkrepi ga nekim brojkama kako bi nam dokazao da si u pravu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sub Jul 28, 2007 9:12 pm Naslov: |
|
|
Ocete brojke? Evo, iz prve ruke - nebrojano puta sam video da zena skrene, a da ne da zmigavac, isto tako zene slabije gledaju uretrovizor, a imaju relativno mali broj udesa jervecina zena vozi ispod ogranicenja, mnogo ispod. To je dokaz da ne znaju da voze i plase se. Sto se tice studija koje se rade u USA o broju udesa za koje su odgovorni moskarci, odnosno zene svi su feministicki obojeni! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Jul 28, 2007 10:03 pm Naslov: |
|
|
Jao bwe lorde aj se uozbilji malo Ovo Ŕto si ti napisao je potpuno neozbiljno i ne dokazuje niŔta Ŕto se tièe žena vozaèa. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sub Jul 28, 2007 10:20 pm Naslov: |
|
|
Ne dokazuje? Zene voze 40 tamo gde je ogranicenje 60, plase se, a ko se plasi moze lako da napravi sranje. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 2:51 am Naslov: |
|
|
Ej, Lorde, iskuliraj...
Kako ti vozis, btw? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 2:37 pm Naslov: |
|
|
Vozim bolje od tebe, do dushe ti si zensko. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
leBron88 TS kompjuteras

Pridruio: 11 Jun 2007 Poruke: 226 Lokacija: Cleveland
|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 3:00 pm Naslov: |
|
|
Slazem se sa Lordom. I po pitanju zena vozaca i po pitanju Hanibala. Pa ne bi pravili nalepnice "Zena za volanom", za dzabe. I nemoj da se vadite da su to sovinisticka sr_anja kad i same znate da nisu. Pa ne mogu da se lakiraju nokti i menjanu brzine u isto vreme. Budimo realni, niste vi za volan.
 _________________ face the price you pay for the games you play, when its all said and done at the end of the day. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 6:15 pm Naslov: |
|
|
Znaci po tebi zene samo znaju da peru tepihe i rade kucne poslove? Molim te ne generalizuj...... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 6:58 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Ej, Lorde, iskuliraj...
Kako ti vozis, btw? |
lord.trax :: | Vozim bolje od tebe, do dushe ti si zensko. |
Hahahahahahhaaaaaa!!!!!!! Kako si ga ubo brate, svaka ti cast! hahahah
leBron88 :: | Slazem se sa Lordom. I po pitanju zena vozaca i po pitanju Hanibala. Pa ne bi pravili nalepnice "Zena za volanom", za dzabe. I nemoj da se vadite da su to sovinisticka sr_anja kad i same znate da nisu. Pa ne mogu da se lakiraju nokti i menjanu brzine u isto vreme. Budimo realni, niste vi za volan.
 |
Potpuno se slazem. Mislim da je lud onaj ko je meni dao dozvolu. Hani pa ti mozes da im kazes kako si jedva preziveo voznju samnom, hahaha
Genie :: | Znaci po tebi zene samo znaju da peru tepihe i rade kucne poslove? Molim te ne generalizuj...... |
Ma daaaaaaaaaaaj, pa ja ni to ne umem da radim  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Ned Jul 29, 2007 7:39 pm Naslov: |
|
|
Ево овако, небројано пута сам видео жене за воланом и одушевио сам се, нисам могао да верујем како могу просту ствар да искомпликују до максимума. Има жена које добро возе то је не сумњиво и има мушкараца који лоше возе али много је више жена које везе немају да возе, немају осећај ни за простор ни за дужину возила. Што би рекао проф. др. Раде Станкић са економског факултета "Кад видиш нешто чудно да се дешава са аутомобилом на путу знај да је жена за воланом". И ето можеш Марина да браниш жене колико хоћеш али примери које сам видео ти не говоре у прилог _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|