Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Pet Jun 08, 2007 4:04 am Naslov: OSTALE KOMPJUTERSKE IGRE |
|
|
DA LI JE NEKO OD VAS IGRAO POSTAL2? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Jun 08, 2007 11:11 am Naslov: |
|
|
Ne znam sta je to...
Ja uglavnom teram strategije, mada moze i poneka dobra misaona igricica... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pantelija TS kompjuteras

Pridruio: 20 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Grabovac-MALA REKA
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Jun 08, 2007 2:17 pm Naslov: |
|
|
Postal je, na svoj nacin, kultna igra koja je odbila vecinu igraca svojom brutalnoscu, mada se meni svidja, narocito pistolj sa mackom umesto prigusivaca. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pet Jun 22, 2007 1:46 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Jel zna neko da mi odgovori kako da se zastitim od onolikih spijuna u "Knights of honour"? Igrica je solidna nego me yebu redovno "strani placenici i domaci izdajnici"! |
Uh!
To ce stalno da ti se desava ako najmis ljude jer od pocetka neke zemlje imaju spijune. Umesto toga, uzimaj samo clanove kraljevske porodice. Vremenom dobices dosta ljudi, do tad strpi se.
A svoje spijune unapredjuj (1000 knjiga = 1 zvezdica, max 5 zvezdica). Kad budu dosegli max, salji ih u misije. Meni je najinteresantnije da probam da ubijem kralja sa kojim ratujem ili nekog od njegovih...
Probaj, pa javi sta je bilo. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Jun 22, 2007 5:44 am Naslov: |
|
|
A STA MISLITE O GTA SAN ANDREAS? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Jun 22, 2007 10:32 am Naslov: |
|
|
Golemo mainstream sranje iz EA. To sto EA radi sa igrama je zlocin protiv covecnosti. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
isa777 TS kompjuteras

Pridruio: 15 Feb 2007 Poruke: 235
|
Poslao: Pet Jun 22, 2007 4:55 pm Naslov: |
|
|
GTA SA za razliku od prethodnog dela ima radnju. Meni se dopala igra. Naravno samo sam zadatke radio i nisam mlatio prolaznike do besvesti, Ŕto neki misle da je glavna fora igre. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jul 31, 2007 11:21 pm Naslov: |
|
|
A sta mislite o Rise of nations? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Avg 01, 2007 6:29 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Jerinenstadt :: | Jel zna neko da mi odgovori kako da se zastitim od onolikih spijuna u "Knights of honour"? Igrica je solidna nego me yebu redovno "strani placenici i domaci izdajnici"! |
Uh!
To ce stalno da ti se desava ako najmis ljude jer od pocetka neke zemlje imaju spijune. Umesto toga, uzimaj samo clanove kraljevske porodice. Vremenom dobices dosta ljudi, do tad strpi se.
A svoje spijune unapredjuj (1000 knjiga = 1 zvezdica, max 5 zvezdica). Kad budu dosegli max, salji ih u misije. Meni je najinteresantnije da probam da ubijem kralja sa kojim ratujem ili nekog od njegovih...
Probaj, pa javi sta je bilo. |
E vidis....ja sam svoje clanove porodice izbacio. Ne saljem ih u borbu jer umiru a sa njima i njihove, mukom zaradjene ocene. Desilo mi se da mi je kralj prebegao za Norvesku i celo kraljevstvo mi je izglasalo nepoverenje "Kaze da je Jerinenstadtovo carstvo propalo. A zar nije?"
Od tada sam kao i Paci za republiku. Samo vojskovodje su u igri. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Sre Avg 01, 2007 11:02 am Naslov: |
|
|
Evo sta ja mislim, C&C: Tiberium Wars, Warcraft III- Frozen Throne i Warhammer 40000: Dawn of War + sve njegove ekspanzije
A za pucacinu sada bih se opredelio za Halo 2 koju cu nabaviti do kraja nedelje, bar se nadam |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Čet Avg 02, 2007 12:01 am Naslov: |
|
|
BronX :: | A sta mislite o Rise of nations? |
Nije lose...
Mislim, svidja mise ta postavka kao u riziku, a kad vodis bitku onda je kao u Age of Empires...
Imam ja i neke ekspanzije... Ali nesto me smara sad to, pa ne igram, obrisao sam sve... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Čet Avg 02, 2007 12:33 am Naslov: |
|
|
I mala naknada, kada se predju 2 ultra zabavne kampanje u C&C: Tiberium Wars otkljucava se treca joooosssss bolja |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Avg 15, 2007 8:26 pm Naslov: |
|
|
Za mene je najjaca igica Hearts of Iron !Strategija boli glava... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
PM91 TS kompjuteras

Pridruio: 22 Okt 2007 Poruke: 148
|
Poslao: Pet Okt 26, 2007 7:16 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Za mene je najjaca igica Hearts of Iron !Strategija boli glava... |
Kolko god zavisnicka igra Hearts of iron je, Civilizacija je jednostavno droga. Kod, civ'a imas svemogucnosti , dok u soviet russia HOA PLAYS YOU! sto mi se mnogo ne svidelo. ako je ne svidelo rec... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|