Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Avg 16, 2007 1:24 am Naslov: |
|
|
Naravno da treba da podrzimo!
Ja necu biti tu za vikend, ali dolazim u subotu vece specijalno tim povodom!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Avg 16, 2007 8:01 am Naslov: |
|
|
A veceras u "Akvi"..........
"Ti me dizeeees, ti me dizeees iz kome,
bas si dobra u tome.....", Great Aca Lukash(nemojte da ste na kraj srca jer Aca je uvek Aca) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 10:25 am Naslov: |
|
|
Ćek, da se prebrojimo! Ko je sinoƦ bi na TREF-u? Ja bila, ali samo do Azrael-a. Goga i druÅ”tvo su rasturili!! Pred kraj njihovog nastupa pojaviÅ”e se plavci, pa rekoh ĆØek da se sklonim ipak oni ne razumeju ovu vrstu muzike. Å to je sigurno, sigurno je
Uglavnom, za prvi put bilo je OK. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dr? TS kolovodja

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 10:31 am Naslov: |
|
|
Ja sam bio, a tu se i u jednom trenutku pojavio Hani. Ostao sam do Ivana Groznog. Sve u svemu dobra svirkica!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Avg 20, 2007 1:05 am Naslov: |
|
|
Mogao si samo ti da se pojavis, obzirom da je Hani bio tu od pocetka, a i malo pre toga...
Ali je otisao pre kraja, jer je Ivana Groznog, kao i predhodnike istog slusao... Smara me to malo...
Obelisk - dobar! Gruja ima nesto sto mi se svidja i to se, cini mi se, pojacava na nastupima. Malo su smorili sa svojim pesmama (koje su, moram da kazem, vrlo dobre) jer narod voli da cuje poznate stvari.
Simargal - uh!!! Sta da kazem!!! Jos da je bilo Congressum Cum Daemonae...
Azrael - jbg... Bubnjar mora jos mnogo da vezba ili da promeni nacin na koji vezba... Mali Simke se nije cuo do polovine njihovog nastupa. Dok Kaba nije otisao da kaze da ga pojacaju... Ne mogu da verujem! Pohvala za pocetak! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Sre Avg 22, 2007 1:45 pm Naslov: |
|
|
Ma bilo je simpa na koncertu, samo ako mene pitas malo staticno. Mislim, jbt, ko je jos video rok svirku na kojoj svi samo stoje kao zombiji? Simargal je bio... recimo dobar, mada ja ne slusam tu vrstu muzike. Gruju sam nazalost propustio ali bio sam na velikom broju njegovih ranijih svirki. Azrael su u najboljem slucaju bili osrednji mada, uzev u obzir da su jos pocetnici moze se reci da su bili na nivou zadatka. Na kraju Grozni... Sta reci... Ljudi nisu svirali godinama i za par dana se podsetili i na kraju digli celu atmosferu u oblake. Sve u svemu bilo je super, ko je propustio zaj**o se. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Čet Avg 23, 2007 2:32 am Naslov: |
|
|
YOle :: | Azrael su u najboljem slucaju bili osrednji mada, uzev u obzir da su jos pocetnici moze se reci da su bili na nivou zadatka. |
E, lepo je rekao Kaba:
Znas ti sta smo mi radili u njihovim godinama???
Koji, bre, pocetnici?! Po dvaes' godina skokali u guzicu!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
nefas TS dopisnik

Pridruio: 23 Jun 2006 Poruke: 20
|
Poslao: Čet Avg 23, 2007 7:38 am Naslov: |
|
|
Odlièna svirka. Gladao sam sve bendove. Bubanjar iz Azrael trebalo bi da poradi. Ovako nisu loŔi. Simargal rasturio. Jedan sam od nekoliko koji su se mlatili. Odlièan izbor pesama i na kraju nova stvar.
Hanibaal-e jel si ti onaj sto je kukao za Congressum Cum Daemonae? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Čet Avg 23, 2007 11:07 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | YOle :: | Azrael su u najboljem slucaju bili osrednji mada, uzev u obzir da su jos pocetnici moze se reci da su bili na nivou zadatka. |
E, lepo je rekao Kaba:
Znas ti sta smo mi radili u njihovim godinama???
Koji, bre, pocetnici?! Po dvaes' godina skokali u guzicu!!! |
Ma kojih crnih dvaes' ? Bas taj bubnjar ima recimo sesnaest. Ovi ostali imaju po 18 ljeta. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sub Avg 25, 2007 2:05 am Naslov: |
|
|
nefas :: | Hanibaal-e jel si ti onaj sto je kukao za Congressum Cum Daemonae? |
Hanibaal :: | Jos da je bilo Congressum Cum Daemonae...
|
Vidis da jesam...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Ned Avg 26, 2007 11:38 am Naslov: |
|
|
Zna covek sta valja...najbolja pesma. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Ned Sep 16, 2007 11:16 pm Naslov: |
|
|
U Trsteniku je 11.09.2007. , na Sv. Jovana, koncert odrzao najveci shmeker ove zemlje i dalje, Zvonko Bogdan u pratnji orkestra Janike Balasha.
Dace Bog, pa ce doci ponovo.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Sep 19, 2007 11:47 am Naslov: |
|
|
Grofe ne bacaj bisere pred Hanibala, vidis da je decko muzicki maloletnik  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Pet Sep 21, 2007 5:17 pm Naslov: |
|
|
U Nisu je bila Nisomnia pre nekoliko dana (e play, yu grupa, partibrekersi, blockout drugog dana itd...) a kao specijalan gost Boban Zdravkovic! posto je pre svirke bila premijera filma Jet Set. _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|