Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Uto Sep 04, 2007 12:04 pm Naslov: |
|
|
U crtanom se zove Abdulahalat sine moj! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Uto Sep 04, 2007 11:01 pm Naslov: |
|
|
Kanja mi se na lakat od svih vas sto mislite da znate nesto, a prvo ste gledali crtani, pa tek procitali strip (ako ste ga uopste i procitali)!!!
Strip je No.1!!!
Crtac je samo prateci deo toga... Zabava za mase koje ne kontaju strip! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Uto Sep 04, 2007 11:12 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Kanja mi se na lakat od svih vas sto mislite da znate nesto, a prvo ste gledali crtani, pa tek procitali strip (ako ste ga uopste i procitali)!!! |
Brateeeeeeeeeeeeeeeee............. da stvarno, kakvi seljaci, gledali su crtani film, zamisli molim te, trebalo bi zakon da postoji protiv takvih, sram vas bilo strashno.....
Ubuduce se obratite Hanibalu, on ce da razmislja umesto vas, nebi li sprecio bilo kakve ispade ovakvog tipa na forumu... i da vam kaze koji crtani PRVO da gledate _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Sep 04, 2007 11:18 pm Naslov: |
|
|
Samo se ti ne oglasavaj, molim te. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Sep 05, 2007 1:53 pm Naslov: |
|
|
Ti si najjaci lik bre. Moraces da mi se potpises na jaknu!  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Sub Nov 24, 2007 11:05 pm Naslov: |
|
|
skoro ujak mi kaže da je nabavio Ŕtrumfove i ja kao super, oæu, i uzmem da gledam i prvo se smorim Ŕto je neka nova Hrvatska sinhronizacija, al kao nema veze... i onda skontam da u stvari Štrumfetu je napravio upravo Gargamel (u prvoj epizodi) i da je napravio kao zlu crnku a da ja onda Veliki Štrumf pretvori u dobru plavuŔu... i joŔ onaj mali gej Ŕto vrcka dupetom dok hoda i ima ciklama cvet u kosi... kapi tj... kako neke stvari ne vidiŔ kad si mali... fuj... _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Uto Nov 27, 2007 2:25 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | A RTS crtaci su kazu izgubljeni u bombardovanju, sto je meni jako tesko da poverujem... Kazem ti da su oni konza! |
A zamisli kako je meni tek teŔko u to da poverujem  _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sre Nov 28, 2007 12:01 am Naslov: |
|
|
Posto sam pogledao "onu" temu, vise ni ne verujem...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Sre Nov 28, 2007 12:08 am Naslov: |
|
|
nightwalker :: | i joŔ onaj mali gej Ŕto vrcka dupetom dok hoda i ima ciklama cvet u kosi... kapi tj... kako neke stvari ne vidiŔ kad si mali... fuj... |
jaka konstatacija  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|