|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Apr 20, 2007 3:16 pm Naslov: |
|
|
Pa, mislim JecaKreketusa... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: et Maj 03, 2007 1:10 am Naslov: |
|
|
Opet smo vas porazili...dokle vise, dokle?! _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Djemba_Djemba TS novinar

Pridruio: 06 Maj 2007 Poruke: 99 Lokacija: TS
|
Poslao: Ned Maj 06, 2007 10:33 pm Naslov: |
|
|
Djinobili is the best!!!! _________________ BMW F1 Team
Ne prija ni Guarana ne prjia Koka kola, ponekad neka Rosa, Prolom, Cesma Cesma!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Uto Maj 08, 2007 12:07 am Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Opet smo vas porazili...dokle vise, dokle?! |
Nema kraja nasoj agoniji. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Maj 08, 2007 12:43 pm Naslov: |
|
|
U strajku ste...propali ste skroz. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 10:49 am Naslov: |
|
|
Da vratimo temu na vrh..Gurovic pristao da igra za reprezentaciju. Bice kapiten.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 2:15 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Da vratimo temu na vrh..Gurovic pristao da igra za reprezentaciju. Bice kapiten.  |
Zezaš? QQ i lele. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 3:17 pm Naslov: |
|
|
E, nahebali smo. Obratite pažnju.
Citat: | Slavniæ "skratio" spisak, nema Popoviæa
Ponedeljak, 2. jul 2007. 13:59
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Zoran Slavniæ odredio je 18 igraèa koji æe zapoèeti pripreme za Evropsko prvenstvo.
"Neke igraèe koje nemamo, prosto ne raèunamo na njih, a ovo je 18 najboljih koje Srbija trenutno ima", rekao je Slavniæ novinarima u Kuæi košarke i zatim izdiktirao imena reprezentativaca koji æe doæi na poèetak priprema 19. jula u Kovilovu.
Medju onima koji su "otpali" na iznenadjenje novinara je i plejmejker Bojan Popoviæ, dok je prema Slavniæevim reèima Miloš Vujaniæ hteo da se prikljuèi pripremama u avgustu, što je za njega bilo neprihvatljivo.
Na spisku su:
Milan Guroviæ - kapiten,
Kosta Peroviæ,
Novica Velièkoviæ,
Uroš Tripkoviæ,
Milenko Tepiæ,
Nenad Mišanoviæ,
Tadija Dragiæeviæ,
Vuk Radivojeviæ,
Nemanja Aleksandrov,
Stefan Markoviæ,
Zoran Erceg,
Dragan Laboviæ,
Branko Cvetkoviæ,
Miloš Teodosiæ,
Darko Milièiæ,
Saša Pavloviæ,
Marko Jariæ,
Aleksandar Rašiæ. |
Nema Popoviæa, Vujaniæa... _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Èabar-varoš
|
Poslao: Uto Jul 03, 2007 5:01 pm Naslov: |
|
|
Kakve su ovo zezancije Slavnic-Vujanic????? _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pet Jul 06, 2007 12:37 pm Naslov: |
|
|
Bodiroga: Dres Srbije je èast, a ne obaveza
Cetvrtak, 5. jul 2007. 13:30
Proslavljeni srpski košarkaš Dejan Bodiroga, koji je drugu godinu zaredom organizovao deèiji kamp u Trebinju, izjavio je da svi potencijalni reprezentativci moraju da zauzmu jasan stav po pitanju igranja u nacionalnom dresu i dodao da selektor Zoran Slavniæ zaslužuje podršku javnosti, struènjaka i navijaèa.
"Pojedini igraèi moraju da zauzmu stav i odluèe da li žele da igraju za reprezentaciju ili ne. Ako ne žele, to je njihova odluka i to je u redu. Ali, ako žele, onda treba da rade u kontinuitetu, a ne svake godine da se postavlja to pitanje. Svakome bi trebalo da bude èast da brani boje Srbije i reprezentacija bi trebalo uvek da bude iznad klupskih interesa. Reprezentaciju pratim putem medija. Zoran Slavniæ je prihvatio težak posao. On je legenda srpske košarke i trebalo bi svi da ga podržimo. Mislim da on kao trener zna kakvi igraèi odgovaraju taktici i stilu igre koji je pripremio, i na osnovu toga je odredio sastav", rekao je Bodiroga novinarima u Trebinju.
Nekadašnji kapiten reprezentacije Jugoslavije zamerio je mladim igraèima koji sve èešæe prerano odlaze u NBA ligu i zadovoljavaju se malim stvarima.
"Jesam za odlazak u NBA ligu, ali samo ako tamo dobiju pravu šansu, a ne da se zadovoljavaju malom minutažom i sedenjem na klupi. Mislim da prvo treba da se dokažu u Evropi, da stasaju kao igraèi, pa da onda odu u NBA ligu ako tamo dobiju priliku", istakao je Bodiroga.
On je prethodne dve sezone proveo u Lotomatici, a buduæi da je ovog leta okonèao profesionalnu karijeru, od jeseni æe raditi kao generalni menadžer rimskog kluba.
"Naredne tri godine radiæu kao generalni menadžer u Lotomatici. Poznajem svet košarke, ali æe mi biti potrebno neko vreme da se prilagodim na novu funkciju. Želja nam je da Lotomatika i ubuduæe igra Evroligu, ali da pojaèamo ekipu, kako bismo napali titulu u Italiji. Želim da dovedem naše igraèe u Lotomatiku, ali oni koji su na mom spisku želja su veæ pod ugovorom i imaju veliko obešteæenje", rekao je Bodiroga.
Èovek koji je sa "plavima" osvojio dve titule prvaka sveta i tri naslova šampiona Evrope dodao je da želi da proširi aktivnosti svog kampa u Trebinju kako bi klinci mogli da nauèe što više stvari.
"Želimo da proširimo kamp u Trebinju, da narednih godina uèestvuje još više dece. Toj deci želim da pokažem sve ono što sam 15 godina radio na terenu, tako da bi oni izvukli najbolje iz toga. Danas retko koji klinac žele da provede sedam sati na treningu. Mnogi se zadovoljavaju da dostignu neki ekipni nivo, dobiju ugovor u nekoj evropskoj ekipi i tako završe prièu", zakljuèio je Bodiroga.
(MONDO) _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pet Jul 06, 2007 12:46 pm Naslov: |
|
|
Slavniæ za B92: Ne brinem za buduænost srpske košarke
Košarkaška reprezentacija Srbije završila je uvodni deo priprema za Evropsko prvenstvo, koje se od 3. septembra održava u Španiji. Tim povodom razgovarali smo sa selektorom Zoranom Slavniæem, koji za B92 govori o prvih mesec dana na selektorskoj funkciji, radu sa mlaðim igraèima i planovima za EP.
Nakon mesec dana na selektorskoj funkciji i prvog dela priprema za EP, odraðenog sa jednim delom igraèa, uglavnom mlaðih, Slavniæ kaže da ima jasnu viziju naèina na koji treba da igra srpski tim:
“Treba da se napravi dobra selekcija, dobra "hemija" i želim da tim koji predstavlja našu zemlju igra onim stilom koji nas je krasio ranije, a to je kreativna igra u napadu, uz poštovanje obaveza u odbrani. To je ono što nas je nekada krasilo, kada smo osvajali EP, SP i OI. Tome treba da se vratimo, jer imamo veliki broj talentovanih igraèa kojima treba dati šansu i pravilno ih usmeriti”.
Prvi deo priprema za Evropsko prvenstvo, na kojim su uèestvovali mahom mlaði igraèi koji su završili domaæe prvenstvo, održan je od 18. do 30. juna. Slavniæ kaže da se u tom delu priprema uverio da srpska košarka ima svetlu buduænost:
“Imali smo dve probe u dve grupe. Prvo oni koji su ispali u polufinalu plej-ofa (Sinalko Superlige), a zatim i druga grupa igraèa iz Crvene zvezde i Partizana (koji su igrali u finalu). Neki su brzo, a neki sporije “hvatali“ ono što ja tražim. Generalno gledano, mislim da imamo veliki broj perspektivnih igraèa, tako da se ja za buduænost naše košarke ne bih plašio”, kaže Slavniæ.
“To su pripreme koje su mi nametnute, zbog toga što ove godine imamo samo 40 dana za pripreme za EP i ovo je bila jedina moguænost da na licu mesta od igraèa vidim koliko oni mogu da prihvate drukèiju filozofiju, odnosno ono što ja tražim. Sveukupno sam, ipak, zadovoljan, iako je dosta igraèa bilo povreðeno i umorno. Sada èekam poèetak glavnih priprema”, dodaje selektor Srbije.
Jedan od glavnih zadataka koje je Slavniæ imao nakon preuzimanja selektorske funkcije, 29. maja, bio je razgovor sa igraèima koje je uvrstio na najširi spisak. To je posao, koji su neki od njegovih prethodnika oznaèili kao najkomplikovaniji, ali Slavniæ kaže da sa kandidatima nije pregovarao, veæ je svakom igraèu postavio jednostavno pitanje:
“Moje pitanje je bilo iskljuèivo - Da li želiš da igraš za reprezentaciju? Ako ne želiš, ne interesuje me obrazloženje, a ako želiš, a imaš pojedine probleme, onda da vidimo da li možemo zajedno da ih rešimo. Tu prvu bitku smo svi zajedno dobili. Veliki broj igraèa se odazvalo, preko 95 odsto od onih koji su se našli na širem spisku. Samo dvojica su odustala”, kaže Slavniæ.
Ta dvojica su Vladimir Radmanoviæ i Igor Rakoèeviæ. Selektor kaže da poštuje njihovu odluku, iako ne može u potpunosti da prihvati obrazloženje za odustajanje.
“Njih dvojica su na poèetku rekli da æe da igraju, ali da imaju neke tekuæe probleme, sa kojima sam ja bio upoznat. Radmanoviæ je imao ranije ugovoren kamp za decu u Americi. Ja sam rekao da moram da poštujem njihovu poslednju reè, ali da to nije razlog koji može da se prihvati. Meðutim, morao sam da poštujem njegovu odluku. Kada je Rakoèeviæ u pitanju, on je imao preveliki umor, a brojne povrede su ga odvojile sa terena. On je izuzetno pošten deèko i to sam morao da poštujem, pa sam mu nudio 40 dana odmora. Njegovi lekari su, meðutim, odredili da to mora da bude najmanje dva meseca. Dakle, to su jedina dva igraèa koja neæe uèestvovati na ovom EP”.
“Što se tièe ostalih problema, ja ih nemam. Ovo je posao koji ja izuzetno volim”, dodaje Moka Slavniæ.
O atmosferi meðu okupljenim igraèima Slavniæ kaže:
“Dobra atmosfera je uvek postojala u mojim timovima i ona je izuzetno važna. Ja sam trener koji voli familijarnu atmosferu, volim duh, a ne da igranje za nacionalni tim nekome bude noæna mora, jer sam hiljadu puta rekao da je to samo igra. Klupska pripadnost me ne interesuje. Veèiti derbi se zaboravlja onog trenutka kada staneš pod zastavu svoje zemlje. Srbija æe biti u prvom planu, za Srbiju æe igrati samo oni koji su za nju spremni da “poginu“, dodaje Slavniæ.
Ono što je muèilo prethodne selektore naše reprezentacije su povrede igraèa tokom priprema. Prvi sa Slavniæevog spiska koji je prijavio povredu je Uroš Tripkoviæ, ali selektor kaže da, zbog naèina na koji vodi treninge, ne oèekuje veæe probleme te prirode:
“Povrede su sastavni deo igre i svakog tima. Tripkoviæ je došao povreðen na pripreme, nije se povredio kod mene, jer moji dosadašnji treninzi nisu imali taj intenzizet. Imali su samo cilj da vidim ko je sposoban da se na najbrži naèin adaptitra na ono što ja tražim. Povrede ostalih igraèa su moguæe i zbog toga je na užem spisku 18 igraèa, kako bih mogao da raèunam na 2-3 igraèa koji mogu da se povrede. Taj spisak je napravljen zbog toga. Meðutim, o povredama ne razmišljam. Naèin treninga koji ja tražim neæe doprineti novim povredama. Oni koji su roviti imaæe specijalan tretman, oni koji nisu radiæe normalno i to je svakodnevnica našeg posla”.
Nastavak priprema zakazan je za 19. jul, kada æe se igraèi sa skraæenog spiska, koji možete pogledati ovde, okupiti u Kovilovu. _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: et Jul 12, 2007 9:24 am Naslov: |
|
|
cuka :: | Kakve su ovo zezancije Slavnic-Vujanic????? |
Slavnic je rekao kako mu je Vujanic trazio poseban tretman..tacnije, zeleo je da dodje na pripreme po svom nahodjenju i da sa sobom povede trenera. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Okt 08, 2007 1:57 pm Naslov: |
|
|
Pocela sezona Druge lige. Jel zna neko kako je odigrala Petoletka?
Igrala je kao domacin protiv Vojvodine. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Sljika TS pro

Pridruio: 23 Jan 2008 Poruke: 6
|
Poslao: et Jan 24, 2008 2:02 am Naslov: Trstenicani dodjite da navijamo |
|
|
Dana 26.01.2008 u 15:30 u Unirvezitetskoj sali kod male menze Novi Sad odigrace se utakmica Prva Petoletka-Vojvodina Zlatiborac |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: et Jan 24, 2008 1:19 pm Naslov: |
|
|
Dobro je da se neko setio da temu vrati iz zaborava.
Aj stavi izvestaj ako budes isao. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|