Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
dragon TS kompjuteras

Pridruio: 10 Mar 2007 Poruke: 223 Lokacija: MaĆØkovac
|
Poslao: Sub Okt 06, 2007 11:09 am Naslov: |
|
|
Ma ko god da je u pitanju u pravu je. Služenje vojnog roka kao obavezu treba naèisto ukinuti. Vojsku treba profezionalizovati, napraviti je efikasnu i prestižnu, a ne da služi podsmesima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Okt 06, 2007 3:11 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Ti znas da ja tebe volim! |
NiŔta, niŔta sad imam i napismeno.
Onaj Koji Radi U Lokvi se dokazao. Kliknite na link u mom potpisu. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Okt 07, 2007 12:07 am Naslov: |
|
|
He he...
A to oko vojske se i slazem sa Dragonom, ali i mislim da svaki zdrav (namerno) i normalan muskarac treba da zna oko oruzja. Jbmu, kad mi prde ovi sto su protiv vojske kao "To meni nece da treba", "Ja necu u rat"!!! Cekaj, jel te pita neko dal' ces ili neces! Muka ne bira, nego tera sve od reda!
Ono slaganje koje sam gore pomenuo se odnosi na profesionalizaciju. Ne mozemo ovako ni u kakvu buducnost. A buducnost nam se bas i ne smesi... Pa, cak smo i u XIX veku imali profi vojsku. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
dragon TS kompjuteras

Pridruio: 10 Mar 2007 Poruke: 223 Lokacija: MaĆØkovac
|
Poslao: Ned Okt 07, 2007 1:53 pm Naslov: |
|
|
Onda okrenimo se sportu- disciplina maraton, pa trk preko bare.
Å o je sigurno, sigurno je |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Okt 08, 2007 11:24 am Naslov: |
|
|
Treba da prodje mnogo vremena dok vojska ne postane profi. Poenta je u tome da Siptari nece cekati dok drzava odluci da napravi profi vojsku... _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Okt 08, 2007 11:26 pm Naslov: |
|
|
Bas to!
Ali nam nista ne vredi ni da cekaju. Zna se ko podrzava njih, a ko (???) nas...
Ovo mora da bude deo nekog dugorocnog plana (jos jedna stvar koju iz neobjasnjivih razloga nemamo). Sada ne mozemo, ali cemo moci. Samo o tome treba da mislimo. Stvorice se uslovi, promenice se nesto. Nigde na svetu nista ne traje vecno. A ovo ovde je ipak samo "bure baruta"... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Okt 08, 2007 11:28 pm Naslov: |
|
|
Hvala Bogu... Samo mi trebamo biti spremni kad to bure baruta explodira... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Okt 08, 2007 11:31 pm Naslov: |
|
|
Upravo. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pon Okt 08, 2007 11:34 pm Naslov: |
|
|
Ако Командант крене у армију ја ћу га следити... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Okt 08, 2007 11:38 pm Naslov: |
|
|
A sto se tice Siptara i Kosova...Pa ono je sada izgubljeno, a mi sa ovakvom drzavom i vojskom nikad necemo da ga povratimo... E, onda tu dolazi taj dugorocni plan (koji cak i Albanija ima), plan vojnog razvoja Srbije. A u proslosti smo dokazali da za ovdasnje vojno-politicke okolnosti mozemo da budemo dostojna vojna sila. _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Okt 08, 2007 11:41 pm Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Ако Командант крене у армију ја ћу га следити... |
Nema sanse, al' ajde nek' ti bude.
Komandant ti prvi ide dole ako dodje do sranja, pa ti porazmisli sta si rekao... A znam jos par momaka cvrstih koji ce skupa s njime... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Okt 09, 2007 6:52 am Naslov: |
|
|
Ne bi bio ni prvi ni zadnji rat koji se ovde dogodio. Ne znam zasto ljudi tome i pridaju toliki znacaj. U miru na Miru, u ratu takodje prilicno opusteno. Ionako mi je potreban ventil te velicine. Ne znam ko je bese ovde pisao o Ceci sa akumulatora i Djakovici u daljini? To su trenuci koji se pamte citavog zivota i ne mogu se porediti ni sa najboljom zurkom na kojoj ste bili, najboljim sexom ili ko zna cim. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Uto Okt 09, 2007 12:33 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | skiner_x :: | Ако Командант крене у армију ја ћу га следити... |
Nema sanse, al' ajde nek' ti bude.
Komandant ti prvi ide dole ako dodje do sranja, pa ti porazmisli sta si rekao... A znam jos par momaka cvrstih koji ce skupa s njime... |
Хе хе хе хе, , па бре кад би пукла прва пушка ти би се укењао у ћега, морао би памперс да носиш... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Okt 09, 2007 2:27 pm Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Hanibaal :: | Komandant ti prvi ide dole ako dodje do sranja, pa ti porazmisli sta si rekao... A znam jos par momaka cvrstih koji ce skupa s njime... |
Хе хе хе хе, , па бре кад би пукла прва пушка ти би се укењао у ћега, морао би памперс да носиш... |
Eto, sad smo saznali dve stvari.
Prvo. Onaj zbog koga je pokrenuta ova tema je nas "ratnik" (khm) svetla. Sramota! Kakvu titulu nosis...
Drugo. Saznali smo sta ces prvo da uradis ako pukne rat. C, c, c... Sve je to podsvest, dragi moj... Nije Sigmund bio lud. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Uto Okt 09, 2007 2:31 pm Naslov: |
|
|
Н епокушавај да се извадиш, годину дана си продужио студије у нади да ће укинути војску...
Zbogom Srbijo
Gore sa mosta gledam u Savu
Bacam u vodu dusu i glavu
Pobednik gleda s Kalemegdana
A ja sam vojnik i topovska hrana
Ja pojma nemam dal' cu da se vratim
Ili cu mozda glavom da platim
Platicu svoja neplacena konta
Cim se dokopam novog sremskog fronta
Ja idem da pucam, da ginem
Da tudju glavu skinem
Srbijo
Ja idem i zbogom i zdravo
A da li imam pravo
Srbijo
Zbogom, Srbijo.. _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |
|