|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Uto Okt 09, 2007 4:26 pm Naslov: |
|
|
Ma tolike godie se hvalio sta ce sve da radi kad uzme pusku u ruke a sada crvc! Bruka & sramota. Ja recimo mojima nisam ni rekao sve dok mi nije dosao poziv, i to sam otisao 3 meseca pre. Bruka & sramota. Sta ces da pricas svojoj deci? Bolje bi bilo da budu zenska, manja ce bruka & sramota da bude. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Okt 10, 2007 1:44 am Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Н епокушавај да се извадиш, годину дана си продужио студије у нади да ће укинути војску... |
Gnusan pokusaj.
Ja sam, momce, redovno dosao do apsolventa i jos nista nisam produzio. A posto necu da vredjam, podseticu samo na razliku izmedju fakulteta i vise skole.
skiner_x :: | Zbogom Srbijo |
I dzabe citiras Boru. Mogao bi malo da se povedes njegovim delom. On je bio u Krajini, koje se ti verovatno ni ne secas, jer te nije zanimalo, kao zapravo ni sada. A ti??? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|