Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
gundjalo TS pro

Pridruio: 16 Sep 2007 Poruke: 11
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 12:49 pm Naslov: |
|
|
[quote="katrin"]Jel mogu ja da kazem sta zene zele, pa da prestanemo da pricate o matematici.
Jel smem da budem degutantna? Sve jedno, bicu.
Zene tj JA zele svako jutro osmeh na licu koji pleni, misli u glavi koje pobudjuju dogadjaj od prosle noci i jeza koja prozima kroz telo na samu tu pomisao. Sto cete se sloziti nema nikakve veze sa obimom novcanika, vec sa umecem i obimom ..... Znaci dobar ljubavnik= jos bolji orgazam
No.2 Svoju slobodu u poslu i komunikaciji sa drugim decacima, mislim na konverzaciju, slobodu u baratanjem svojim i vasim novcem.
No.3 Muskarca koji ce je maziti, pitati za njene potrebe i ciniti za nju male slatke gestove, na pr. romantican rucak koji je on pripremio... i bla bla. A sa druge strane nekog ko ce biti dovoljno veliki muskarac da je zastiti od njenih misli ili stvarne situacije. Opste je poznato da su zene podlozne psihozama.
No.4 Zena zeli da je muskarac saslusa, a ne da gleda kroz nju i da klima glavom.
No.5 Zana nije objekat, niti vaas licna sluzavka da bi trcala oko vas. Zato i pri ciscenju kuce pomozite joj bar tako sto cete usisati ili oprati sudove. Koliko vas to radi? 0,5%
CARICE!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 1:19 pm Naslov: |
|
|
Hvala hvala |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 2:18 pm Naslov: |
|
|
Slazem se. A pitanje: Koliko od vas zena trazi tako nesto od svog voljenog? A koliko precuti kada se frajer pocne ponasa kao kreten? Ne branim nikog, ali nije ni bitno, jer ja znam kakav sam ja. Nisam bez razloga najlepsi ovde na forumu. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 2:27 pm Naslov: |
|
|
Neznam sta da ti kazem sve je to pitanje tvojih navika, toga koliko si zaljubljen, kakva je komunikacija ozmedju vas dvoje. Svesna sam toga da muskarci imaju svoje potrebe, naravno da sam uvidjajna i prema tome. Nijedna zena nije prava ako gleda samo sebe. Jer najbitnije je da su obe strane zadovoljene i psihicki i fizicki.
Nisam sigurna da znam na kakve kretene mislis, postoji vise definicija? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 3:00 pm Naslov: |
|
|
pa... ima raznih definicija....
Iskreno, ova tema je otvorena zbog malo zabave, ne bas da se sazna sta zene zele. Svejedno, samo hocu da saznam jedno: Zbog cega se za neku curu ponekad kaze ta nezna sta hoce? To me tese drugari i drugarice kada me neka ispali. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 3:03 pm Naslov: |
|
|
Zato sto imas zena kretena.... koje sve shvataju neozbiljno. Ja nisam u tom fazonu pa sam ovaj forum izgleda shvatila preozbiljno, a mozda samo jer mi nedostaje moj grad.
Svejedno... igrajte se.... Pozdrav |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 4:30 pm Naslov: |
|
|
Temu sam ja otvorio i verujte nisam bio neozbiljan... da jesam bila bi u humoru... _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Okt 14, 2007 12:29 am Naslov: |
|
|
Boze , coveku treba da bude u braku 20 ak godina da bi procitao sta zene vole i sta im ''treba'' |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 10:16 am Naslov: |
|
|
Mozda, ali ja kao zena veoma dobro znam sta meni treba. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 11:06 am Naslov: |
|
|
To ti verujem samo ne znam da li ces to da pronadjes i da li ce te tvoje zelje da se ostvare?????? _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 11:40 am Naslov: |
|
|
Delimicno jesu, ima jos par nekih detalja koje trebam da resim. Kao na primer sta muskarci zele, i kako izuzeti alkohol iz njihovog zivota? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 12:15 pm Naslov: |
|
|
Ako osetiŔ potrebu da nekom oduzmeŔ neŔto Ŕto voli, oèekuj da æe i taj neko dati sebi za pravo da tebi neŔto oduzme.
Ovo sa alkoholom odobravam samo ukoliko je preraslo u problem zvani alkoholizam . |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 12:24 pm Naslov: |
|
|
Smatram da je danas tesko odrediti granicu. Po nekim istrazivanjima i vikendasi su alkoholicari, tj svaki covek koji ima naviku da u jednom odredjenom trenutku unese alkohol u sebe, makar to bilo i jednom sedmicno se smatra alkoholicarom. Da li je neko ko pije pivo alkoholicar? Koliko muskaraca u Srbiji popije nedeljno vise od 1 piva? I mogu li muskarci bez piva? Eto nove teme |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 12:53 pm Naslov: |
|
|
Sada sam tek shvatio da se moj zivot raspada aaaaaaa  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 2:34 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Sada sam tek shvatio da se moj zivot raspada aaaaaaa  |
Pa gde nadje sad da shvatiŔ tako neŔto a ovo?
Jerinenstadt ::
Citat: | "I tako je lagano dolazilo do prve razmene fluida izmedju njih...." |
Pih.....  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|