Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Okt 13, 2007 5:09 pm Naslov: |
|
|
Pa bre Lorde ajde budi malo iznad ovoga. Mislim....zar treba gubiti dragocene sate, minute života na prepucavanje po ovakvim forumima? Meni je ovo da izvineŔ glupo. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Okt 14, 2007 4:24 pm Naslov: |
|
|
ma jeste glupo, al koga briga! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Ned Okt 14, 2007 8:51 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Pa bre Lorde ajde budi malo iznad ovoga. Mislim....zar treba gubiti dragocene sate, minute života na prepucavanje po ovakvim forumima? Meni je ovo da izvineŔ glupo. |
Zar treba da dopustimo da nas pljuju i da to mirno gledamo?
Ne znam za tebe, ali ja to nebih da dopustim! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Okt 14, 2007 9:08 pm Naslov: |
|
|
casper :: | Lepljiva :: | Pa bre Lorde ajde budi malo iznad ovoga. Mislim....zar treba gubiti dragocene sate, minute života na prepucavanje po ovakvim forumima? Meni je ovo da izvineŔ glupo. |
Zar treba da dopustimo da nas pljuju i da to mirno gledamo?
Ne znam za tebe, ali ja to nebih da dopustim! |
Pa ti pljuj slobodno ako misliŔ da æeŔ uspeti da promeniŔ njihovo miŔljenje o sebi ili svima nama. I ko bre to èita? I sa kime se ti svadjaŔ? I koga pljujeŔ? Ja se ne bih spuŔtala na njihov nivo.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 6:40 am Naslov: |
|
|
Eto zasto je Lepljiva moja omiljena forumasica  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 9:24 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Eto zasto je Lepljiva moja omiljena forumasica  |
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 9:56 am Naslov: |
|
|
Gubljenje vremena...bolje je da radimo na propagandi nego da se vreme trosi na te bezmozgase. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 12:46 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Jerinenstadt :: | Eto zasto je Lepljiva moja omiljena forumasica  |
 |
"I tako je lagano dolazilo do prve razmene fluida izmedju njih...."  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 8:07 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Lepljiva :: | Jerinenstadt :: | Eto zasto je Lepljiva moja omiljena forumasica  |
 |
"I tako je lagano dolazilo do prve razmene fluida izmedju njih...."  |
Zajеbi skretanje sa teme, viÅ”e se to ne toleriÅ”e. Imate temu ljubav pa se cmokƦite!
Tutkalo :: |
Pa ti pljuj slobodno ako misliŔ da æeŔ uspeti da promeniŔ njihovo miŔljenje o sebi ili svima nama. I ko bre to èita? I sa kime se ti svadjaŔ? I koga pljujeŔ? Ja se ne bih spuŔtala na njihov nivo. |
Ja i ne želim njihovo miŔljenje da promenim, jednostavno ne dam da prikazuju drugim ljudima neistinu.
Ćita 55 do 75% planete!
Sa onima koji su klali i silovali naÅ” narod na Kosovu!!!
Pljujem one kojima nije bitna odbrana, ma kakva ona bila, Srpskog naroda a pritom žive u Srbiji!!!
Ti i ne možeŔ da se spustiŔ na njihov nivo zato Ŕto si sa tim stavom ispod njih!!! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 8:24 pm Naslov: |
|
|
casper::
Citat: |
Ćita 55 do 75% planete!
Sa onima koji su klali i silovali naÅ” narod na Kosovu!!!
Pljujem one kojima nije bitna odbrana, ma kakva ona bila, Srpskog naroda a pritom žive u Srbiji!!!
Ti i ne možeŔ da se spustiŔ na njihov nivo zato Ŕto si sa tim stavom ispod njih!!! |
E vidi, nemam nameru da se prepucavam sa tobom ovde ali upravo pregledah jedan deo foruma za koji si dao link i vidim da je veæina postova na srpskom i na albanskom jeziku a ono malo na engleskom je po jedna reèenica koja u 99% sluèajeva sadrži psovke. Tako da ovaj forum razume i èita mnogo manje ljudi nego onoliko koliko si ti naveo u procentima. Kako ih shvataju o tome ne smem ni da razmiŔljam.
Prema tome:
Lepljiva::
Citat: | ..ti pljuj slobodno ako misliŔ da æeŔ uspeti da promeniŔ njihovo miŔljenje o sebi ili svima nama. I ko bre to èita? I sa kime se ti svadjaŔ? I koga pljujeŔ? Ja se ne bih spuŔtala na njihov nivo. |
I ne kaĆØi se za mene nisam ti ja Tutkalo, ja sam ti Super lepak ! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 8:36 pm Naslov: |
|
|
Kako bi drugim forumaŔima uŔtedela vreme evo nekih postova sa ovde pominjanog foruma:
Citat: | drenica e kuqe
Rome, Italy Reply Ā»
|Flag |#395 Thursday Sep 20
_ _ smo vam majku cetnicku majku i _ _ vam i decu zapamti jer ste vi perfekt raca cigana po karpatima |
Citat: | drenica e kuqe
Rome, Italy Reply Ā»
|Flag |#396 Thursday Sep 20
samo se vi zabavite recenicama a mi se pripremimo za sutra ucicemo vam po kucama po nisu beogradu svuda _ _ vam cecu na grob arkana i zatim zvacemo zmiju da vam jebe vesnu u grob milosevica
|
Citat: | Crvene Beretke
Belgrade, Serbia and Montenegro Reply Ā»
|Flag |#397 Thursday Sep 20
Mozes samo da nam p*pusis k*rac, majmune shiptarski!!!!
Mi smo vam vec j*bali zene i sestre a vi samo pricajte, NIZA RASO!!!!
Sta cete vi??? MA p*si k*rac!!!! |
Citat: | lela
Davidson, Australia Reply Ā»
|Flag |#309 Jun 24, 2007
siptari i bosanci vi ste smrdljivci smradovi odvratni
albanci su najnekulturniji na svetu
a vise smrdi jagnjetina nego svinjetina smradovi jedni
neznate ni sta je viljuska jedete rukama govna usrana pederska |
Citat: | Citat: | Beni and George Bush
Melbourne, Australia Reply Ā»
|Flag |#312 Jun 25, 2007
lela wrote:
siptari i bosanci vi ste smrdljivci smradovi odvratni
albanci su najnekulturniji na svetu
a vise smrdi jagnjetina nego svinjetina smradovi jedni
neznate ni sta je viljuska jedete rukama govna usrana pederska |
Zato sto ste vi kulturniji voli vas ceo svet!!!! Pa jel vidite glupani da vas niko ne voli, i rusi vas ne vole, oni su vas davno oterali iz rusije kao gadna nacija. A sto se tice viljuske, kad smo mi albanci jeli majonezu na balkanu vi ste pasili travu po karpatima! Moras malo istoriju ucit srpsko kurvetina jadna! |
E da ovo nisam videla ne bih znala da se ovako u stvari vodi borba za svoju zemlju!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 8:38 pm Naslov: |
|
|
Super tutkalo :: | E vidi, nemam nameru da se prepucavam sa tobom ovde ali upravo pregledah jedan deo foruma za koji si dao link i vidim da je veæina postova na srpskom i na albanskom jeziku a ono malo na engleskom je po jedna reèenica koja u 99% sluèajeva sadrži psovke. Tako da ovaj forum razume i èita mnogo manje ljudi nego onoliko koliko si ti naveo u procentima. Kako ih shvataju o tome ne smem ni da razmiŔljam. |
Nisam ja dao link.
Pogledala si samo zadnju stranu.
Forum poseæuje mnogo viŔe ljudi, nego Ŕto piŔe. Ovo nije jedini forum na kome se piŔe o Srbima sve i svaŔta ima ih nažalost mnogo.
Nemoj da razmiŔljaŔ!!! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs 
Poslednji izmenio casper dana Pon Okt 15, 2007 8:51 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 8:45 pm Naslov: |
|
|
Super tutkalo :: |
E da ovo nisam videla ne bih znala da se ovako u stvari vodi borba za svoju zemlju!  |
Nemoj da citiraŔ tekstove sa drugih foruma, ostavljen je link. Ko želi da vidi posetiæe i pogledaæe! Prva i zadnja opomena!!! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 9:39 pm Naslov: |
|
|
Samo poslednju, hteo si reƦi?