Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 10:50 pm Naslov: |
|
|
Ovo Ŕto si citirala sa drugog foruma može loŔe da se protumaèi i da se promeni taèka glediŔta na naŔ forum, zato si dobila opomenu.
Skriven sam iz tebi nepoznatih razloga. _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 10:59 pm Naslov: |
|
|
Ne skrivaŔ se dobro, to je veæ postalo oèigledno! A to Ŕto sam kopirala i postovala lepo sam prethodno i objasnila pa ko èita i prati shvatiæe. Meni nije blam da neko to ovde proèita i vidi, jer ja ne provodim vreme na takvim forumima, veæ sam bila prinudjena da posetim forum da bih dokazala da sam u pravu!
Toliko o ovome i ne želim da komentariŔem viŔe niŔta na ovoj temi. Bilo mi je drago Ŕto smo malo razmenili miŔljenja ! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Uto Okt 16, 2007 1:11 am Naslov: |
|
|
Mislim da nista znacajno ne mozemo da postignemo i promenimo posecivanjem ovakvih foruma i citanjem njihove, za mene uznemirujuce, sadrzine. Sukobljavanje na njima samo radja nove sukobe, mi njima nista ne mozemo da dokazemo kao ni oni nama i sve se vrti u krug... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Okt 16, 2007 6:13 am Naslov: |
|
|
Caspere na tim Forumima mozes samo da gubis zivce u prepucavanju sa "plemenima s juga". Sacekaj jos malo, jer je vec pocelo da se suska o magicnim kovertima koje ce poceti da dolaze na nasa vrata sa potpisom Voje Kostunice.
Ako hoces da ti docaram....."Dragi Caspere, Otadzbina te zove!!!!...Stern vozi direktno na poligon  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Uto Okt 16, 2007 10:22 am Naslov: |
|
|
Ajd' pustite tu pricu..To su samo internet lajavci i nista vise. Internet heroji..toliko su poubijali, spalili, silovali i sada prosipaju pamet na netu. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Okt 18, 2007 8:02 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Pa bre Lorde ajde budi malo iznad ovoga. Mislim....zar treba gubiti dragocene sate, minute života na prepucavanje po ovakvim forumima? Meni je ovo da izvineŔ glupo. |
Ovo me podseti na opasku iz serije "Ed" koja se jedno vreme vrtela na RTSu.:
Ed: Phil, stop bombing Canada!
Phil: Why? It's fun!!! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|