Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Sub Okt 27, 2007 1:51 pm Naslov: |
|
|
E vidis Casper slazem se sa tobom,a sto je najgore ta drama o fudbalu traje vec 10 godina i kako koji ministar dodje uvek ista prica.
Protiv navijanja i navijaca nemam nista protiv,samo sam iznela svoje misljenje da nas pojedine stvari vezane za navijace,kostaju mnogo kao npr.izbacivanje Partizana iz Kupa UEFA.S tim sto je tamosnje divljanje bilo,kao sto sam vec rekla,na rasistickoj osnovi i Partizan izvuko deblji kraj.
Takodje mi se ne svidja uvek ista prica kad igraju Partizan-Zvezda.Ako igraju na JNA-zvezdini navijaci naprave haos,ako igraju na Marakani-partizanovi navijaci isto tako.I cemu vodi to?Znam da postoji bes medju navijacima iz razlicitih razloga ali ne resavaju se problemi na taj nacin. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Sub Okt 27, 2007 2:10 pm Naslov: |
|
|
TeŔko da tu ti i ja neŔto možemo da promenimo. Kriv je sistem, a on je takav kakav je i dok se ne promeni ostaæe sve isto! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Sub Okt 27, 2007 2:56 pm Naslov: |
|
|
Ja sigurno ne mogu nista da promenim,ali ti bi mozda i mog`o ako jednog dana postanes ministar.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 12:01 am Naslov: |
|
|
Znaci nevidjeno ste tupavi...
Cika Hani je iskusno pogodio citav tok utakmice... Sve, sve sam pogodio sem razmaka izmedju drugog ciganskog i drugog bavarskog gola - rekao sam 6 minuta...
Razjarena rulja (11 ljudi sa kojima sam gledao) je htela da me lincuje!!! A sve vreme tekme su mi se smejali...
Germanine, Karle, mislim da ovi decki nisu zasluzili da raspravljamo sa njima o nekim stvarima, jerbo je ipak iskustvo presudilo. To su godine pracenja fussbala i iskusno oko... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 7:16 am Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Jerinenstadt
Trebalo je da me poslusas i odigras X-2
|
Svaka cast na vidovitosti. Ispogadjao sam ja sve sto sam odigrao na tu utakmicu(2 i 4-6). Zabranio im zastave? Pa nego sta! Treba da te ubije neko barjakom sa likom Dusana Baste. Ej, ladno se ponovo bili na Severu
Kakva Zvezda qurac, tu firmu Mladja treba da likvidira k`o covek. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 11:26 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: |
Kakva Zvezda qurac, tu firmu Mladja treba da likvidira k`o covek. |
Jes, pa da ga opet proglase najboljim i za 2007-mu godinu  _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 12:41 pm Naslov: |
|
|
Citat: |
Protiv navijanja i navijaca nemam nista protiv,samo sam iznela svoje misljenje da nas pojedine stvari vezane za navijace,kostaju mnogo kao npr.izbacivanje Partizana iz Kupa UEFA.S tim sto je tamosnje divljanje bilo,kao sto sam vec rekla,na rasistickoj osnovi i Partizan izvuko deblji kraj. |
Tako prolaze mali klubovi. Prodadju im nekakav "rasizam" i kazne ih papreno. Dok drugi(recimo Lazio)prodje samo sa opomenom ili nekom smesnom novcanom kaznom. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Cica Jeremija TS kompjuteras

Pridruio: 29 Mar 2007 Poruke: 166 Lokacija: Sudbina je tako htela da odem iz rodnog sela...
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 5:45 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | E vidis Casper slazem se sa tobom,a sto je najgore ta drama o fudbalu traje vec 10 godina i kako koji ministar dodje uvek ista prica.
Protiv navijanja i navijaca nemam nista protiv,samo sam iznela svoje misljenje da nas pojedine stvari vezane za navijace,kostaju mnogo kao npr.izbacivanje Partizana iz Kupa UEFA.S tim sto je tamosnje divljanje bilo,kao sto sam vec rekla,na rasistickoj osnovi i Partizan izvuko deblji kraj.
Takodje mi se ne svidja uvek ista prica kad igraju Partizan-Zvezda.Ako igraju na JNA-zvezdini navijaci naprave haos,ako igraju na Marakani-partizanovi navijaci isto tako.I cemu vodi to?Znam da postoji bes medju navijacima iz razlicitih razloga ali ne resavaju se problemi na taj nacin. |
Sele vidi se da ne pratis football.Fudbal i postoji zbog navijaca,da nije navijaca ni njega ne bi bilo.Sta mislis zbog cega je nas fudbal u propasti?Pa zato sto je slab kvalitet a zato nema ni navijaca.Kada bi se npr napravila liga klubova iz nekadasnje SFRJ i fudbala i kvaliteta bi bilo!Kuzis???Ma i onako ovo nije tema za tebe... _________________ Srbija je vecna dok su joj deca verna!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 8:01 pm Naslov: |
|
|
Kad bi se napravila ex-Yu liga imao bi mrtvih i ranjenih za ceo sleper posle svake utakmice. To nije cena koju bih platio za oporavak fudbala u Srbiji. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 11:56 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Kad bi se napravila ex-Yu liga imao bi mrtvih i ranjenih za ceo sleper posle svake utakmice. To nije cena koju bih platio za oporavak fudbala u Srbiji. |
Apsostrumfno! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Okt 30, 2007 12:35 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Kad bi se napravila ex-Yu liga imao bi mrtvih i ranjenih za ceo sleper posle svake utakmice. To nije cena koju bih platio za oporavak fudbala u Srbiji. |
Ta liga bi nam donela isto sto je kosarci donela Jadranska liga. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Ned Nov 04, 2007 9:00 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Otkud ti to da je Partizan "kriv" za povoljan zreb? Ipak je Zvezda u zreb usla kao sampion. |
Jok, bre. Zvezda je bila 40. nosilac od 40 ekipa. Da Partizan nije izbaĆØen, Zvezda bi bila ispod crte (kao za dom) i ne bi bila nosilac.
Jerinenstadt :: | Saban ti tata(a ti si na tatu)picqo balava! |
Ko vas ne zna, svaŔta mož' da pomisli. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Ned Nov 04, 2007 9:07 pm Naslov: |
|
|
casper :: | Zato Ŕto je liga nekvalitetna |
Nije zbog toga. Kako onda objaŔnjavaŔ èinjenicu da englesku beton ligu gleda proseèno 5000 ljudi po tekmi?
@Rumenige: nisi u pravu. Fudbal nam je veæi krŔ od basketa. Imam utisak da bi jadranska u fuci bila boja od sranja od MSL-a. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Nov 05, 2007 8:29 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | casper :: | Zato Ŕto je liga nekvalitetna |
@Rumenige: nisi u pravu. Fudbal nam je veæi krŔ od basketa. Imam utisak da bi jadranska u fuci bila boja od sranja od MSL-a. |
Evo da i ja budem jednom na tvojoj strani. Bila bi bolja jer se realno basket relativno slabo prati u Srbiji posle kraha reprezentacije pre nekoliko godina. Mada bi tu svaka tekma bila -50.000$ za organizatora. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Nov 05, 2007 2:24 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | casper :: | Zato Ŕto je liga nekvalitetna |
@Rumenige: nisi u pravu. Fudbal nam je veæi krŔ od basketa. Imam utisak da bi jadranska u fuci bila boja od sranja od MSL-a. |
Naravno da bi bila bolja, ali pitanje je koliko bolja. Zagreb, Split, Sarajevo...i to su ta interesantna gostovanja..ostalo je sve polovno. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|