Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 9:28 pm Naslov: POROCI |
|
|
Da cujem koji je vas najveci porok?Ili ih mozda imate vise?
Moj je cokolada.Ne mogu da zamislim dan bez nje.
Nekad imam obicaj ustanem ujutru i prvo stavljam cokoladu u usta pa tek onda doruckujem,odem li do grada-MORAM da svratim na kiosk da je kupim,krenem li na put-moram da je imam u torbi.
Plasim se da mi se od tolke cokolade sad,ne deformise telo posle 30-e jer je poznato kolko ona goji i kolko je kaloricna. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 10:18 pm Naslov: |
|
|
Mij porok su definitivno palaèinke sa kremom i plazmom!!! Ali mogu samo na njima da živim bez problema!!! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 11:18 pm Naslov: |
|
|
moj nejveci porok su cigarete yebene koje nikako ne mogu da ostavim. 5- pokusaja, ali nista od toga. tu je valjda karakter u pitanju. pored toga, volim i malo alkohola...yebes zivot bez poroka. kako bi bilo da je sve po P.S-u  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 11:44 pm Naslov: |
|
|
Cigarete. Nisam ni pokuŔavala da ostavim jer i u ovom momentu kad vam samo piŔem o ovome palim cigaretu. Kad vidim da mi u paklici stoji samo 5 cigareta hvata me panika, èak sebi povremeno lièim na narkomanku. E sad volim ja i te slatkiŔe, i dobru hranu ali bez toga mogu bez problema. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Sub Nov 10, 2007 12:10 am Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Cigarete. Nisam ni pokuŔavala da ostavim jer i u ovom momentu kad vam samo piŔem o ovome palim cigaretu. Kad vidim da mi u paklici stoji samo 5 cigareta hvata me panika, èak sebi povremeno lièim na narkomanku. E sad volim ja i te slatkiŔe, i dobru hranu ali bez toga mogu bez problema. |
Vidis a kod mene je obrnuto.Bez slatkisa ne mogu a cigarete pusim samo kad imam zelju za njima.Nekad je ne palim po nedelju dana a nekad kad sam u dobrom drustvu i uz picence ispusim punu paklu ali bitno mi je da ne zavisim od njih. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Sub Nov 10, 2007 2:20 am Naslov: Re: POROCI |
|
|
grad moje mladosti :: | Da cujem koji je vas najveci porok?Ili ih mozda imate vise?
Moj je cokolada.Ne mogu da zamislim dan bez nje.
Nekad imam obicaj ustanem ujutru i prvo stavljam cokoladu u usta pa tek onda doruckujem,odem li do grada-MORAM da svratim na kiosk da je kupim,krenem li na put-moram da je imam u torbi.
Plasim se da mi se od tolke cokolade sad,ne deformise telo posle 30-e jer je poznato kolko ona goji i kolko je kaloricna. |
Vidi se da zivis u zemlji cokolade (Lindt i Nestle su najbolje)
Moj porok je koka kola, ali naravno ne pijem je svakodnevno. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Sub Nov 10, 2007 12:01 pm Naslov: Re: POROCI |
|
|
Moj porok- bili su slatkisi ali sam se oslobodio toga, tako da trenutno nemam porok |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Sub Nov 10, 2007 1:10 pm Naslov: |
|
|
e pa moj porok su bile cigarete koje sam ostavila pre nekih godinu dana(mada ih sanjam noæu ponekad...)... a sad trenutno pod tu kategoriju može eventualno alkohol da se ubroji... i kafa... ne mogu da zamislim dan bez kafe.... _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Nov 10, 2007 2:42 pm Naslov: |
|
|
@grad
Uvek sam zavidela osobama koje mogu da kontroliŔu broj popuŔenih cigareta. Imala sam dve koleginice koje su palile cigaretu samo uz kafu, pri tome su pile 2-3 kafe dnevno.
@nightwalker
I tebi zavidim Ŕto si ostavila cigarete . Nikada neæu moæi da se pohvalim jakim karakterom. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Sub Nov 10, 2007 11:02 pm Naslov: |
|
|
Cigarete sam probao kao klinac, nije mi se dopalo i vise nikada nisam zapalio. Sada mogu iz fore da popusim po jednu, ali nema uzitka, samo ukus u ustima kao da sam lizao pikslu.
Moj porok su igrice. Strategije konkretno. U stanju sam potpuno da zanemarim sve oko sebe kada se zaigram. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 5:24 pm Naslov: |
|
|
Hmmm... Strategije obozavam i sanjam ih nocu ponekad... Ali otkako mi je Casper cackao komp, ne mogu da igram najbolje igrice-Total War bransu!
Caspere,  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 5:42 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Cigarete sam probao kao klinac, nije mi se dopalo i vise nikada nisam zapalio. |
Ali je zato kukuruzna svila imala mnogo lepsi ukus, a? Nemoj sada da se vadis da nisi...  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 5:45 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Hmmm... Strategije obozavam i sanjam ih nocu ponekad... Ali otkako mi je Casper cackao komp, ne mogu da igram najbolje igrice-Total War bransu!
Caspere,  |
Kaspersky ti je isti kao istoimeni antivirus: Ne pustaj ga da cacka po kompu jer ce da ti zauzme previshe virtuelne memorije. Ponekad, kaspersky moze da izbrise samog sebe! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 5:47 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Ponekad, kaspersky moze da izbrise samog sebe! |
Mislis na antivirus, jel da??? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 5:49 pm Naslov: |
|
|
Aha... _ _. Uso mi bio virus, a devilski bit defender ga nije snimio. Provalim gde je ali nece da se izbrise cak ni uz pomoc trikova. Instaliram nod32, a on se zbog virusa nece updatuje. Instaliram kaspersky, a on mi izbrise i nod i sebe i bit defender... Onda instaliram avast, on restartuje komp i izbrise virus. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|