Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Nov 14, 2007 12:21 pm Naslov: |
|
|
Znas kako, ovaj rat se dobija pozitivnim prirodnim prirastajem, a ne etnickim ciscenjem. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Nov 14, 2007 12:33 pm Naslov: |
|
|
Slazem se, ali treba znati ko je domacin, a ko gost. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sre Nov 14, 2007 1:07 pm Naslov: |
|
|
_ _... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Sre Nov 14, 2007 1:12 pm Naslov: |
|
|
Ja dobio da poziv preuzmem u poshti (buduci da sam trenutno u Bosni), i planiram da isti preuzmem 2053 god.
Banda  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Nov 14, 2007 1:15 pm Naslov: |
|
|
Ne kenjaj da je cela ekipa na spisku "Zivot na Kodri je opasan i tvrd....." _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sre Nov 14, 2007 1:15 pm Naslov: |
|
|
Pametno... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Sub Nov 17, 2007 8:04 pm Naslov: |
|
|
Neznam da li se secate kada su bugari spakovali 30 000 turaka u vozove i poslali za tursku zato sto nisu hteli da se izjasne kao bugari.Dizala se prasina dva tri dana i posle toga nista,niko u svetu nije pomenuo ni etnicko ciscenje ni rasizam niti bilo sta.Da smo i mi tako uradili ne bi bilo mobilizacija nego bi nas kao i bugare vec primili u EU. _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Nov 18, 2007 3:57 am Naslov: |
|
|
Ja se ne secam, ali izucavam to.
Da smo odradili diplomatski posao kao Bugari, mogli smo i mi tako...
Nego, mi smo propustili jednu bolju priliku! Opet se vracam na 1918, ali sta cu! Smatram da nam je to najveca greska i prelomna stvar. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
el diablo TS novinar

Pridruio: 05 Sep 2007 Poruke: 59
|
Poslao: Ned Nov 18, 2007 4:08 am Naslov: Malo razmisljane nista opasno |
|
|
Pa gledajte to ovako na jednostavan nacin.Kad uzmu kosovo onda su veoma blizu nas kao i do sada naravno ,ali ce onda biti legitimni da kupuju oruzije svugde po svetu i to tesko naoruzanje bez ikakvih ustezanja i blokada kao legalna vojna formacija.Tako da se ja stvarno malo pitam sta ce biti za 5,10 ili 15 godina a najgora solucija koga ce onda slati na vezbe ili da brani tada vec svoju kucu.Mnogi ovde ce imati decu do tog vremena zato bi se trebal razmisljati unapred malo.Mnogo ljudi kazu za to vreme kada se islo da se brani zemlja na kosovu da je bila obicna budalastina i da su ljudi koji su isli ludi Ali u tom trenutku je to bila prava i casna stvar da se uradi od svako pojedinca.Mnogi su se pokajali sto su bili posto ih je posle cekalo jedno veliko nista i opet ista nemastina i pusta nadanja u bolju buducnost.Samo ja licno mislim da ljude koji su bili pokazali su da nas sve vole i da su u tom trenutku bili u stanju da daju svoje zivote za ostale.To treba ceniti.
Nisam hteo da vas smaram ovim tekstom.Ko razume razumece a ko ne i nije vazno |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Nov 18, 2007 5:19 am Naslov: |
|
|
Apsolutno.
Ali propustas jednu mnogo bitnu stvar. Oni vec kupuju oruzje mrtvi ladni. Na dva nacina. Jedan je nelegalan, ali im se moze - Ameri im prodaju kao teroristickoj organizaciji. Drugi je potpuno legalan - Albanska vojska kupuje oruzje za sebe, ali se ono ilegalnim putem prebacuje na Kosovo. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Nov 18, 2007 3:09 pm Naslov: |
|
|
O tome je ja mislim Jeri vec pisao:"kad od velike sile kupis oruzje imas i precutnu dozvolu da ga upotrbis" i potpuno je u pravu. _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
dr Mengele TS pro

Pridruio: 14 Nov 2007 Poruke: 7 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Nov 18, 2007 9:29 pm Naslov: odgovor |
|
|
Juce je na mene izvrsen pokusaj dostave poziva!Ha,ha,ha.Oni nisu normalni!Kako ih samo nije sramota?!Lazovic i ostali tajkuni iz vojnog odseka trebaju opet da dobiju po p...i.Ne dao im Bog ako im odem tamo.Izgledace gore nego posle peglanja onih crvendaca 99g!Kada budu mamini i tatini sinovi isli,a pogotovu oni iz civilne vojske,onda cu i da razmislim o tome!Valjda bi se ovi civilni branili sa metlama i papirima,jer samo to i znaju da drze!Sve bih ja to nabio u kasarnu,da osete sta je prava vojska!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Nov 19, 2007 1:25 am Naslov: |
|
|
Nemoj tako, ako se procuje da nisi bio na vezbi, neces moci da se ozenis |
|