Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
ufuran TS novinar

Pridruio: 02 Mar 2007 Poruke: 69 Lokacija: PeYoVaC-CiTy
|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 12:48 pm Naslov: Zasto na ovom forumu nema Download zone?!! |
|
|
Zato moderator ne otvori download zone u par kategorija npr. filmovi, muzika, programi, pa da tu bacamo linkove ja svakog dana nabasam na nesto korisno na netu a verujem i svi vi. Zato ne bi imali ovde neki kutak gde ce da razmenjujemo linkove?
bacite komentar o tome@! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 1:14 pm Naslov: |
|
|
ImaŔ teme download muzike, download crtanih filmova u MUZIKA I FILMOVI a download programa u INTERNET. Ako želiŔ otvori novu temu za download filmova! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 2:24 pm Naslov: |
|
|
Ajde bre,Caspersky,tamo vidi zavrsi da na home sttrani ima download zone,pa u njoj da se otvora podforum za svaki film,album,program itd!!!
Pa onda i da download na ovom forumu lici na nesto!!!
Mozda ce biti onda i poseceniji!!!! ILI....
 _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 2:37 pm Naslov: |
|
|
Ovaj forum nema prostor od 300gb za filmove, muziku i ostale prohteve. Drugo, namena ovog foruma nije da bude ddl forum i da sluzi kao piratska oaza... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 2:43 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Ovaj forum nema prostor od 300gb za filmove, muziku i ostale prohteve. Drugo, namena ovog foruma nije da bude ddl forum i da sluzi kao piratska oaza... |
Amin..
Može da se ostavi neki link za download neèega Ŕto je neophodno nekom od forumaŔa ili bi voleo to da ima i niŔta viŔe! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 4:13 pm Naslov: |
|
|
Slazem se. Znaci, neka ovo ostane sto jeste. Nikako ne bih voleo da se ovaj forum pretvori u BUREK FORUM. E ono je ludnica. Voli paci kada ga malo boli glava. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 4:14 pm Naslov: |
|
|
Kao sto ima tema kompijuteri tako da ima i download,pa u druge teme npr domaci filmovi i u njoj se postavljaju linkovi i komentari!!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 4:20 pm Naslov: |
|
|
E mnogo ste plitki,mozda bi forum malo bio popularniji,ako bi se to ucinilo!!!!
Ovako ce nekoliko psimitivna kretena da se dopisuju medjusobom!!!!
Sto se ne zabravite!!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ufuran TS novinar

|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 4:31 pm Naslov: xa |
|
|
Bravo max ako si im rekao!!!!
Ne razumem zasto pored svega nema i download, ja pregledam svakog dana bruka likova ne razumem zasto ne bih moga da postavim ovde negde da i ovi ljudi vide, mozda se nekom nesto svidi. Ako ovi ljudi to ne zele onda, mozete da se dopisujete i caskate sta se rai po vasim selima pa nakraju mozete postati prvaci u proizvodnji luka,kukuruza ili kropira a u najbolju ruku doguracete do prvaka u govedarstvu!
Poz za sve normalne ljude! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 4:33 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | E mnogo ste plitki,mozda bi forum malo bio popularniji,ako bi se to ucinilo!!!!
Ovako ce nekoliko psimitivna kretena da se dopisuju medjusobom!!!!
Sto se ne zabravite!!!! |
Dobar si! Pa mi možda ne želimo da nam forum bude mnogo popularniji od ovoga. Imamo kvalitetnu "ekipu" na forumu i tako nam odgovara!
Ja sam joÅ” na nekim forumima koji su mnogo popularniji od ovog. Na nekima sam urednik na nekima i admin, ali i dalje mi se ĆØini da je ovaj naÅ” forum najbolji!!!
Ti ako želiŔ temu za download, ti je otvori i ostavljaj linkove za download i ja ti obeæam da na svaki tvoj film, album neke grupe ili sl. za download ja ostavim joŔ dva! Mada tako forum ne postaje popularan nego pretrpan grabljivcima za download sekcije! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 4:33 pm Naslov: |
|
|
Pa... zabava ima raznih vrsta. Nekom je zanimljivo i da po ceo dan bude na forumu, a nekom da igra fudbal. Necu reci da se o ukusima ne raspravlja, jer mi je jedan clan naglasio da je to nesto najglupolje sto je cula u zivotu. Necu Mirjana da kazem da si ti, ne brini. Elem, ovo je nekom provod, adrenalin trazite na drugom mestu. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 4:38 pm Naslov: |
|
|
Znam,ti si _ _ haker!!!
Predlog Ufuranog i mene je jednostavan,ako nekom nesto zatreba,neki film ili nesto a ne moze da da ga nadje neko mu jednostavno ostavi link,ali u sobi za download!!!!To je sitnica!!!Pa recimo u temi domaci filmovi ostavljamo svi linkove za domace filmove i naravno malo raspravljamo o tome!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
ufuran TS novinar

|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 4:42 pm Naslov: |
|
|
Ne razumem sta fali i da navracaju ljudi samo zbog downloada, nabasace ljudi koji nikada nisu ni culi za ts, neki mozda i ostanu na forumu. Ako ne zelite nema veze. Bice od vas dobri govedari jednog dana. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ufuran TS novinar

|
Poslao: Čet Dec 06, 2007 4:45 pm Naslov: |
|
|
Gde rekoste da mogu da tvorim teme za download?! |
|