Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Avg 14, 2007 6:52 am Naslov: |
|
|
Propaganda kao i sve ostalo sto je snimljeno na tu temu. Meni se recimo najvise svidja iz tog filma onaj "ujed" za trotoar. Ali ostalo je cista "davidova zvezda" koju necu da komentarisem  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
leBron88 TS kompjuteras

Pridruio: 11 Jun 2007 Poruke: 226 Lokacija: Cleveland
|
Poslao: Uto Avg 14, 2007 7:44 am Naslov: |
|
|
Ko bi rekao da ce film o neonacistima imati takav uspeh, ali ipak glumi Norton... tako da sam odusevljen filmom _________________ face the price you pay for the games you play, when its all said and done at the end of the day. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Avg 14, 2007 2:42 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Propaganda kao i sve ostalo sto je snimljeno na tu temu. Meni se recimo najvise svidja iz tog filma onaj "ujed" za trotoar. Ali ostalo je cista "davidova zvezda" koju necu da komentarisem  |
Ajmo Jeri ,moj omiljeni liku sa foruma, da i mi Srbi napravimo neki propagandni film o naŔim podvizima kako bi nas svet ,koji nas mrzi ,viŔe voleo! _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
leBron88 TS kompjuteras

Pridruio: 11 Jun 2007 Poruke: 226 Lokacija: Cleveland
|
Poslao: Uto Avg 14, 2007 5:43 pm Naslov: |
|
|
Naslov: "SERBIAN HISTORY X:CHETNIKS AGAINST TURKS" _________________ face the price you pay for the games you play, when its all said and done at the end of the day. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Avg 15, 2007 7:29 am Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Jerinenstadt :: | Propaganda kao i sve ostalo sto je snimljeno na tu temu. Meni se recimo najvise svidja iz tog filma onaj "ujed" za trotoar. Ali ostalo je cista "davidova zvezda" koju necu da komentarisem  |
Ajmo Jeri ,moj omiljeni liku sa foruma, da i mi Srbi napravimo neki propagandni film o naŔim podvizima kako bi nas svet ,koji nas mrzi ,viŔe voleo! |
Joooj ja omiljeni ? Pa ne znam....pa ja.....
Postoje vec istorijski zapisi iz 90/91 kako deljemo Rendzerse(Britanija), Drezden(Istocna Nemacka), Bajern(Zap.Nemacka), Grashopers(Svajcarska) i Olimpik(Francuska). To je bio onaj ugriz za trotoar i tada smo navukli mrznju EU na nas  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Ned Avg 26, 2007 11:53 am Naslov: |
|
|
Odgledaj Romper Stompera. Ista tematika, ali mnogo bolji film. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Avg 28, 2007 3:40 pm Naslov: |
|
|
Ćuo sam da This is England ima sliĆØnu tematiku i da je mnogo dobar. Izvor: CKM.  _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Avg 28, 2007 4:10 pm Naslov: |
|
|
Jel to nesto novije? _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Avg 28, 2007 4:15 pm Naslov: |
|
|
Iz 2007. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Avg 28, 2007 4:16 pm Naslov: |
|
|
Jos jedno pitanje...a u kom broju su ga recenzirali?
Propustio sam 2 broja...sad cu da pojurim po buvljaku stare brojeve. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Avg 28, 2007 4:25 pm Naslov: |
|
|
Br. 46, jun 2007, str. 28. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Avg 28, 2007 4:29 pm Naslov: |
|
|
Hvala druze. Videcu da nabavim casopis..a videcu i kako se kotira film na tribini. Oni su ga garant obradili. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Pon Sep 03, 2007 5:04 pm Naslov: |
|
|
coldman :: | Ovako, gledao sam Transformerse, i da, ne mislim da je to film za decu. Specijalni efekti su vrh. Ali ono po cemu bih ga izdvojio jeste svakako fantasticna muzika koju sam skinuo vec jer je ostavila na mene zaista sjajan utisak. |
Hahahahahahhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vecu glupost od filma u zivotu nisam odgledala!! Koja bre fantasticna muzika????!!! Izgleda da je na tebe mnogo lako ostaviti "sjajan" utisak. Efekti??? . Mozda bi i bilo nesto od filma da nisu ucestvovali glumci, mada i borbe izmedju robota su uzasne, sve je prenatrpano i prebrzo bez ijedne usporene scene. Scenario nikakav. Izvini decko, ali film samo za decu i jeste  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Pon Okt 01, 2007 2:44 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Na brzinu: Fight club, Bekstvo iz Sosenka, a omiljeni mi je Dezurni krivci. |
Jedan citat iz mog omiljenog filma:
Verbal: Who is Keyser Soze? He is supposed to be Turkish. Some say his father was German. Nobody believed he was real. Nobody ever saw him or knew anybody that ever worked directly for him, but to hear Kobayashi tell it, anybody could have worked for Soze. You never knew. That was his power. The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. And poof. Just like that, he's gone. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 2:56 am Naslov: |
|
|
Jedan od najboljih filmova svih vremena koji je zaslužio da se naðe u potpisu: Kum. Film koji traje skoro tri sata, a proðe zaèas. Odlièni glumci, odlièna radnja, režija, sve je vrhunski. Tri Oskara: Brando za glavnu ulogu, za najbolji scenario i joŔ osam nominacija. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|