|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 2:59 am Naslov: |
|
|
Jbt, nisam ga gledao!
Mislim, jesam kad sam bio klinac, ni ne secam se... Jedva nesto...
Mogao bih da uzmem. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 3:06 am Naslov: |
|
|
Sunce ti žarko, idi odma' negde reži!!! Dovoljan ti je jedan DVD za sva tri dela. Remek delo. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 5:09 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Jedan od najboljih filmova svih vremena koji je zaslužio da se naðe u potpisu: Kum. Film koji traje skoro tri sata, a proðe zaèas. Odlièni glumci, odlièna radnja, režija, sve je vrhunski. Tri Oskara: Brando za glavnu ulogu, za najbolji scenario i još osam nominacija. |
 _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 6:31 pm Naslov: |
|
|
Najbolje scene: konjska glava u krevetu - klasika; Soni odvaljuje Karla od batina - šutira ga, ujeda, udara ga kantom; Majkl ubija pandura i Turèina u restoranu - legendarna; Sonijevo ubistvo; ubistvo šefova svih porodica; Majkl kaže Karlu da neæe da napravi svoju sestru udovicom na dan kad je krstio njihovog sina - nedugo potom, Klemenca davi Karla u kolima...
Lik Džonija Fontejna (kumèe don Vita i pevaè i glumac) je zasnovan na Frenku Sinatri. I Frenk je svojevremeno kad mu je karijera išla silaznom putanjom, otišao kod svojih prijatelja mafijaša koji su mu namestili ulogu u filmu. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 7:39 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Lik Džonija Fontejna (kumèe don Vita i pevaè i glumac) je zasnovan na Frenku Sinatri. |
Bravo Innu, generacijo. Nije samo pocetak karijere vec je ceo zivot bio manje-vise u tim krugovima. Ako hoces da ti donesem soundtrack(ceo)-klimni glavom. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 11:32 am Naslov: |
|
|
Omen 1,2,3 The Exorcism Of Emily Rose,The Exorcist,The Others,The Jacket... _________________ "One, two, Freddy’s coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.” |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 1:27 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | Omen 1,2,3 The Exorcism Of Emily Rose,The Exorcist,The Others,The Jacket... |
Pa dobro nije da nije
Nego srce si gledao Silent hill? A nabavi i muziku iz iste igrice (ima 4 dela), kompozitor Akira Yamaoka, trebalo bi da ti se svidi, mislim meni se svidja. _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 1:57 pm Naslov: |
|
|
Naravno da sam gledao sillent hill!!!Odlican film!!!
ajde potrazicu taj soundtrack!!! _________________ "One, two, Freddy’s coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.” |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 2:06 pm Naslov: |
|
|
evo skidam soundtrack iz filma,isti kompozitor je valjda su i pesme iste... _________________ "One, two, Freddy’s coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.” |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 2:11 pm Naslov: |
|
|
ipak je ovo soundtrack od igrice,ali ima samo tri dela fali mi cetvrti!!!
kad preslusam javi cu ti kako mi se svidja!!! _________________ "One, two, Freddy’s coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.” |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 3:10 pm Naslov: |
|
|
Skinuo sam prvi deo!!!Nije lose,upravo preslusavam!!!! _________________ "One, two, Freddy’s coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.” |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 4:54 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Innuendo :: | Lik Džonija Fontejna (kumèe don Vita i pevaè i glumac) je zasnovan na Frenku Sinatri. |
Bravo Innu, generacijo. Nije samo pocetak karijere vec je ceo zivot bio manje-vise u tim krugovima. Ako hoces da ti donesem soundtrack(ceo)-klimni glavom. |
Hvala, burazeru, ali imam komplet muziku iz filma. Vidiš da se isplati èitati CKM - ovo o Sinatri sam tamo proèitao.
Kad spomenuste Silent hill, da li postoji neki film koji je snimljen po igrici, a da bar nešto vredi, da nije golo govno? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 5:22 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Kad spomenuste Silent hill, da li postoji neki film koji je snimljen po igrici, a da bar nešto vredi, da nije golo govno? |
Tesko. Uglavnom su igrice bolje. _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|