Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Sta mislite o tome |
Da |
|
11% |
[ 1 ] |
Ne |
|
33% |
[ 3 ] |
Uzdrzan |
|
55% |
[ 5 ] |
|
Ukupno Glasova : 9 |
|
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 2:17 pm Naslov: |
|
|
Duke Oink :: | كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا
Ja mislim da iz ovih reci najbolje razumete sta hocu da kazem, ja u zekat verujem ko i u namaz. |
Ajde da mi odgovoris na par pitanja i necu da te cimam obecavam(casna pravoslavna):
1.zasto brisete rukom duppe?
2.zasto poricete da ste Srbi ili Hrvati(manjim procentom)?
3. zasto ne jedete prasetinu?
4. zasto pijete alkohol ako ste muslimani?
5. zasto se molite meteoru?
6.zasto je uzet grb Kotromanica za grb "balkanskih muslimana" a poznato je da je Tvrtko ucestvovao u Kosovskom boju protiv Turaka?
Eto....imam 6 lakih pitanja. Ako mi odgovoris iskreno "ja Aleksandar, garantujem ti tvoju bezbednost "(ovo citirano si gledao na B92 garant ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
horse_cranium TS novinar

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 93 Lokacija: Nish
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 5:49 pm Naslov: |
|
|
odlicna pitanja,i mene bash zanimaju odgovori _________________ wait my soul,
i wait your call
lol |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 8:31 pm Naslov: |
|
|
Fakat zanimljiva pitanja frende. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 9:06 pm Naslov: |
|
|
Da, mogli bi da cujemo, ovaj, da procitamo odgovore na ova pitanjca... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 11:26 pm Naslov: |
|
|
Odlicna pitanja, ali sumnjam da cemo dobiti odgovore.... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Sre Jan 09, 2008 4:01 am Naslov: |
|
|
sumnjam da ce odgovoriti. _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Duke Oink TS dopisnik

Pridruio: 30 Nov 2007 Poruke: 15
|
Poslao: Sre Jan 09, 2008 4:00 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Duke Oink :: | كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا
Ja mislim da iz ovih reci najbolje razumete sta hocu da kazem, ja u zekat verujem ko i u namaz. |
Ajde da mi odgovoris na par pitanja i necu da te cimam obecavam(casna pravoslavna):
6.zasto je uzet grb Kotromanica za grb "balkanskih muslimana" a poznato je da je Tvrtko ucestvovao u Kosovskom boju protiv Turaka?
Eto....imam 6 lakih pitanja. Ako mi odgovoris iskreno "ja Aleksandar, garantujem ti tvoju bezbednost "(ovo citirano si gledao na B92 garant ) |
1. Kuran kaze da treba da treba
2. ko mi?
3. Zato sto svinje jedu sve i prenose zarazu
4. ko mi?
5. a sto ne?
6. odakle znam kad nisam ni kotromanic ni od Turaka
Odoh da se pomolim za vase duse i neka vas Kuran opominje da je meni zaista jasno ko je Gospodar moj, a vi Ga ne priznajete. Nije u mojoj vlasti ono sto vi pozurujete; pita se samo Alah, On sudi po pravdi i On je sudija najbolji. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Jan 09, 2008 4:27 pm Naslov: |
|
|
Prihvatite Voodoo religiju da svi budemo srecni i probuseni! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
horse_cranium TS novinar

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 93 Lokacija: Nish
|
Poslao: Sre Jan 09, 2008 6:22 pm Naslov: |
|
|
@Duke pa pishe ti ko-muslimani!!!!! _________________ wait my soul,
i wait your call
lol |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jan 10, 2008 2:12 am Naslov: |
|
|
Duke Oink :: | Jerinenstadt :: | Duke Oink :: | كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا
Eto....imam 6 lakih pitanja. Ako mi odgovoris iskreno "ja Aleksandar, garantujem ti tvoju bezbednost "(ovo citirano si gledao na B92 garant ) |
2. ko mi?
4. ko mi?
5. a sto ne?
Odoh da se pomolim za vase duse i neka vas Kuran opominje da je meni zaista jasno ko je Gospodar moj, a vi Ga ne priznajete. Nije u mojoj vlasti ono sto vi pozurujete; pita se samo Alah, On sudi po pravdi i On je sudija najbolji. |
nemoj ti da se molis tvom smrdljivom alahu za mene zato sto ja vec imam pravoslavnu veru, muslimanske molitve mi nisu potrebne. ja priznajem islamizam za verodostojnu religiju, ali ne zelim da se mesam u nju. ako i neka sudi po pravdi, tebi, a ne nama. mi imamo ko ce nama da sudi. nemoj me i nemoj nas uvlaciti u dublje religijske rasprave. kao prvo u manjini si, kao drugo srbija je PRAVOSLAVNA ZEMLJA, kao trece, nemoj mi pominjati neke verse uvrede povodom reci konjuktor, jer mozes samo da zahvalis meteoru sto si ziv, zato sto je moj otac slindze u bosni i na kosovu tamanio kao mrave. nemoj smao i dalje da me nerviras tvojim komentarima da ce da se molis za nas. _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Čet Jan 10, 2008 8:20 pm Naslov: |
|
|
Duke Oink :: | Jerinenstadt :: | Duke Oink :: | كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا
2. ko mi?
4. ko mi?
5. a sto ne?
Ti si jado puk`o. Ti si prodana dusha! Takvi kao ti ne zasluzuju da zive! Onaj ko jednom izda svoj rod i svoju porodicnu lozu nije niko i nista. Dede i babe koji su ti Srbi(ili mozda fucking Hrvati) se sada prevrcu u grobu.
I jos nesto, ponistavam svoj prvi post za ovo, AKO JE OTVORENA OVA TEMA! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jan 10, 2008 8:26 pm Naslov: |
|
|
coldman :: | Duke Oink :: | Jerinenstadt :: | Duke Oink :: | كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا
2. ko mi?
4. ko mi?
5. a sto ne?
Ti si jado puk`o. Ti si prodana dusha! Takvi kao ti ne zasluzuju da zive! Onaj ko jednom izda svoj rod i svoju porodicnu lozu nije niko i nista. Dede i babe koji su ti Srbi(ili mozda fucking Hrvati) se sada prevrcu u grobu.
I jos nesto, ponistavam svoj prvi post za ovo, AKO JE OTVORENA OVA TEMA! |
nista necu da napisem.  _________________
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jan 10, 2008 9:02 pm Naslov: |
|
|
Mirjana :: | A be sta vam je, meni Duke izgleda kao simpatican mladic  |
STA, BRANIS SLINDZU. prodala si dushu turcima. APAGE SATANAS \m/  _________________
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
|