Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Glasam za |
LEVICU - za politicku i rasnu jednakost, za bolje radnicke klase i unistavanje rastuceg nacionalizma |
|
41% |
[ 22 ] |
DESNICU - jer znam koji su mi koreni, znam cija je ovo zemlja, znam gde je Indija i Bliski istok, znam da je komunizam bolest i da ga treba iskoreniti |
|
58% |
[ 31 ] |
|
Ukupno Glasova : 53 |
|
Autor |
Poruka |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sub Jan 05, 2008 8:44 pm Naslov: |
|
|
ne znam da li sam to negde napisao ali ja kandidujem grofa (ja kao pritajeni monarhista skriveni republikanac) za predsednika.
Citat: | Podrzavam to sto je od jedne nacionalno osramocene nacije koju je tresla hiperinflacija stvorio zemlju pred kojom je svet drhtao, forsirao termine Nemacka i Nemac gde god je mogao i time vratio ponos stanovnistvu, unistio potpuno svest o komunizmu kao i socijaldemokratiju, centralne figure nemacke vlasti(govorim o svim sferama pa i najmanjim fabrikama) postaju Nemci, obracunava se sa jevrejstinom i slobodnim zidarima, za vrlo kratko vreme pripaja sve oblasti u kojima su ziveli Nemci. Kao sto se moze primetiti naveo sam sve dogadjaje koji su se desili pre rata i situacija u Nemackoj 20-ih i 30-ih godina je potpuno ista sa nasom sadasnjom. Da je kojim slucajem Hitler umro 1939 danas bi bio slavljen kao najveci nemacki vladar u istoriji(a samim tim i jedan od najvecih u svetu) |
jevreji i zidari! glupost! sa ostalim se slažem.
apstraktna zamerka:
Hitler je u krajnjem smislu bio izdajnik svojih principa. sve se svelo na liènost na voðu tj. na njega. hiljadugodiŔnje carstvo prodato je zbog taŔtine vladara. sve Ŕto je trebalo da uradi je da izbegne borbu na dva fronta, ali (ludi) voða je pomislio da je nepobediv.
malo konkretnije:
nemaèka nikada neæe oprostiti hitleru, kao Ŕto ga neæe ni zaboraviti. on je komplet promaŔaj (I'm a loser baby, so why don't you kill me?). _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 7:26 am Naslov: |
|
|
Nisi lepo citao doktore.....Napisao sam:"da je kojim slucajem umr`o 1939 ostao bi upamcen kao najveci vladar u istoriji."
(Monarhija sa kojim monarhom crni doktore?! Ovim sad?! Ja sam za monarhiju ako bi to podrazumevalo rang carevine Srbije ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 11:36 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | Zelim samo da cujem vase misljenje o tome da li je normalno da zavrsim kod psihologa zato sto sam crtao kukasti krst u snegu ispred skole !!! I da zaradim opomenu razrednog staresine !!! |
Probudila se i Gimnazija. Na to smo cekali 6 godina.
Hristos se rodi omladino! _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 10:07 pm Naslov: |
|
|
Vaistinu se rodi !!! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 10:35 pm Naslov: |
|
|
Ha ha, pozivate se na Hristovo ime a mrzite "slabije" od sebe? Ha ha ha ha ha ha h ah ha ha ha ha ah ah ah ah aha _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 11:02 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Ha ha, pozivate se na Hristovo ime a mrzite "slabije" od sebe? Ha ha ha ha ha ha h ah ha ha ha ha ah ah ah ah aha |
I u produzetku ide dalje 0903 - *** - *** _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Čet Jan 10, 2008 8:38 am Naslov: |
|
|
ja sam za narodnu monarhiju. za cara (èedu)velju. Ŕto bi bio veæi monarhista od NjKVAK-a, mislim da se ni njemu ne mili mnogo kraljevanje u Srbiji (da ne pominjem male Ŕpance) _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Čet Jan 10, 2008 2:39 pm Naslov: |
|
|
... Slazem se da bi nam uredjenje ustavne monarhije donelo odredjenu stabilnost... A i ne bi davali pare za predsednicke izbore !!! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jan 10, 2008 2:45 pm Naslov: |
|
|
Ne verujem da bi danasnji Srbi trpeli monarha.
Spanija izdvaja oko 10 miliona jevreja godisnje za izdrzavanje dvora. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Jan 11, 2008 7:42 am Naslov: |
|
|
Aman ljudi......pa on ni dan-danas ne zna da govori na srpskom a trti se da bude kralj Mozda ovi njegovi..... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Jan 11, 2008 1:24 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | pacovdlak :: | Ha ha, pozivate se na Hristovo ime a mrzite "slabije" od sebe? Ha ha ha ha ha ha h ah ha ha ha ha ah ah ah ah aha |
I u produzetku ide dalje 0903 - *** - *** |
Ispustio si zavrsnicu.
PS - Jevreji nisu slabiji od nas, naprotiv. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
horse_cranium TS novinar

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 93 Lokacija: Nish
|
Poslao: Sub Jan 12, 2008 2:36 am Naslov: |
|
|
Jevreji definitivno nisu slabiji od nas  _________________ wait my soul,
i wait your call
lol |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Sub Jan 12, 2008 2:48 am Naslov: |
|
|
horse_cranium, a zasto tako mislis? _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Jan 12, 2008 12:04 pm Naslov: |
|
|
Pa, verovatno zbog cinjenice da upravljaju svetom.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Sub Jan 12, 2008 1:17 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | shane91 :: | pacovdlak :: | Ha ha, pozivate se na Hristovo ime a mrzite "slabije" od sebe? Ha ha ha ha ha ha h ah ha ha ha ha ah ah ah ah aha |
I u produzetku ide dalje 0903 - *** - *** |
Ispustio si zavrsnicu.  |
Da da da ... To mu ipak daje onaj neophodni Ŕarm... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|