Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Jan 27, 2008 10:42 pm Naslov: |
|
|
...medjutim bas u trenutku kada su Koja i Mlata krenuli na njih, Roksted i Bibop nacinise odlucujuci korak i skinuse gace... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridruio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Pon Jan 28, 2008 10:42 pm Naslov: |
|
|
prenerazeni i uplaseni koja skoci na mlatu i dadose se u beg... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Jan 28, 2008 10:48 pm Naslov: |
|
|
Bibop je, zna se, imao mnogo neobuzdanih dlaka i mnogo ruznih picajzli. Ubrzo je podigao cega jer se i sam Rocksready uplasio. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 1:30 am Naslov: |
|
|
No, kako gace behu predaleko od kratkih ruku Bibopovih, on ne uspe iz prve da ih podigne. U tom pokusaju glava mu zaglavi medju nogama i on vide kako mu od pozadi prilazi Carevic jasuci na Biku... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 1:35 am Naslov: |
|
|
Carevic se drzao za bikovljeve rogove i pokusava oda oponasa facu popizdelog bika. Biku je iz nosa sukao plamen a iz dupeta lagani, osrednje dugi prdezi, naravno praceni plamenom i zelenim zeleom. Carevic je tek bio pustio brkove (ala Borat) pa nije hteo da suce plamen iz nosa, ali je ipak resio da oponasa ono drugo sto je bik radio. Kada su se vec priblizili bebopu i rocksteadiju carevic uzviknu: "... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 1:39 am Naslov: |
|
|
''Hej, haj, jaganjac!'' _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 1:42 am Naslov: |
|
|
"Bibop neka ga, udri Rokstedija!!! Uh, kako mrzim tu stvar od No Doubt!!!"
Rokstedi poce da trci oko obliznjeg drveta trazeci pogodnu priliku da skoci na isto. Dok je obletao, kukao je:"Nisam dobio ime po tom sranju, nego po onoj stvari od Bob Marlija!"
"Aha!", uzviknu carevic,"Pa sto odmah nisi rekao. Bik obozava Marlija!"
Na pomen reci Marley, Bik poce... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 1:48 am Naslov: |
|
|
Da skuplja razne travke i cvetice po shumi i da ih zavija u list od hrasta. Takodje je naredio carevicu i bebopu da mu prave dredove od kose. Rockesteady je stajao u cudu i nije provalio da je sve vreme stojao jednom nogom u mravinjaku a drugom u svom, nedavno iskenjanom izmetu... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 1:55 am Naslov: |
|
|
...izmetu koji je napravio dok trcao oko drveta bezeci ispred Bika. "Dobro sam i prosao", pomisli Rocksteady.
"Ej, ti?", dreknu Bik. "Ko, jel ja?", upita Roclsteady. "Ti, ti! Ti budjavi! Dodji ovamo"
Rocksteady polako pridje otresajuci izmet sa djona... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 2:01 am Naslov: |
|
|
Posto to bese veliki izmet (karakteristican za jednog mutanta) deo mu je usao u patiku. Drhtao je kao globoderski birov hladnog januarskog jutra. Kada je prisao dovoljno blizu biku, bik stade tiho govoriti:"... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Sub Feb 02, 2008 11:48 pm Naslov: |
|
|
Cao. Kako si? Ja sam popizdeli bik koji ce sad da ti j*be mamu na mnogo razlicitih nacina. Tebe cu da pustim da biras jedan! A carevic na to pametno odgovori: Nadji nekog sebi ravnog! Bik kad to chu... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Pon Mar 24, 2008 3:39 am Naslov: |
|
|
dohvati carevica i njega naTrTi pored nednog drveta, samo se ne secam koje bese. bas usred akcije odrada nailazi carevicev stariji brat. kad to vide, on... _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 1:58 am Naslov: |
|
|
...povika:
"Cujte me dobro, niza raso! Ja sam princ Kartonenlanda Jerry Dogg Bata Kandic!!!"
Bik se uzmuva na ove tonove i poce da trci u krug, sve dok mu ne mrknu svest! Kada se to desilo, upade u trans i polete ka Princu J.D.B.Kandicu! Princ ne znajuci sta ce... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 9:53 am Naslov: |
|
|
...poce da drma bila u zelji da ga probudi, zato sto se, moramo priznati, malo ovlazio i ipak je do nekle hteo da vidi kako je kravi kada bik skoci na nju. od silnog drmusanja, bik poce da se vraca sebi i kad visde J.D.B.Kandicu, on ga prepozna da je zbog njega pao u trans i pojuri ka njemu da mu se naplati za ono sto mu je naneo. Ser J.D.B.Kandicu kada je to video, uplasio se i poce bezati, ali, da vidis vuda, sapleo se na trulu dasku i ti se zaglavio, dok je preskakao tarabe. bik je video priliku da mu se lepo osveti i jos vise ubza trk prema njemu..... _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Čet Apr 10, 2008 5:05 pm Naslov: |
|
|
Onda je bik skinuo gace, i magija je pocela... |
|