Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
vukomanovic2004 TS pro

Pridruio: 26 Jan 2008 Poruke: 5
|
Poslao: Ned Jan 27, 2008 12:04 pm Naslov: The Love Festival - Vrnjacka Banja 2008 |
|
|
The Love Festival 2008
Vrnjacka Banja
18. i 19. jul
I ove godine ce kao i prosle biti odrzan Love Fest (festival elktronske muzike) koji ce okupiti jdnu stranu zvezdu iz House-a i jednu iz Techno-a , naravno uz pratnju domacih Dj-eva
Radi se o otvorenom anfiteatru poznatijem kao Letnja pozornica koja prima 3000 osoba.
Vise informacija mozete pronaci na Myspace-u www.myspace.com/thelovefestival i na web sajtu koji cemo uskoro objaviti
Podsetimo da su prosle godine nastupali
Prvo vece:
Marshall Jefferson
Andrija Milosevic
Marko Hollywood
Drugo vece:
Petar Dundov
Marko Milosavljevic
Andrija Milosevic vs Stephan back to back set
i da je cena karte bila samo 500 dinara za dve veceri
Uskoro objavljujemo informacije od Dj-evima za ovu godinu i naravno dodajemo da ce cena karte ponovo biti promotivna
The Love Festival
www.myspace.com/thelovefestival
 _________________ www.myspace.com/thelovefestival |
|
Nazad na vrh |
|
 |
vukomanovic2004 TS pro

|
Poslao: Ned Jan 27, 2008 9:10 pm Naslov: |
|
|
Ljudi mnogo ste otsli od teme...jebes i enigmu i lunu i da ne nabrajam vise
Daj da vidimo kako vam se cini ideja ovog Festa i jeli neko vec bio prosle godine
I da podsetim da je ove godine MTV otkupio fest...znaci jedna lepa stvar u blizini Ts-a
Pozz _________________ www.myspace.com/thelovefestival |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Ned Jan 27, 2008 10:14 pm Naslov: |
|
|
Ideja s tim festivalom je odlicna!!!Svidja mi se i drago mi je da tako nesto postoji u nasoj blizini!!!Nisam bio prosle godine,za ovu godinu cu prvo da vidim koji dj-evi dolaze pa cu onda odluciti!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
vukomanovic2004 TS pro

|
Poslao: Ned Jan 27, 2008 10:25 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | Ideja s tim festivalom je odlicna!!!Svidja mi se i drago mi je da tako nesto postoji u nasoj blizini!!!Nisam bio prosle godine,za ovu godinu cu prvo da vidim koji dj-evi dolaze pa cu onda odluciti!!! |
Hvala
Pa ukratko za sada smo u pregovorima da prvo vece rade Marko NAstic,Dejam Milicevic i Marko Milosavljevic a drugo Italijan Paolo Martini , Starcevic i videcemo jos dva domaca djeja...
ALi jos su pregovori za 10-ak dana ce se sve znati
Pozz _________________ www.myspace.com/thelovefestival |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Jan 27, 2008 10:35 pm Naslov: |
|
|
I bozu podunavca!!!!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Ned Jan 27, 2008 11:02 pm Naslov: |
|
|
A sto ne probate sa nekim dj-om koji nije minimal!!!Recimo neki trance dj da dodje!!!Mislim da bi bilo jednako dobro kao i kad rade Nastic i ekipa!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Jan 28, 2008 12:17 am Naslov: |
|
|
Fenomenalno!
Kazes MTV otkupio?! Pa, to je extra! Ajd obavestavaj nas kako napreduje i ko su gosti kad saznas. Prosle godine nisam mogao da dodjem, a bas sam hteo na Marshall Jeffersona.
Udri!!!
A poslednje upozorenje svima koji su ucestvovali u onome!!! Uclanivsi se na forum pristali ste da postujete neka pravila. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Jan 28, 2008 12:44 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Prosle godine nisam mogao da dodjem, a bas sam hteo na Marshall Jefersona |
bila sam, bilo je super, ali ne i odusevljavajuce. jendo-te isto, jedno-te isto. nije uspevao da odrzi atmosveru, vec digne masu, pa smori |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jan 28, 2008 12:44 am Naslov: |
|
|
Otkad je Marko MilisavljeviƦ iz Beograda? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
vukomanovic2004 TS pro

|
Poslao: Pon Jan 28, 2008 1:41 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Otkad je Marko MilisavljeviƦ iz Beograda? |
Covek se preselio... jbg _________________ www.myspace.com/thelovefestival |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Jan 28, 2008 1:52 am Naslov: |
|
|
Preneli ga  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
vukomanovic2004 TS pro

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
LUNATICS TS kompjuteras

Pridruio: 15 Mar 2007 Poruke: 248 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Pet Dec 19, 2008 11:59 am Naslov: |
|
|
tek sad videh ovu temu...bio sam i prosle i ove godine i mogu reci da je zaista dobra atmosfera...cini mi se da su ove godine dj-evi sa domace scene(Vukovic,Milosavljevic,Hollywood i cini mi se da je Zmix bio)pravili bolju atmosferu od inostranih gostiju...moze i naredne,mislim 2009-e godine,da se dovede neko sa strane,ali bi bilo pozeljno da to bude neko ko je u stanju da nas kida do izlaska sunca(proslog vikenda sam u Andergraundu slusao lika iz Madjarske-Faktor X i decko nije ni malo los,a verovatno ga nije tesko dovesti...a sto se nasih tice,bez problema moze ista ekipa da se dovede kao ovih godina...ne znam koliko je Nastic zainteresovan za neki fest u unutrasnjosti,a i ako jeste,treba pronaci termin,jer se decko ne smiruje,radi po celom svetu,ali uz Vukovica,Milosavljevica,Milicevica....mogao bi fest da se osvezi sa Antraxom,Ewoxom,Dusanom Momcilovicem....ko poznaje bg dj scenu zna o kome govorim...
Marko Milosavljevic iz BG-a,tacnije sa Palilule????
Bio sam u septembru na festu 'Ovo je moj grad' na kome nastupaju samo beogradski dj-evi i medju njima,naravno,nas MARKO BUBANJ...
par zelja za Love fest 2009.,mada,znam da su tesko ostvarljive,ali nema veze:BookaShade,Anja Schneider,Hernan Cattaneo,Richie Hawtin,Sven Vath....
I jos nesto sam zaboravio,ne dovodite ljude koji ce vrteti komercijale...ogradimo se od komercijalnog zvuka!!! _________________ Tek sada ne odustajemo!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|