Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Glasajte! |
DS, G17+ - Boris Tadic |
|
50% |
[ 11 ] |
SRS - Tomislav Nikolic |
|
22% |
[ 5 ] |
SPS - Milutin Mrkonjic |
|
4% |
[ 1 ] |
LDP - Cedomir Jovanovic |
|
18% |
[ 4 ] |
PSS - Bogoljub karic |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Ukupno Glasova : 22 |
|
Autor |
Poruka |
rubeoli TS kolovodja

Pridruio: 27 Okt 2005 Poruke: 318 Lokacija: Underground
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 12:56 am Naslov: |
|
|
E to je ono sto hembla kokosi a nije peto!!! _________________ Zenu dupe krasi a tortu orasi! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 1:02 am Naslov: |
|
|
Sta god da je,moj glas nikad ne bi otiso zutokljuncima kao sto su Nikolic i Vucic... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 1:05 am Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Niko nije zadovoljan? Izgleda da se niko ne seca kako je bilo. |
Jedini pravi odgovor koji sam procitala na temi "Politika". _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 1:06 am Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Zasto bi se selio? Racunas da ces, ako dobije DS, ziveti bolje? Hoces kita...ista su to govna. |
MisliÅ”? Je l' su stvarno ista govna? BaÅ” nikakve razlike nema? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 10:49 am Naslov: |
|
|
Druze Innu, naravno da nema. Obecavaju brda i dolove, ali to traje koliko i izborna kampanja.
Znaci, EU za 5 godina.
2000. godine su rekli da ulazimo 2007.
Ko je ovde lud?! _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 11:34 am Naslov: |
|
|
Svaka mu je zlatna.
Rekao je da nece glasati, ali bi voleo da vidi kako je to kad radikali vladaju.
...jos da dodam. Morale su ove civutske svinje sa B92 da dodaju da su obelezavali Himlerov rodjendan. Kakva podla laz...tog dana su mogli da obeleze i Putinom rodjendan, kao i rodjendan mnogih velikana. Bas ce neko da obelezava Himlerov rodjendan. Pa i nemacki kamaradi ga ne slave, a mi cemo ga slaviti.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 12:30 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: |
znaèi, glasaæeŔ za Nikoliæa? |
naravno da ne znaci. u prvom krugu sam precrtala listic, sad ce biti tako.
sad ne vezano za ovo...
meni nisu jasni ljudi koji tadicu mogu da daju glas i budu uz njega. nemam prava da vredjam nikoga, jos manje razloga. mi tek nista ovim ne mozemo ni da popravimo, ni pokvarimo. na nama je da gledamo svoja posla i zivimo sto bolje mozemo. ne verujem da bilo ko sa ove politicke scene zeli nesto da pomogne.
tadic je manipulator u pokusaju, imitira djindjica samo sto mu fali njegova inteligencija.
s druge strane, ne volim cetnike! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 12:39 pm Naslov: |
|
|
rubeoli :: | Ma za nas je samo i iskljucivo jednopartijski sistem!
To nam je jedini spas! A ovo sad je samo borba za fotelju i ko ce vise da se zavuce u ljubu evropskim i svetskim takoreci zvanicnicima!!
A mi nikako napred......... i dalje tapkamo u mestu.......... |
sve osim jednopartijskog sistema...
mi cemo sami sebe da pogazimo. nikome ovde ni do koga nije stalo. ima puno ogranicenih ljudi koji ne vide dalje od nosa. toliko je lako izmanipulisati njima da ce krenuti da se medjusobno vredjaju, a celnici ce da beru plodove i da se smeju s vrha.
iz poruka sa ove teme mozete videti koji su to ograniceni ljudi.
od takvih ljudi treba da se cuvaju ledja. nismo se mi toliko dugo bili izmedju sebe za dzabe. to je slika. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 1:24 pm Naslov: |
|
|
Brate kako ovaj narod ne shvata da ih Toma peca na onaj "seljacki nacionalizam" kao i Milosevic? Koliko ljudi zna sta je zavrsio Vucic, Todorovic....? Niko zivi. Zato sto ljudi ne pricaju o svojim socijalnim i finansijskim planovima, nego samo odredjuju ko je bio ustasa a ko ce na robiju. Ona magarcina Vucic da nas predstavlja u svetu Gde da posaljes one zenetine iz SRS? Zato su ovi dueli mnogo glupa stvar.....
"Treba pokrenuti Bor da proizvodi toliko i toliko tona...." Odma` ga pitas na koji nacin i kome prodati toliko proizvoda.
"Hleb da bude 3 dinara." Od kojih para placati dobavljace za celu zemlju?
"Radnici se otpustaju" A kako da radi jedna "Energetika" ciji su dugovi premasili njenu vrednost na trzistu?
"Tekstilna industrija nam je mrtva." A sto si ubacio ovoliko Kineza `99?
Tako je trebalo organizovati duel gde sve sto kazes, mora da navedes pokrice. I zato je trebalo napraviti otvoreni studio i pozvati Dinkica da ga razbije ciframa kao malo dete. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 3:33 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: |
i pozvati Dinkica da ga razbije ciframa kao malo dete. |
Dobro `e, dobro `e, opusti se, opusti se.
Josh cirka 8h i 24min do izborne tishine. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Legolas TS kolovodja

Pridruio: 26 Jan 2008 Poruke: 373 Lokacija: Zlochudovo
|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 4:23 pm Naslov: |
|
|
live :: | naravno da ne znaci. u prvom krugu sam precrtala listic, sad ce biti tako.
sad ne vezano za ovo...
meni nisu jasni ljudi koji tadicu mogu da daju glas i budu uz njega. nemam prava da vredjam nikoga, jos manje razloga. mi tek nista ovim ne mozemo ni da popravimo, ni pokvarimo. na nama je da gledamo svoja posla i zivimo sto bolje mozemo. ne verujem da bilo ko sa ove politicke scene zeli nesto da pomogne.
tadic je manipulator u pokusaju, imitira djindjica samo sto mu fali njegova inteligencija.
s druge strane, ne volim cetnike! |
Kad izadjes na biralite razmisli dobro koji je od njih dvojice manje zlo, ciji izbor nece prekinuti integracije i vratiti nas u 90. Zasto EU nije potpisala sa nama ugovor o stabilizaciji i asocijaciji? Jer se cekaju rezultati izbora. EU nece saradjivati sa radikalima i njihov stav je jasan, a to za nas znaci povratak u 1999. Ja sam optimista i 99% sam siguran u Tadicevu pobedu! _________________

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 4:39 pm Naslov: |
|
|
Posto ce uskoro izborna tisina.......
Za koga?!
Za Borisa!!!! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 4:48 pm Naslov: |
|
|
Ma i ja sam za da nam bude bolje. Hvala Bogu. Iskreno, sumnjam u namere Tadica. Pokazao se on ko je i sta je. Za radikale me je strah da glasam, jer ni u tu soluciju ne verujem posebno. Tadiceva kampanja nije merodavna i toliko istinita da bi i to sto forsira znacilo da je tako. U to ne verujem. Skeptik sam prema celoj situaciji.
Samo znam da nam treba dobar politicar koji iz ovog crnila treba maksimum da izvuce, a ne da nas proda za jeftine pare i ostavi kao jeftinu i potcenjenu radnu snagu. Dokle vise da nas "jasu" ceo zivot. Ogorcena sam kad je politika u pitanju.
Cetvrtog ujutru ce biti kako mora. To je ono sto kazem da mi moramo da se potrudimo da zivimo i radimo sto vise i bolje zbog nas samih. Nece nama pomoci niko od njih dvojice. Iz tog razloga nema potrebe da se mi svadjamo. Znam da moramo da vodimo politiku zapada, ali i da pravimo balans. Ja nisam kompetentna da to posebno produbljujem jer ne paratim zucno (uvek se iznerviram), pa s toga, ja ovde zaokruzujem pricu.
Nemam nista protiv da se pisu dobre i lose strane jednih i drugih, ali imam protiv naseg pljuvanja jer je to dno dna i skroz bezrazlozno.
ispisah roman, mrzi me da korigujem ako imam greske  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Jan 31, 2008 5:00 pm Naslov: |
|
|
live :: | Dokle vise da nas jasu ceo zivot. |
Vec zamisljam u glavi bilbord na kome je slika ove nase forumasice......
Zenska unija Srbije-"Dokle vise da nas jasu"  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|