Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 12:35 am Naslov: Zasto je glupo slaviti Sv. Valentina? |
|
|
1. Zato sto je lame!
2. Zato sto nismo katolici!
3. Zato sto je to bedan izgovor vlaznih vuna da se ljube sa deckom ili da se smivaju sa nekim
4. Zato sto je lame. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 12:37 am Naslov: Re: Zasto je glupo slaviti Sv. Valentina? |
|
|
lord.trax :: |
3. Zato sto je to bedan izgovor vlaznih vuna da se ljube sa deckom ili da se smivaju sa nekim
|
Slagam se!
To je ubedljivo najgori praznik koji smo preuzeli u eri modernizacije i katolizacije svoje kulture... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 12:39 am Naslov: |
|
|
Što ovo doðe u ljubav? Inaèe, podržavam. _________________ Uprava napolje!
Poslednji izmenio Innuendo dana Pet Feb 01, 2008 12:40 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 12:39 am Naslov: |
|
|
From me, they don't get respect. Ostajem pri svom.
Svima koji slave Sv. Valentina (a pravoslavne su veroispovesti), zelim 7 godina lepre i par godina ostre progerije! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 12:43 am Naslov: |
|
|
Uj, lebe!!!
Pobi ti ovom porukom tri frtalja srpskog roda! Ostaces upamcen kao gori od Adolfa, Antea i Franja zajno!
Mada... Nije da se ne bih slozio... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 12:50 am Naslov: |
|
|
Onda slobodno mozemo da kazemo: Ko se ljuti, taj je boles'an! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 12:55 am Naslov: |
|
|
Pa, jes'...
Od onih tri frtalja, tri frtalja su vune...
Jbt, objasni mi sta je to toliko posebno u tom pederu??? I nas Sv Trifun je isto zastitnik zaljubljenih koji su se sastajali po vinogradima. Sto je onaj gay bolji vunama??? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 12:57 am Naslov: |
|
|
To je jedno od onih pitanja na koja postoji samo jedan odgovor: Glupe su i ogranicene kao tor! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Legolas TS kolovodja

Pridruio: 26 Jan 2008 Poruke: 373 Lokacija: Zlochudovo
|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 1:12 am Naslov: Re: Zasto je glupo slaviti Sv. Valentina? |
|
|
lord.trax :: |
2. Zato sto nismo katolici!
|
Slazem se sa svim, zasto bih ja morao da cekam taj 14ti ili 8. mart da je poljubim ili kupim poklon?! Namerno imam da kupujem svakog drugog dana samo na ta dva necu  _________________

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 1:14 am Naslov: |
|
|
E, alal vjera, Lego!!!
Zinat!!!
Ja se na te njine svece ponasam kao da ni ne postoje, kao da ih niko ni ne spominje... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
rubeoli TS kolovodja

Pridruio: 27 Okt 2005 Poruke: 318 Lokacija: Underground
|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 2:31 am Naslov: |
|
|
Svima koji slave Sv. Valentina (a pravoslavne su veroispovesti), zelim 7 godina lepre i par godina ostre progerije![/quote]
I ja im zelim da ih napadne prisht i daboda im crvi pojeli noge!! _________________ Zenu dupe krasi a tortu orasi! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 3:08 am Naslov: |
|
|
Maksimalno podrzavam... Pogotovo 3. stavku !!! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 11:58 am Naslov: |
|
|
Ja sam za, jer da nam nije ovih i slicnih praznika, ne bi imali sanse da se setimo da posvetimo paznju voljenoj osobi. Nije bitno sta je u osnovi, bitna je paznja. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 12:20 pm Naslov: |
|
|
Ja sam za sto vise praznika bez obzira da li su drzavni, crvena slova, praznici rada, nepostojecih drzava, ustava i monarhija. Samo da se slavi, opija i zdere. Slaviti, slaviti i samo slaviti(otuda i naziv Slaveni ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Legolas TS kolovodja

Pridruio: 26 Jan 2008 Poruke: 373 Lokacija: Zlochudovo
|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 1:30 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Ja sam za, jer da nam nije ovih i slicnih praznika, ne bi imali sanse da se setimo da posvetimo paznju voljenoj osobi. Nije bitno sta je u osnovi, bitna je paznja. |
E je*em ti tu ljubav kad voljenoj osobi posvecujes samo jedan dan  _________________

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
|