|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Feb 02, 2008 4:22 pm Naslov: |
|
|
ja sam lepo napisala da ga izneses, ali da nemas pravo da nekoga vredjas ako se to misljenje na podudara sa tvojim. mozda je tvoje misljenje za mene idiotsko, ali ti to ne kazem. neces ti nikoga razuveriti ili preobratiti, budi siguran. ima ljudi koji se ne usudjuju da iznesu svoje misljenje zbog takvih kao ti. pruzi sirinu, a nesto zadrzi za sebe.
c c c  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Sub Feb 02, 2008 4:32 pm Naslov: |
|
|
live :: | ja sam lepo napisala da ga izneses, ali da nemas pravo da nekoga vredjas ako se to misljenje na podudara sa tvojim |
Nema pravo?!! Na osnovu cega to? Zasto propustiti priliku da nekome kazes da je idiot ako jeste? A narocito ako mu se misljenje ne podudara sa mojim. Moje je apsolutna istina hahahah.
(da ne bude zabune, nisam mislila na lorda) _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Feb 02, 2008 4:38 pm Naslov: |
|
|
live :: | ja sam lepo napisala da ga izneses, ali da nemas pravo da nekoga vredjas ako se to misljenje na podudara sa tvojim. mozda je tvoje misljenje za mene idiotsko, ali ti to ne kazem. neces ti nikoga razuveriti ili preobratiti, budi siguran. ima ljudi koji se ne usudjuju da iznesu svoje misljenje zbog takvih kao ti. pruzi sirinu, a nesto zadrzi za sebe.
c c c  |
Slavljenje Sv. Valentina nije plod mishljenja, vec je plod trenda, po kom se slave samo praznici koji subjektu odgovaraju, nezavisno od religije. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Feb 02, 2008 4:57 pm Naslov: |
|
|
pa neka je i plod trenda. na osnovu trenda mozes da oformis misljenje.
meni to uopste nije vazno koliko i tebi.
secam se kad sam bila klinka, kad su se javljale prve simpatije, pa taj dan zaljubljenih...to su decje forice slatke, to su nevini osecaji, neiskvareni. jos iz tog vremena je to tako ostalo. sve sto mi budi neznost i ljubav, pokusavam da zadrzim. nisam nikada o tom prazniku razmisljala na tako dramatican nacin kao ti. nije mi to uopste vazno. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Ned Feb 03, 2008 12:33 am Naslov: |
|
|
_ _ koliko ste vi samo ispisali na osovu ove teme. Alo bre, kako bre neko moze da kaze da je ovaj praznik glup i da ga ne treba slaviti. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Ned Feb 03, 2008 12:56 am Naslov: |
|
|
Mirjana :: | live :: | ja sam lepo napisala da ga izneses, ali da nemas pravo da nekoga vredjas ako se to misljenje na podudara sa tvojim |
Zasto propustiti priliku da nekome kazes da je idiot ako jeste? |
Svaka cast...nemam reci...Naravno da nemas pravo da vredjas,mozes samo da izneses svoje misljenje.
Po tvome,ja bih onda vecini sa foruma trebala da kazem da su idioti zato sto se njihova i moja misljenja ne slazu ili sta?Ali naravno ja nisam takav covek i na svet gledam drugacijim ocima,i za razliku od pojedinih cenim ono sto ti napises ili bilo ko. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Ned Feb 03, 2008 1:50 am Naslov: |
|
|
A sta je vredjanje ako ne iznoshenje misljenja? To sto mene zasmejava tudji idiotizam ne mora da znachi da ce i tebe, tako da PO MOME, trebalO bi da radis kako zelis i kako trenutak nalaze
grad moje mladosti :: | i za razliku od pojedinih cenim ono sto ti napises ili bilo ko. |
Teshko da mozes da cenis nesto sto "bilo ko" napise, tachnije ne bi trebalo, al ajd, kako vam je lakshe. _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Ned Feb 03, 2008 2:00 am Naslov: |
|
|
coldman :: | _ _ koliko ste vi samo ispisali na osovu ove teme. Alo bre, kako bre neko moze da kaze da je ovaj praznik glup i da ga ne treba slaviti. |
A zaŔto nije glup i zaŔto ga treba slaviti? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Ned Feb 03, 2008 9:38 pm Naslov: |
|
|
Kad sam zaljubljena, meni je svaki dan Dan zaljubljenih  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridruio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Pon Feb 04, 2008 11:30 pm Naslov: |
|
|
Genie :: | Kad sam zaljubljena, meni je svaki dan Dan zaljubljenih  |
bra vo genie...svako slovo ti je na mestu,a vi bre oladite malo...j...bo vas 14 februar-ce da izginete bre  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Feb 05, 2008 10:40 am Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Od sledece godina velika atrakcija u Srbiji: 2 bozica, praznik svetlosti, 3 bajrama!  |
Nego sta! Sto vise da se slavi, sa sto vise alkohola, pecenja i omamljenih curica Ja bih dodao jos i Kina-praznike, jevrejske i 25.12(ako se ne varam) kao uvertira pred novogodisnje i bozicne pranike i to da se katolicki Bozic obavezno slavi negde u planinama, nesto kao "visinske pripreme" pred predstojece dogadjaje. Ziveli praznici! Evo sad ce 15.02 Dan Drzavnosti tako da se nece sljakati po svemu sudeci  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Feb 05, 2008 10:46 am Naslov: |
|
|
Mirjana :: | Zasto propustiti priliku da nekome kazes da je idiot ako jeste? A narocito ako mu se misljenje ne podudara sa mojim. Moje je apsolutna istina hahahah. |
Tebe gusko treba banovati jer si se proqurcila maksimalno i to po kratkom postupku!("I kao sto se ocekivalo, u igru ulazi Jerinenstadt sa brojem 11
") _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Uto Feb 05, 2008 1:02 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Tebe gusko treba banovati jer si se proqurcila maksimalno i to po kratkom postupku!("I kao sto se ocekivalo, u igru ulazi Jerinenstadt sa brojem 11
") |
A kad se vi muskarci "qurcite" i vredjate po forumu, to je u redu? _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Feb 05, 2008 1:07 pm Naslov: |
|
|
Ne banovati nikoga, posebno ne Mirjanu, ne zato Ŕto mi je specijalno draža i simpatiènija od ostalih ovde, veæ zato Ŕto se devojka služi vaŔim veæ ustaljenim naèinom konverzacije. To Ŕto je devojka ne znaèi da ne može govoriti jezikom koji neki ovde oèigledno jedino razumeju.
P.S. Ovo je moje razmiŔljanje i nemam niŔta protiv da ga napadnete svim sredstvima ( vredjanje, ''pljuvanje'', psovanje.....) _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Uto Feb 05, 2008 1:11 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | posebno ne Mirjanu, ne zato Ŕto mi je specijalno draža i simpatiènija od ostalih ovde
|
Izvini,al ne mogu da se ne nasmejem.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|