Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Feb 27, 2008 5:49 pm Naslov: (NE)LJUBAZNOST LJUDI NA RADNIM MESTIMA... |
|
|
KAKO OCENJUJETE KVALITET USLUGE U SRBIJI?
JESU LI VASA ISKUSTVA POZITIVNA, ILI SE VRACATE KUCI NERVOZNI ZBOG NEKOREKTNOG PONASANJA LICA OD KOJIH JE U DATOM TRENUTKU ZAVISILO IZVRSENJE VASEG CILJA??? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
isa777 TS kompjuteras

Pridruio: 15 Feb 2007 Poruke: 235
|
Poslao: Sre Feb 27, 2008 6:46 pm Naslov: |
|
|
ja sam nedavno bio u SUP-u i svi su bili nekako nasmejani i fini osim jednog službenika na liènim kartama koji je bio malo manje fin i nekako mi se èudno obraæao kao "Izvolite gospodine, Ŕta vi trebate?"  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Feb 27, 2008 7:35 pm Naslov: |
|
|
Radnica na salteru u sudu se drala na mene jer nisam potpisao nesto, a sama mi rekla "Do vidjenja".  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Sre Feb 27, 2008 7:42 pm Naslov: |
|
|
Ne podnosim nase sluzbenike. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
slimecough TS kolovodja

Pridruio: 25 Jul 2007 Poruke: 302
|
Poslao: Sre Feb 27, 2008 10:29 pm Naslov: |
|
|
kada se na mom fakuletu u studentskoj sluzbi pojavila ljubazna "salterusa" ljudi su najozbiljnije hteli da joj kupe cvece i cokoladu (mislim da i jesu na kraju) to govori dovoljno o tome...  _________________ Si Tacuisses, Philosophus Mansisses.
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Feb 27, 2008 10:39 pm Naslov: |
|
|
isa777 :: | ja sam nedavno bio u SUP-u i svi su bili nekako nasmejani i fini osim jednog službenika na liènim kartama koji je bio malo manje fin i nekako mi se èudno obraæao kao "Izvolite gospodine, Ŕta vi trebate?"  |
Da! Taj lik je malo prs'o, cini mi se...
Slimey :: | kada se na mom fakuletu u studentskoj sluzbi pojavila ljubazna "salterusa" ljudi su najozbiljnije hteli da joj kupe cvece i cokoladu (mislim da i jesu na kraju) to govori dovoljno o tome... |
Ista situacija kod nas. Ljudi su stajali u cudu kad bi prvi put dosli kod nje.
Jbg... Sve to moze sa mnogo manje guzve i mnogo opustenije. Ali ne mogu da kazem da ne razumem ljude sto su nadrkani. Takvo je vreme. Ipak, taj posao ne treba da obavlja neko ko nije pripremljen za to.
Bio sam u Leskovcu proslog vikenda, pa skoknuo do Nisha. U busu za Ni kondukterka (da, zena) je svima delila komplimente tipa nosi se, odjebi, jbm majku i sl... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Čet Feb 28, 2008 2:40 am Naslov: |
|
|
Treba osuditi sve koji tvrde
da je naŔe rukovodstvo
nesposobno, neodgovorno, nekulturno, neljubazno...
Zato Ŕto otkrivaju državnu tajnu! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Feb 28, 2008 11:57 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: |
Bio sam u Leskovcu proslog vikenda, pa skoknuo do Nisha. U busu za Ni kondukterka (da, zena) je svima delila komplimente tipa nosi se, odjebi, jbm majku i sl... |
Haha to je taj ciganski mentalitet. Ja to vidjam svakodnevno.
Mada, i kod nas nije bolja situacija. Jednom sam pitao konduktera da mi otvori zadnja vrata, a on je otvorio prozor i gledao me.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
anita.rad TS kompjuteras

Pridruio: 25 Jan 2008 Poruke: 110 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Čet Feb 28, 2008 12:36 pm Naslov: |
|
|
Nekako su mi u posti najneljubazniji,narocito onog dana kada isplacuju penzije,tada su svi napeti i nervozni i oni za salterom i oni sto cekaju u red ispred saltera |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Feb 28, 2008 12:41 pm Naslov: |
|
|
Nije ni njima lako. Zna se kakvi su penzosi. Moraju da podignu penziju istog trenutka kad jave na TV-u. Tog dana ih ima 500 u redovima i svi imaju nekakve posebne zahteve. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
anita.rad TS kompjuteras

Pridruio: 25 Jan 2008 Poruke: 110 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Čet Feb 28, 2008 12:47 pm Naslov: |
|
|
Najbolje je izbegavati banke i poste u vreme "isplate penzija" |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Feb 28, 2008 1:59 pm Naslov: |
|
|
Nije ni njima mucenicima lako. Najgore je za sljaku u Upravi za trezor gde svi budzetski korisnici imaju racune+registracija domacinstava(koje se obnavlja svake godine) i one refundacije nafte, djubriva i slicno. Papirologije pun q a ovi matoriji su uglavnom slabo pismeni tako da je to posao koji je yeben do maximuma. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Čet Feb 28, 2008 2:13 pm Naslov: |
|
|
kako nam je OI osecajan i pun razumevanja c c c  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Feb 28, 2008 2:40 pm Naslov: |
|
|
OI misli da cu joj pomoci da projede i da se ne osusi ali mene to ne interesuje (porodican covek yebi ga) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Čet Feb 28, 2008 2:45 pm Naslov: |
|
|
Osobe iznad su promasile temu. _________________ be, was/were, been |